Fröken Maya B

Vad roligt det är med förkylningar. :-S Går runt o är halvförkyld och vägrar bli helt frisk. Men jag blir så rastlös och orkar inte stanna hemma och vila. Istället tar jag på mig en massa jobb, far och tränar och tar inte en lugn stund som jag kanske borde. Hatar att vara halvförkyld. Om man ska va sjuk, ska man va sjuk och då ska det va ordentligt oxå... Och framför allt - Gå över! Bläää!!

Idag har jag jobbat på mitt favvodagis. Nej jag vet att man inte får favorisera sådär men det gör jag iallafall. Behöver ju inte nämna vilket. Och sen behöver det ju inte va nåt fel på alla andra dagisar för det.
Men just det här dagiset har nåt extra. :) Ja t o m personalen frågade mig idag om jag vill gå ut och äta med dom imorgon kväll. Rackarns att jag jobbar på Glitter då. Och ja ändå är jag ju bara vikarie så det hade ju känts lite knäppt. Men jag blev riktigt glad för inbjudan. :)

Och jag kan ju bara säga att Barn är söta! Så enkelt är det bara...
Här är jag och mina kusinbarn från i somras:
 
image574

image575

Nu ska jag hem och städa... Blä!

Mitt i veckan

Hejhej!

Ett kort inlägg.

Har egentligen inte hänt så mycket. Har mest jobbat i veckan. Det här är min enda lediga dag. Tog en låååång sovmorgon och nu blir det en stanrunda me mammsen. Sen ska vi till morfars och äta. Mamma o pappa får ärtsoppa och jag pannkaka. :)

Igår natt hämtade jag Simme från flyget, så det blev att jag la mig sent så därför tycker jag verkligen jag förtjänade att sova till kl 12 idag. :)

Nu, SHOPPING!!!

Lycksele

Igår på dagen var jag, mamma och mormor till Lycksele för att gå på minnesstund. Mammas kusin som dött i cancer. Sorgligt, men det var en riktigt fin minnesstund. Och faktiskt kul att få träffa släktingar, även om det hade känts roligare om det hade varit under andra omständigheter.

 
Hemma hos Gunborg, mormors syster. Fick supergod smörgåstårta.

image570


image573

3 av syskonen Tjernberg. Ingvar, Irma och min mormor Signe. Rätt söta va?



Efter en lugn helg kommer Partyhelg
Ungefär som efter regn kommer solsken.

image564

Våra smarriga jordgubbsdrinkar

  


image568

Allmänt trevlig helg. Men kan tänka mig att vissa andra oxå har det bra. Syftar på en viss Simon som befinner sig i Barcelona just nu. Lite avis är man ju....

Och jo förresten, läste Idos blogg där det upprepade gånger står att hon tappat bort sin telefon och då slog det mig att det har ju faktiskt jag med gjort för nån dag sen. Utan att upptäcka det dessutom.
Så här gick det till:

Jag och Pia gick till gymmet och jag skulle kolla en grej på mobilen. Upptäckte då att jag inte hade den i fickan, men tänkte att jag har väl lämnat den hemma då. När jag väl kommer hem och upptäcker att den ligger på golvet framför dörren tänkte jag att det var jättekonstigt eftersom jag aldrig skulle lagt den där, men tänkte inte mer på det. Lite senare ringer min mamma för att undra om jag hittat igen min telefon. Vadå tänkte jag, den har väl inte varit borta. Men jo det hade den visst varit. Tydligen nån som ringt mamma för att berätta att hon hittat en telefon i lekparken och sedan lagt den i brevinkastet. Man skulle nog kunna kalla det tur!

Jag tycks ofta ha tur i mitt mobilborttappande. Minns förra året då jag under samma vecka tappade bort telefonen 2 gånger men fick igen den båda gångerna. Är inte det tur, så säg! :)

Senaste nytt

Igår var jag och Simon ute och åt middag på Balzac för att fira hans nya jobb. Jag åt fläskfilé och han oxfilé. Supergott, supertrevligt och supermysigt. :) Man borde gå ut och äta oftare.

Idag har jag mest varit ute och gått. Har lyckats skrapa ihop 20000 steg. Och eftersom 10000 är mitt mål per dag så kan man ju säga att det var rätt bra.
Åt lunch med Mandan & Tessan. Dom hade lagat ihop en riktigt god lunch må jag säga. :) Efter det tog vi en fika på Waynes, inte heller helt fel.
Ikväll har jag och Lina vart och kollat på Byskegrabbarnas fotbollsmatch mot Ålund. Tyvärr vann Ålund. :/
Sen drog vi till Byske och såg film.
Men jag blev trött och nu sitter jag hemma hos mamma o pappa och ska snart i säng.

Imorgon bär det av mot Lycksele med mamma och mormor. Sen på kvällen får vi se om det blir festligheter eller bara chill.

Godnatt så länge!

Lurar-dan

Jag Måste verkligen skaffa mig en dator snart, så jag kan blogga lite oftare och hänga med på alla andras. Det här är ju kasst ju!

Idag är det första april vilket vi alla vet vad det innebär; Lurar-dagen. Jag har både lurat och blivit lurad, och än är dagen inte slut.

Har faktiskt känts som en riktigt lång dag idag, har hunnit med så mycket.
Gym på morgonen, jobb, en liten stanrunda (köpte en klänning) och nu sitter jag hemma hos Vickan och softar. Verkligen suuuuperhärligt väder. Satt nyss en stund ute på balkongen och njöt av solen.
Hoppas det är fint väder imorgon med, för då är jag ledig. (förhoppningsvis)

image563

Nu ska jag skynda mig hem innan solen gått ner.

RSS 2.0