Var är katten?

image385

Bakisdagen

Oj vad hände igår? Vi skulle ju bara se Idol, dricka nåt glas vin och efter det kanske se en film. Blev mer än bara ett glas vin. Både jag o Theresia kände av våra första glas och dom andra oxå kan jag säga. Jag gick hem kl 12 pga illamående osv.
Och idag ska vi inte ens prata om. Har knappt orkat mig upp ur sängen. Men nu har jag flyttat mig till Pias soffa. Vilken tur jag hade som haft Heroes att kolla på hela dan. Alla avsnitt som hittills visats var på tv idag. Hur värt som helst. Och en annan sak som är värt. Eller nej han är ingen sak, han är en katt. Bosse har myst me mig hela hela dagen. Han är riktigt duktig på att va sympatibakis. Likadant när man e sjuk. :)

Blir då ingen fest och utgång ikväll. Skulle jag aldrig palla. Sorry mina flickor. :(

Här kommer lite bilder, Från Stockholm bland annat

 Ikväll får ni shaka utan mig. :(
 Katten som ville med till Sthlm
 Manne på Söder
 Tog en fika
 Mormor
 Nina o Sebbe
 Jag o Daniella
 Alex o Daniella
 Bosse sprang runt med Pias knäskydd på huvudet

Veckan som gått..

I veckan har jag städat städat och städat. STORSTÄDAT med andra ord. kanske inte helt klart, men det börjar minnsann likna nåt. :)
Har även tränat en hel del. Haft mkt träningsvärk i MAGEN!

Den här dagen började med att jag blev väckt av ett jäkla borrande. Mest troligt från cykelförrådet som är vägg i vägg med min lägenhet. Var mindre kul. Men jag fick mig upp tidigt iaf. Ringde till syrran och bjöd henne på frukost. Sen körde vi lite hemmaträning.
Var på stan och klippte luggen hos Cissi. Tack Cissi, nu kan jag se igen. :)
Sen blev det en lunch på Waynes me syrran.
Råkade handla nåra grejer oxå. Ett nagellack, ett par strumpbyxor och ett rosa band. Så nu har jag dessutom gjort en god gärning idag. :)



Ikväll blir det Idol-och filmkväll med Theresia, Therese och Emelie.
Och imorron, fest me Vickan o Denise. :)

Hemma igen

Nu är jag hemma i Skell igen. Skönt, fast ändå inte.. :P Bosse va helt klart saknad. Men nu har jag fått mysa och busa me han rejält, så nu känns det bättre. :)

Imorse va jag o hämtade Fredde på flyget och som tack fick jag en rejäl behandling av ryggen. Hans behandling känns då som den gav 10 ggr mer än den där sjukgymnasten. Så nu ska jag sluta gå till Uffe.

Efter behandlingen va vi å besökte Freddes mamma å min pappa på deras jobb, dvs Futurum. Fick kolla på dom nya robotarna. Jäklar vilka duktiga arbetare, å snabbt går det oxå. Helt imponerande.

Ikväll blire käk hos mamma å pappa. Quesadillas, åh så jag längtar efter den maträtten.
Imorgon blir det utgång på S8 me syrran. En äkta systrarna Burmankväll. Jag längtar. :)

image375

Förresten hittade jag äntligen ett par skor i Sthlm. Inte exakt såna jag ville ha, men fullt dugliga. Hittade en del kläder å smycken oxå. Men ingen ny telefon fick det bli.

Sista dagen

Sista dagen i Sthlm och jag ska ner på stan och hitta SKOR!!! Hur allt ska rymmas sen är ett senare problem, som vi tar hand om i morron.. :P

I lördags hängde jag med några Västeråsare på äventyr. En helt rolig dag. :)
På kvällen var jag hos Manne och Jack. Käkade supergod middag. Sen slöt vi upp me nåra andra o gick ut på Little Persian, som ligger på Söder.

Jag och Ida drömmer tydligen likadana drömmar. Igårnatt drömde Ida att vi var och forsrännde igen. Och att det t o m gick ännu värre än sist, för den här gången flög vi iväg och landade i träd.
Inatt drömde även jag att vi var och forsrännde. Men denna gång gick det bra. Vi klarade "skräcken" galant. Iofs, så va den superliten.. :(
Varken jag eller Ida kommer nog någonsin forsränna igen.

Ojsan hoppsan nu är klockan mycket. Måste skynda mig.
Ska till Manne sen oxå. Hämta min nya telefon (yippie) och mina skor som jag tydligen glömt där, fastän att jag var bombsäker på att jag tog med mig dom.. En virrhöna e vad jag är.. :P

Veckan so far...

Stockholm is nice! Som vanligt. :)
Har träffat nästan alla släktingar. Även söta lilla Daniella som jag förut aldrig sett.
Igår var jag på Söder o fikade med Emanuel. Ett jättemysigt café med riktigt härlig utsikt.
I afton åkte jag in till stan med Noelle och vandrade i affärer. Vill hitta mig ett par skor. Och inte vilka som helst. Den här gången ska dom va utan klack (för en gångs skull) fast med högt skaft o rundad tå. Gärna i skinn. Och ja, såna finns ju ööööverallt. Har bara inte hittat dom JAG ska ha ännu. Men det lär ju bli fler shoppingturer. Åker inte hem utan ett par. Sen är min skosamling komplett.. Eeh, not. Kan en skosamling någonsin bli det?

Imorgon ska jag hem till Emanuel. Käka middag o sen planeras lite festligheter och utgång. Ska bli skoj.



Men jag saknar lilla Bossen. Fast jag vet att mamma tar väl hand om honom. Men jag är inte van att vara ifrån han så här länge.


Stockholm

Ikväll åker jag ner till Sthlm o blir där 1,5 vecka. :) Ska hälsa på släkt o vänner. Sen lär det väl bli lite shopping oxå. :) Ska bli kul hur som helst.



Vi ses!

Fredagmorgon

Klockan är halv 9, nyss kommit hem från träningen. Eller hem var fel ordval. Sitter hemma hos Tess och har fått frukost av henne. :) Vi gick på ett sånt där toktidigt core-pass nu igen. Satan så jobbigt det är att stiga upp.
Speciellt då man var så trött igår så man bara somnade och somnade, fast än att man inte fick pga att tvätten inte var klar. Tvätten blev aldrig heller klar, var fortfarande blöt när jag skulle hämta den, så jag lämnade den där över natten.

Idag tänkte jag bli blodgivare, men sen fick jag höra att jag inte får det. Så tråkigt, jag som ville göra en god gärning.

Kl 10 idag ska jag åter igen till ryggmannen. Hoppas han fixar till ryggen, för den är ooond.

På måndag åker jag till Stockholm med mormor. Ett ypperligt tillfälle att haka på henne för att träffa släkt o vänner, shoppa lite grann o göra allt annat som ska göras. :) Fast igentligen var det nog mer mormor som hakade på mig. Ska hur som helst bli kul, längesen jag var i Sthlm.

Nej hörrni ni, nu ska jag gå hem, ta en dusch, sen blir det en prommis med Tess in till stan. Men först måste jag nog väcka henne för jag tror minsann hon somnat.

RSS 2.0