FETTIS-dagen

Det är den dagen på året man får äta semlor. Och hur mumsigt är inte det? Förut, på den tiden jag inte åt mjölkprodukter brukade jag göra mina egna semlor. Istället för grädde hade jag florsocker+vatten. Väldigt sliskigt med andra ord. Tur jag har lärt mig äta såna här:

image492

Iofs, inte heller helt o-sliskiga kanske. :)

Rubriken idag passar nog ganska bra till det här inlägget, för jag skulle tippa på att det mest kommer handla om mat.

Idag skulle jag och Simon äta plättar till lunch. Och jaa, det gick ju bra.. Iallafall att göra smeten. Men sen när jag skulle börja steka dom gick det utför. Första plättan blir ju alltid lite knas, och kort i stubinen som jag var blev jag förbannad, rev sönder plättan totalt och slängde den i soporna. Sen väckte jag upp Simon och bad han steka dom istället. Mycket bättre resultat! Dom blev riktigt goda. :)



Igår blev jag bjuden på middag av Theresia. Anledning till detta var att jag vann stegräknartävlingen förra månaden. Som tidigare nämnt tävlar vi varje månad om hur många steg vi får ihop. Den som har flest steg varje vecka får 1000 bonussteg till kommande vecka och den som har minst steg i slutet av månaden får bjuda den andra på middag.
Och ja den här månaden vann ju jag, om än det var mycket jämnt.

  

Hemmagjord pizza bjöds det på och den va riktigt god måste jag säga. :)
Så nu har Theresia lagt upp ribban. För det var faktiskt första tävlingen. Om än vi försökt många gånger förut, men inte ritkigt lyckats slutföra tävlingen pga stegräknare som försvunnit eller glömts bort. Men jag tror vi blivit bättre på det här nu. Kanske mer tävlingsinriktade, eller vad säger du Tessan? :)

Ikväll har jag sett Gossip Girl och i huvudet på Gynning. Carolina Gynning är ju helt galen, men så underhållande.
Dagens kommentar från henne: Inga babyjuck, det ska va så här hårda juck. Och så tänker ni dom orden med skånsk brytning. Hahaha.. Ett hett tips, kolla på Gynning!!

Nej mina vänner, nu ska jag bege mig hemåt. klockan är mycket och jag har ett jobb attt sköta. Börjar iofs kl 1 imorgon, så jag har ju ett tag på mig att sova om man säger så. Gonatt på er!

Kommentarer
Postat av: Pia

hej hej hej maya!
du ser ut som ett monster på semmelbilden. För alla er som inte kollat så noga på bilden vill jag göra er uppmärksamma på att hakan sticker ut nedanför semlan. Detta är ett tecken på att Maya tokgapar med sin superstora mun bakom semlan.
Semlor är iaf en stor favorit och jag hoppas på att få äta en även imorgon! :D
Gynning var ju riktigt bra. Hoppas vi får höra henne på radio snart... :)
Pusselipuss, people!

2008-02-05 @ 23:54:51
URL: http://piabur.blogg.se
Postat av: Ida

Du verkar haft en ungefär likadan dag som mig igår:) Semla och gossip och gynning :D
Tisdagkvällar är favvokvällen nuförtiden ;)
Kramelikram!

2008-02-06 @ 10:54:14
URL: http://idos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0