Grattis Mandy

Vad gör jag uppe redan? på en söndag dessutom. Nu är det nåt som inte stämmer.
Jag till och med vaknade helt av mig själv. För ca en halvtimme sen. Igentligen var det så att en viss syster skulle dyka upp hemma hos mig kl 7 pga att vi har tvätttid, men eftersom systern har väldigt svårt att vakna tidigt om mornarna fick jag gå och hämta henne. Nu har vi suttit i soffan ett tag för att vakna till. Snart ska vi bege oss till Floravägen för att tvätta och äta en gemensam frukost.

Valborgs idag, Ska bli roligt. Middag, brännboll och övriga aktiviteter med dom allra bästa, kan det bli bättre? Synd bara att jag typ fortfarande är bakis efter helgens galenskaper.
Tur att jag hade Amanda som fick agera sympatibakis med mig hela gårdagen. Hon fyller år idag förresten. Så ikväll ska vi fira. Grattis kungen Amanda!

Även Grattis till kungen kungen!

image109image110


Lägenhetsdagen

Idag fick jag finfrämmen till min nya lägenhet. Det bjöds på en skvätt kaffe och äran av att få bära möbler. Det enda lilla kruxet var att jag inte närvarade. Nej hela min familj tog sig friheten att fika i min lägenhet, utan mig. Och det var ju inte så konstigt för jag har ju just kommit från Umeå. Har inte ens hunnit till lägenheten än..
Är i Båtvik nu och fick det bästa välkomnandet jag kunnat få. Världens finaste kisse kom "skuttande" mot mig och ville mysa en massa. Nu ligger han i mitt knä. Men eftersom han inte är riktigt lika liten som förra året är det lite svårt att skriva.

Och nu fick jag dessutom bråttom. Tänkte hinna ta mig en dusch innan mamma o pappa kommer hem med mat. Jag är helt utsvulten. Min mage kurrar ungefär lika mkt som Totte.

Ikväll blir det födelsedagsparty för Nicke hemma hos han o Vickan. :)
Men innan dess ska jag till lägenheten o se hur det börjar se ut. Jag vet inte riktigt allt mest vad som släpat dit, men det blir nog bra.

2 ställen att bo på

Nu vet jag hur läget ligger till. På fredag är jag ägare till 2 lägenheter. Coolt!
Perfekt, då behöver jag inte slagga hos nån i helgen för då kan jag sova i MIN lägenhet!
Kom och hälsa på mig i tomheten vet ja!

Idag ska jag på stan en sväng och drömma mig bort i alla inredningsbutiker. Kanske råkar handla nåt, sånt kan man inte bestämma i förväg. Är väldigt sugen på att köpa prydnader från Cult Design. Dom har väääldigt fina saker.
Har just kollat på Ikeas hemsida. Jag vill dit. Snarast!

Ikväll blir det 3 timmar på gymet med "Stin-Örjan". :P




Men nu har klockan blivit dax att gå tillbaka till nakna damen. Hej hej!
(ps. en sån klocka har jag)

Finfrämmen

Idag fick jag finfrämmen. Pia, Erret, Sandra och lilla Anja.
Anja hjälpte mig att städa. Åtminstone flytta grejer från ett ställe till ett annat. Nu ligger ett av batterierna till tv-dosan under tv-bänken. Praktiskt och bra, där kan det få ligga ett tag.

Nu är min börs återfunnen. Tack syster! Nu kan jag handla nåt. Typ mat vore lämpligt och ett busskort.

Var på combaten idag. Fel instruktör, så det var inte lika roligt som vanligt. Men nu kanske jag och Idan har fått ur oss våra aggressioner från helgen iaf. :P Förhoppningsvis

Nu sitter jag här mitt i natten igen. Varför gör jag det? Nu kommer jag knappt få mig ur sängen imorgonbitti. Eller det blir väl ingen skillnad till alla andra mornar iofs. När ska jag lära mig att stiga upp i rätt tid? Troligtvis aldrig.

Imorgon får man oxå finfrämmen. Då blir det att se Kill Bill! Men då måste jag nog ta fram batteriet, annars kan det bli lite problems..

image105

Sötunge

image106

Kolla in coolingen i mina brillor.. Mamma Sandra och tant Erika i bakgrunden.

Nu är det sleepytime. Nattnatt

Så snart

Idag får jag igen min börs. Vilken tur jag hade att Pia skulle till Umeå idag. Då slipper jag låna pengar. Jag må ju säga det att jag har en väldans tur i att få igen mina grejer jag hela tiden slösar bort.

Sen har jag kommit på en sak idag som jag inte riktigt tänkt på. Eller rättare sagt min mamma kom på det åt mig. Att jag ju faktiskt kanske får lägenheten redan till helgen. Det är ju toksnart ju. Jag har som gått o tänkt att det är ju länge kvar i och med att jag inte kommer bo där särskilt mkt i början. Men ja det är ju faktiskt riktigt nära. Vore jättebra om jag kunde få den redan i helgen.

Förresten så ska kanske ett gäng grabbar från Kaplanskolan tapetsera min lägenhet. Min morbror jobbar där och kom på det att det vore en smart idé. Hur komiskt är inte det? Då slipper Matte. :) Värt!


Ny design

Checka in den nya designen! Snyggt va? Fick lite experthjälp. Tack Nicklas! :)

Nu ska vi prata helg och den har bestått av enbart fest. Vähäääldigt roligt.
Enligt horoskopet Joanna läste skulle jag bli våldsamt förälskad. Åtminstone hitta nån slags ny låga inom mig. Och när det gällde fest skulle den dagen göra hela veckan gladare.
Jag blev inte våldsamt förälskad vad jag vet. Men faktiskt så gjorde den dagen veckan mkt gladare. Har som varit en kass vecka förutom nu i helgen. Och det håller i sig fortfarande. Nu går jag runt och strålar. :D

I fredags var det fest hemma hos mig och Ida. Kom mkt folk på besök och vi hade väldigt roligt. Åtminstone så hade då jag det. Gick ut på Olles med Ida, Karin och Yo. Men då började jag och Ida bråka. Som vanligt. Vi måste sluta upp med det där. Kanske börja slåss eller nåt istället. Haha.

image80

Husfrun Maya?

image81

Yo och Ida

image82

Erik, Gustav och Ida

image83

Mandy och Erik

image84

Amanda, Viktor och jag

image85

Karin, Joanna o Ida

image86

Brudar

image87

Britney och Mandy

image88

Olala

image89

Folk

Ojdå blev rätt många bilder där och då har jag inte ens börjat med lördagen. Får väl ta o göra det då...

Direkt jag vaknade kände jag mig stressad. Skulle hinna med så mkt kändes det som.. Pia hade sin taekwondomatch som jag skulle kolla på och innan det hade jag en hel del städning, packning och annat kul att ta hand om. Städningen uteblev och packningen fick bli som den blev. Skyndade iväg till matchen för att upptäcka att jag skulle bli sittandes på den där träbänken i hela 3 timmar. Det hade dragit ut på tiden såklart. Och tyvärr förlorade hon. :/
Efteråt blev det bråttom. Snabbt in i bilen och 13 mil senare var vi framme i Skellhell. Svängde förbi kusin Jens som fyllt 30, fick mig lite smörgåstårta. :) Sen stressade jag iväg till Vickan och Denise för mer festligheter. Dom var då redan på g när jag dök upp, men det tog inte lång tid för mig att komma ikapp. Alla 3 blev väldigt fulla och väldigt väldigt fnittriga. Skrattade åt precis allt och ingenting.
Sen gick vi ut på Balzac. Längesen jag var där. Träffade bl.a Johan Nyström och det resulterade i att jag nu har 2 gubbar ritade på min rygg. Ett väldigt fint konstverk, kanske borde göra en tatuering av det. Haha
Efter en liten diskussion med en människa, gick jag hem till syrran. Kraschade på soffan och sov med kläderna på under en minifilt. Alltid lika roligt att vakna så morgonen efter.

image90

Pia i rött

image92

Mayan innan fest

image93

Vickan o Denise

image94

Jag o Vick

image96

Denise o jag

image95

Humöret var på topp

image104

Det togs väldigt mkt bilder den kvällen

image98

Ingen kommentar

image99

Som sagt, mkt skratt

image100

På väg ner på stan

image101

image102

Statyn

image103

Ryggritare Johan och jag

Den här dagen har gått rätt fort. Vaknade halv 12 men trodde klockan var 8. Åkte hem med Danne vid 2-tiden. Hjälpte han bära lite möbler. Ikväll har jag varit hos Berghemsgrabbarna. Var grillning inplanerat, men innan jag for dit upptäckte jag att jag glömt börsen i Skellhell. Känsde ju jävligt onödigt. Blev ingen grillning för mig. Tur att Tompa hade gjort en supergod pizza jag fick äta av. :)

OJ, är klockan så mkt? Jag har visst ingen koll på klockan idag. Jag måste nog gå och lägga mig. Och så har jag ju den där texten att läsa till imorgon. Ojdå.. Jobbigt. Jag tycker vi säger Godnatt!

Förresten folket, jag tycker endel av er är lite dåliga på kommentera. :P

Förresten 2, jag har färgat håret och är sjukt nöjd med den nya färgen. Nån nyans mörkare. I like it ;)

Ett gott skratt förlänger livet

Ja inte blev det en tidigt kväll det här inte. Har skjutsat Vicke nu och det var värt mödan. Han kan verkligen muntra upp en när ingenting känns roligt. Ikväll/natt har jag verkligen fått skratta åt hans bravader. Jag ska hädan efter alltid gå till Viktor när jag känner mig nere.

Viktor, alltid en vän. :)

image76

Viktor o jag i Kittelfjäll i Amandas stuga

image77

En härlig bild från en varm vårnatt ifjol

image78

En sommarbild från 2006. Festivalen.

image79

Året var 2005? eller var det t o m 2004? Nicke i bakgrunden. Han är oxå en bra vän. :)

Och nu mina vänner, och ickevänner är det dax för mig att sova. Ska ladda inför morgondagens roligheter.
Nattinatt!





Ica Maxi

Idag fick jag äran att få 4 snålåkare med till Ica Maxi. Ida, Amanda, Tommi och Ola. Det som jag trodde skulle gå snabbt och smidigt, (ja för vi skulle ju bara köpa lite flarror på bolaget och en dammsugare) tog hela 2 timmar. MINST! För det första blev det krångel på den gröna affären med legg, visakort och lite beslutsångest.
Sen när vi skulle gå på Maxi avviker helt plötsligt killarna för att äta på McDonalds. Dom var visst utsvultna.
Happ, så Amanda fick ta vagnen och plocka på sig allt möjligt från musslor till citroner. Men ingen dammsugare.
Efter ett tag kom herrarna tillbaka och kaoset var igång. Tror aldrig jag skrattat så mkt inne på en affär.
Amanda och Ola är som ett gift gammalt par.

image72

Här är våran lekpark och där sitter Amanda, Ola och Tommi o väntar på skjuts.

Och förresten fyller Ola 26 år idag. GRATTIS skåningen! :) Och tack för den otroligt vackra dansen till CandyMan framför bilen. Repris imorgon kanske?



Ja imorgon mina vänner är det Fest med stort F som gäller. Ingen slipper undan. Jo förresten, Satan (uttalas Sejtan) och Satans jäkla katt. Dom är alltför evil så dom får inte vara med. Men vi andra ska ha kul vill jag lova.
Och jag ska försöka att inte bli bakis så jag inte missar syrrans match på lördag. Annars kommer nån slå ihjäl mig. Och bara för att jag sa sådär kommer jag nog säkert bli hur bakis som helst. Kanske jag borde sikta in mig på att bli jättebakis och sen blir det tvärtom. Smidigt!

Nu ska jag snart sova. Ska härda dom 3 timmarna på skolan imorgon. Sen ska jag hem. Städa och dricka drinkar. Yehooo!

Men jag måste bara lägga in några kort på en extremt het person. MÅNS! Har visst glömt berätta hur Greasemusikalen var. Den var magisk. Så nu var det sagt. :) Helt grymt bra helt enkelt. Och jag o Ida kände oss som små fjortisar så som vi svansade runt Måns.

image73

image74

image75

Okej, det kanske hade räckt med ett kort. Men nu la jag in 3 för jag kunde inte välja. Här sitter han iallafall o signerar skivor efter föreställningen. Jag och Ida konstaterade att om vi varit några år yngre hade vi gått fram o bett om en kram. Men vi är gamla och fick va utan.

Eeh nehej ingen sömn för mig än på ett tag. VickePickePö ringde just och var fast ute på Teg. Och schysst som man är ställer man upp. Viktor, du är skyldig mig en stor gentjänst! Ska minnas det här. ;P

Avlopp och penisar

Mitt i den trista vardagen dyker nåt extremt roligt upp. Faktiskt 2 roliga saker som hänt idag.

Händelse nr 1. När gästläraren som vi har nu råkade rita en penis till mig av misstag. Skulle vara ett ben från skellettet men var extremt likt en penis. Jag kunde knappt hålla mig för skratt.
Till slut säger han.

"oj då, jag har visst ritat en penis. Den kan du få behålla. Kan signera den om du vill."

HA HA HA förresten är han ganska så snygg... haha

Händelse nr 2. Alldeles nyss har jag och Ida rensat avloppet. Det var det äckligaste jag varit med om i hela mitt liv tror jag. Ida grät och snorade av ren förskräckelse, jag skrattade för hon såg så rolig ut. Men vi grejade det.
Med hjälp av:
2 hinkar
4 (eller blev det ännu fler?) par engångshandskar
1 blompinne
diskmedel, toamedel, toapulver
och skogen

Nu är det gjort. Och nu rinner vattnet som det ska. Men istället stinker det APA! Vädras för fullt nu kan jag lugnt påstå.

DISCUSTING! Vi skyller ALLT(nästan) på Adde. Usch och fy för Adde.
Men det viktigaste är att vi klarade det.
Vi konstaterade även att Viktor aaldrig skulle klara av en sån här sak. hahaha

Årets första båttur

God morgon världen!
Inte varje dag jag är uppe innan tuppen, speciellt inte på en lördag. Anledning till att jag redan stigit upp är att jag och pappa ska hämta näten vi la ut igår. Ja det är sant. Jag har tagit årets första båttur. Kört båt på samma ställe där jag 4 dagar tidigare kört skoter. Det är lite scary.

image70

På väg ut på udden. Varmt och skönt.

image67

Pappa o mamma puttar i båten.

image68

Pappa försöker flytta isflak

image69

Och han lyckades för vi tog oss ut på havet.

image71

Nu återstår ju bara att se om vi fick nån fisk. Nu tycker jag att sjusovaren kan stiga upp så vi får kolla näten.

Under tiden kan jag ju tala om att fredag den 13:e igår inte alls var särskilt farlig. Jag överlevde och inga konstigheter hände.
Idag är den lördag den 14:e, vilket innebär att om exakt 4 månader fyller jag 22 år. Och om exakt 3 år och 4 månader fyller jag 25, halvvägs till 50. Det är galet!

Idag tar jag mitt pick och pack och kör hem till Umeå. Nu räcker det att vara här i Byske för ett tag. Fast ja, det kanske blir en färd hit redan nästa helg då kussen fyller 30.

Ikväll händer det som jag och Idan gått o längtat till. GREASE-musikalen som vi ska se. Ska blir hur kul som helst. Jag längtar!

image17

Over and out

Spindlar o annat småkryp

Igår när jag tog en dusch så upptäcker jag en liten spindel i ett hörn. Kan meddela att jag höll väldigt god koll på den så den inte skulle dimpa ner i ansiktet på mig. Om den inte hade suttit så högt upp hade jag tagit duschslangen och sköljt ner den i avloppet. Den spindeln ska va jäklit glad att han lever.

Inte nog med det. Jag har fått flytta ut i lillstugan nu när inte Tommy o Karin bor där, skönt att slippa sova på en tältsäng smal som en sticka inne i vardagsrummet.
Och då igår just innan jag skulle somna upptäcker jag en spindel även där, storlek större. Gigantisk enligt mig. Han satt där i sitt lilla hörn i taket. Men sen börjar han röra sig. I riktning mot MIG! Jag var så trött så jag visste inte om jag skulle orka kliva upp och försöka ta bort den. Låg och funderade ut olika taktiker hur han skulle dö. Om jag skulle ta flugsmällarn, eller en sko, eller vad? Om jag hade haft ett hårspray hade jag lätt sprayat fast han i taket. Det har funkat förut. (den spindeln satt iofs fast där i taket väldigt länge) Men jag hade inget hårspray och jag visste inte om jag skulle våga döda den på nåt annat sätt. Ett annat sätt som fungerar alldeles utmärkt är dammsugare. Tro mig, jag vet. Men nån sån hade jag inte heller.
Så jag blev tvungen att ligga och försöka hålla koll på spindeln. 

Till slut somnade jag. Men vaknade gång på gång. En gång var den bara borta. Men då kom en flugjäkel och surrade, så jag ändå inte kunde sova. Man skulle nog kunna säga att jag inte fått särskilt mkt sömn i natt. Undrar bara vart spindeln är nu.. :-o

Tur jag hade världens finaste jakt-katt där. Som ändå bara låg och sov, så han var inte mkt till hjälp. Men lite tryggt kändes det att ha kisse där. Är ju lite läskigt att bo i en stuga mitt ute i skogen alldeles ensam. Nu behöver vi ju inte påpeka att stugan står på mamma o pappas gård och att det är ju bara att gå in till huset om det skulle va nåt, nä det hör inte till. ;P

image64

SötTotte

image65

JägarTotte

image66

Förskräckt Totte

Han är allt bra gullig han.. :) Men det va INTE spindeln

Veckans nya bloggare

Är ingen annan än Tess. Nu är även hon en aktiv bloggare. Välkommen till bloggvärlden Tess!

image63

www.theresiaandersson.blogg.se

Kolla även in dessa bloggar:

www.piabur.blogg.se - Pia
www.idos.blogg.se - Ida
www.kookaburra.blogg.se - Liza

Påskpartyn

Med tanke på att jag inte skrivit nåt om hur påsken blev, kommer nog det här inlägget bli en mil långt. Ska försöka skriva kortfattat. Men förbered er på mkt läsning. Och mkt bilder såklart!

Fredag: Skulle kunna sammanfatta den kvällen som galen. Helt sjukt galen. Men även helt sjukt kul.
Var hos Emelie och förfestade. En massa brudar och en kille. (eller 2 om man räknar katten Glenn)

image51

Maja, Angelica, Martin och Alex. Peppade gänget. :P

image52

Ida och Jessica, som för övrigt var mina idoler denna kväll.

image53

Emelie och Glenn

image54

Moi

Kvällen fortsatte hos fettornas party. Men där blev vi inte så långvariga. Drog vidare ut på S8. Det var nog då allt det sjuka och galna började, som jag väl igentligen inte alls har tänkt säga mkt om.

image55
Kombosarna

Jag och Jessica hade en liten efterfest. Ännu mera sjukt. Otippat om inte annat.

Höjdpunkterna från fredagens bravader:
  • Botmåtor
  • "Ida... Ida Mikaelsson? Öh nä, men nu måste nog vi gå.. Titta fint väder."
  • Mitt glas som kraschades
  • Ett uttalande
  • Ida och Jessicas historier.

     

Lördag:

Hela morgonen gick åt till att prata igenom gårkvällen och ett evigt skrattande. 3 riktigt sega tjejer.
Men trots segheten blev det även fest den kvällen.

Jag och Ida var hos Pia och förfestade. Sminkade oss o fixade frillorna vid hennes lyxiga sminkbord. (Vill ha!!!)

image56

Borsta tänderna måste man ju göra

image57

Ida med sminkbordet i bakgrunden

image58

Coola brudarna

Sen for vi till Vickans fest, där vi igentligen skulle ha vart från början. Rätt mkt folk var det där.

image59

Vickan o Ida

image60

Ludde, Therese, Vera och Stefan

image61

Denise

Sen bar det iväg. Till S8 även denna kväll för lite dansande och goda drinkar. Inte lika kaotisk kväll. Inte lika kul. Men ändå helt okej.


Påsk




Nu sitter jag här i Båtvik och laddar inför kvällen. Ska strax hoppa in i duschen och efter det göra mig festfin. Vad tusan ska jag ha på mig ikväll? Beslutsångest. Och ska jag ha dom nya skorna eller inte? Tror jag kanske sparar dom till imorgon, då är det nämnligen oxå ferre.
Jag är tokpeppad på fest. Ska bli galet roligt. Ikväll ska jag följa med kombon på galej. Sen mest troligt utgång på S8.
Imorgon är det party hos Vickan. Då kanske jag drar med kombon dit. Om inte kombon ska nån annanstans förstås.

Och ja Ida, varför inte höra med Marissa om hon vill med? ha ha ha



Glada kombosar. Förhoppningsvis lika glada ikväll!

Eeh, jo förresten. GLAD PÅSK!






Mina vänner?

I natt drömde jag att jag umgicks med mina vänner Marissa, Ryan, Summer och Seth. Då kan man börja undra.....
Har O.C tagit över mitt liv? :-o

   


   

Är dessa mina vänner?

Höstbilder -04

image42

image43

image44

image45

image46

image48

image49

Det är väl ingen som undgått att systrarna Burman är linslusar? Om ni inte visste så vet ni det nu. :P
Det här är våra höstbilder som togs 2004 skulle jag gissa. Efter det sa vi att vi skulle ta bilder varje årstid. Men vi har varit lite dåliga på det där. Har inte blivit nåt mer efter det.
Pia, är det kanske dags att ta lite vårbilder -07 snart?


Te-paus vid älven

Här kommer lite bilder från min och Amandas promenad igår. Vi tog en paus, satte oss nere vid älven och drack lite te.

image39

image40

image41

I afton ska jag och Ida på ett step up pass. Var längesen sist. Tror jag inte tränat step up sen jag bodde i Byske. Ska bli kul förhoppningsvis.
Efter det ska jag hem och packa inför påsken hemma i Byske. Blir hemma en vecka.

Boda Borg

Ojsan. Måste göra ett till inlägg. Hittade andra gamla kort på det där minneskortet från det att jag hade det i min förrförra kamera.
Liza, minns du när vi var på Boda Borg i somras? Eller hur skulle du kunna glömma. Var bara tvungen att lägga in nån bild från det oxå..

image34

image35

image38



image37


image36

Haha det va en rolig kväll. :)

Tisdag

Imorse blev jag väckt av att Danne ringde. Bra det för annars skulle jag säkert kunnat sova hela dagen.
Pga ett evigt tjatande av en viss syster (nämner inga namn) som ville ha bilderna från helgen blev jag tvungen att söka minneskortläsaren. Och det var bra, för i och med det städade och sorterade jag hela bokhyllan. Nu är det snyggt och prydligt och inte lika mkt. Hittade dessutom kortläsaren och systern kunde få sina bilder.

Om ca en timme ska jag och Amanda ta en promenad. Lär väl ta ett tag för vi har nog endel att skvallra om. Inte setts sen förra veckan ju.
Ikväll ska jag tvätta. Så oerhört inte roligt.

Igår kom jag hem från Byske. Var på skolan. På kvällen var jag och Ida på combaten och efter det en promenad (och lite fusksol). När jag kom hem blev det O.C-maraton.

Här kommer några bilder från helgen.

image30

Denise

image31

Vickan

image32

Nicke o Henke

image33

Systrarna B

Första april

Ja här sitter jag med ett glas vin. Hur kunde jag vara sugen på det efter gårdagen? Då jag fick åka polisbil och allt. Fast näää det där va ett litet aprilskämt. Men inte helt och hållet för jag fick ju faktiskt åka med en polis. Nickes kompis.
För övrigt hade vi väldigt trevligt. Bilder kanske kommer så småningom.
Idag har jag varit ganska så bakis. Hängt med Matte hela dagen. Såg Casino Royale. (Mmm his hot!)
Och efter det hockeyn. Ja så var det alltså avklarat. Aik till elitserien. YES!

Har varit till mormor o morfar idag oxå. Skulle hämta mina solbrillor men gick därifrån med en hel påse med bär och mat. Tack mormor! :)

Imornbitti åker jag tillbaka till Umeå. Sen tillbaka hit igen på, torsdag? Jo mycket möjligt.

    

Han är lätt fräsch. Gammfräsch!


RSS 2.0