Det va den snön det...



Igår gjorde jag och barnen denna söta lilla snögubbe. Men idag är den borta. Och det är för att vi haft på tok för många plusgrader idag. Riktigt tråkigt för nu är det bara slask slask slask.. Bläää!

Gick och tröstshoppade efter jobbet och det kändes bra. En kappa, en klänning, 2 topar och ytterligare ett par over knee-strumpor.

Imorgon har dagis stängt för vi ska ha utbildningsdag. Känns lite både och, men det ska nog bli bra. Sen är det helg och då ska jag å Linda parta!!

Man blir inte bög av att blogga

Och vips vaps så var tittarsiffrorna på sin plats igen. Skönt att ha dator igen så jag kan hänga med i bloggvärlden. :)

Men jag kan bara inte förstå varför det är så få killar som bloggar. Och varje gång jag frågar en kille varför det är så, så svarar dom alltid "Näää för det är gay!" Det är det inte alls det. Skärpning tycker jag! Om ni bara skulle testa så upptäcker ni hur roligt det är. Iofs försökte jag ju det där en gång med Simme då han gästbloggade på min blogg, och inte har han skaffat blogg för det inte, märkligt....

Och nej jag drar inte alla över en och samma kant. För jag har faktiskt en och annan killblogg jag följer. Stort cred ska ni ha för det!!

Äsch, nu ska jag städa lite. Gud så trist, men det måste ju göras, för imorn kommer kusin Emanuel hit.. Kanske han vill bli en bloggare..? ja det hade ju vart skoj..

jo förresten, jag har gjort en snögubbe idag me kidsen.. skitskoj! men imorn kommer den tina bort för det sägs ska bli 10 plusgrader.. It sucks! För övrigt har jag en jobbig katt som JÄMT ska ligga PÅ tangenterna när jag skriver.. Asjobbigt. Snacka om att vilja ha uppmärksamhet. Tur han är söt iaf..



Tjing Hejsan...

1 månad till julafton!!!

Oh du milda Matilda vilket jäkla snöoväder!
Och jag fullkommligt älskar det! Vet inte hur många snöänglar jag gjort idag med kidsen. Skulle ha kunnat va ute hela dagen. Fast det kunde jag ju såklart inte. Men jag gick hem åtminstone och det är en bra bit vill jag lova. Och kändes som ännu längre idag i och med att cykelvägarna var i princip oplogade.

Det var faktiskt en mamma till ett av våra barn som halkade utanför dagis så illa att hon bröt foten och fick operera. Stackarn! :( Hon lär inte få nån särskilt lyckad jul i år inte..

Och på tal om julen så stod det en julgran i mitt trapphus idag. Julstämning på hög nivå vill jag lova.. Men är det inte lite väääl tidigt? Har beslutat mig för att köpa en STOOOR julstjärna att hänga upp i mitt gigantiska fönster så jag hinner få liite julstämning här hemma iaf innan jag åker till Skell.
Dessutom har jag å Soffan bestämt att vi snart ska ha en dricka glögg, baka pepparkakor, snacka skit-kväll nån dag riktigt snart. Kan behövas.

Förresten så har Simmes brorsa och hans tjej Jeanette fått en liten bebis.. En pojke blev det, men jag vet inte vad han ska heta än. Nu kan Neil och lillebebben leka med varann, va kul! Längtar att få träffa dom båda. Bebisar är ju bara så himla söta!

Tänkte jag skulle avsluta inlägget med lite bilder från föregående fester som jag ännu inte lagt ut.. Bäst att lägga upp dom bilderna så dom inte försvinner... som alla andra utav mina bilder just gjort. För som ni vet har min dator kraschat. Det är hårddisken som gett upp. Skickade den till mammas jobb så en av hennes kollegor skulle ta sig en titt men idag meddelade han att nej, det är kört för min stackars lilla hårddisk.. Alla gamla bilder är gone! Och det är klart jag blir ledsen, men samtidigt så får jag väl skylla mig själv.. :/

Jaja, här kommer mina partypics iaf:

Drinkparty hemma hos Sofie med hennes vän Linda som var och hälsade på från Göteborg. Vi gjorde sjuuukt goa drinkar. Utgång på Café Opera.



"Jobb"fest. Några från Nallebjörnen och några från Kalvhagens förskola träffades hemma hos Louise för att dricka vin, spela spel, sjunga, dansa å snacka skit. Vid halv 2 tiden kände oss jag o Soffan redo för stan så vi tog en taxi till White room och var där till halv 5. Blev sent med andra ord.





Ja där har ni några bilder att gnaga på..
Förresten vill jag bara meddela att jag idag betat mig igenom allas bloggar och läst allt jag missat. Det tog en jäkla tid ska jag säga. Men roligt var det.

Och jo, nu är det exakt en månad kvar till julafton. Åh vilken längtan!

Hippiedatorn is back

Nu har jag fått itag på gammeldatorn, som jag kallar Hippie, dels för att det är en hp och dels att den är gammal som en hippie. :P Den är inte särskilt rolig att umgås med men vad ska jag annars göra förrän min nya är lagad. Man känner sig ganska så handikappad utan dator..

Och vad har hänt då?

I fredags var Simon på besök. Vi bodde på hotell, var ut och käkade och gick på bio och såg Bond. Hade en supermysig kväll. Men tidigt på lördagmorgon, kanske klockan 5 eller nåt sånt åkte han till Arlanda och vidare till Tyskland för några dagars jobb.


Glädjeskuttet :)

 
Det var ljusen som lutade, inte kameran. :P



På morgonkvisten då det var dags för mig att vakna tyckte jag att jag skymtade små vita prickar utanför fönstret i en glepa mellan gardinerna. Så jag skyndade mig att dra upp gardinerna och det var såklart SNÖ! Helt vitt på backen. Åh vilken glädje. Gick ner och åt den goda hotellfrukosten (tyvärr för mig själv.) Sen skyndade jag mig ut på stan och bara myste bland all snö och härliga juldekorationer.


  
 
Igår på aftonen åkte jag ut till Stäket för att hälsa på moster Anita o Nino. Fick supergod middag. Såg lite av Stjärnor på is, men blev så trött och åkte hem igen.

Ja det var denna helg. Får lägga ut bilder från festerna dom 2 föregående helgerna vid senare tillfälle. :)

Första snön!

Idag har den första snön kommit till Stockholm. Jag å Linda skyndade oss ut och just som vi kom ut slutade det såklart snöa. Men vi tog oss en promenix i skogen nedanför mig iallafall. Särskilt långt gick vi inte men det tog ändå 1 timme. Klättra upp för berg, ner för berg, över nedfallna träd, hamna på fel sida av staket, hitta intressanta saker på vägen. Med andra ord, ingen power walk direkt. Mer upptäcktsfärd. Riktigt kul faktiskt. Men vi blev sjöblöta och började frysa så vi fick gå hem igen. Trist att inte snön ville stanna på backen... :-/



Ikväll har vi käkat köttfärspaj, sett "den bästa sommaren", "Saltkråkan" och nu "Ladder 49"

Hoppas på mer snö snart :)

I'm back..?

Hej faster Karin! (och alla andra)
Tänkte att du skulle slippa se mina skor nu.. :P

För er som inte vet så kan jag berätta att min dator har kraschat och ska in på lagning. Men jag lever, mår bra och har roligt som vanligt. Sitter just nu hemma hos Linda. Vi har ätit en god (men väldigt stark) kycklinggryta till middag.. Lite senare blir det nog en sväng in till stan för en smarrig drink eller nåt. Men efter gårkvällen så känner jag att det inte lär bli mycket mer än så.. Blev rätt mycket alkohol och vi gick inte ut förrän vid 2 tiden och åkte hem vid halv 5. Men roligt hade vi. Jag å Soffan har bara segat framför tv:n hela dagen idag.

Förra helgen var det oxå fest. Då blev jag så förbannad för att vakten på White room tyckte jag va för full. Det tyckte INTE jag så jag tänkte att jag skulle bevisa för vaktjäveln att jag då minsann inte va så full den här gången. Och mycket riktigt, den här gången gick det vägen. Han sa till och med Välkommen tillbaka! hahaha hur roligt var inte det.. Jag måste ha vart riktigt förbannad på han eftersom han minns mig.. Ja gud ändå...

På tisdag kommer Anita ner med gammeldatorn så då kan jag nog komma igång med bloggandet igen. Hörs då!

My new shoes!!!

Mina nya skor, och 2 nya linnen. 5 paret nya skor sen jag flyttade hit. Med tanke på att jag bara bott här 2 månader ännu så är det rätt många. Och om jag känner mig själv är det definitivt inte dom sista. För är det nån som älskar skor så lär det va jag!



Dom ser nästan exakt ut som ett par andra jag har, fast i anna färg. Ville verkligen ha ett par svarta oxå!



Skorna jag köpt av Linda. Vilket fynd! Precis såna skor jag letat efter och så fanns dom bara runt hörnet.

 

Två nya linnen från Vila. Det första behöver jag förkorta axelbanden innan det kan användas.
Linne nr 2 är i spets, men det framkommer lite dåligt på bilden.


Ojdå ojdå..

Det blev lite mycket shopping igår hörrni ni ni.. Det är tydligen farligt att vakna upp på ett sånt strålande humör.

Det här är vad som inhandlades igår:

* 2 par skor. Ett par svarta skinnstövlar med högt skaft och hög klack. Ett par svarta med lågt skaft och hög klack som jag köpte av Linda för hon inte ritktigt kunde ha dom.
* Ett par byxor
* 3 bastoppar
* 2 superfina partylinnen
* En hoodtröja
*
och en annan grej som jag inte kan säga för jag vet inte än om det är en julklapp eller till mig själv.



Är väldigt nöjd med mina inköp. Hade som mål att hitta skor, partytop och en duschstång. En duschstång fann jag inte, det enda som jag egentligen verkligen behövde men som är minst kul att köpa. Och jag höll nästan inte på hitta mig nån partytop heller, men hade verkligen gett mig fan på att jag skulle hitta det och vägrade åka hem innan dess. Till slut kom räddningen. På Vila fann jag dom. Ja två till och med. (Så Pia, tappa inte hoppet om Vila)

Efter den räddningen kunde vi äntligen ta tunnelbanan hem. Och i det läget var vi och våra ben så trötta så vi sa knappt ett ord under hemfärden.



På kvällen blev det tv-kväll hos Linda. Vi såg först Stjärnor på is och sen The Holiday. Hur bra är inte Holiday? Och huuuur snygg är inte Jude Law? Man blir så kär efter den filmen.

Idag ska jag städa. Och i eftermiddag kommer Anna-Lisa hit och hämtar sina grejer ur källaren.

Förresten så är det nu 3 st som dött framför tågen här i Sthlm under bara ett endaste dygn.. Huvva så hemskt!!!
En gubbe, en man och en kille. :-S Det gäller att se upp vart man sätter fötterna.


Huvva

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3671201.ab

Det här hände på hållplatsen bortanför mig.. Usch så otäckt. :-S

Lägesrapport

God Morning all you handsome people out there!

Solen skiner här i Sthlm idag och det gör även jag. Vaknade kl 8 på absolut rätt sida av sängen.

Mina planer för dagen är att åka ut till Skärholmen med Linda för en shoppingrunda. Kanske en sväng förbi Ikea oxå.
Ikväll ska vi laga en god middag och dricka lite vin. Hade först tänkt oss utgång oxå, men båda av oss är rätt förkylda så det är nog ingen vidare idé. Får nog bli lite tv-tittande och kanske nån bra film kanske,

Även igår var min dag på tip top. På jobbet va vi 3 fröknar och bara 7 barn. (är 18 i vanliga fall) Många som är sjuka eller lediga. Såna dagar är verkligen guld värda!

Efter jobbet åkte jag in till Lidingö Centrum för att möta upp Linda och handla kvällens mat. Men eftersom båda hade ätit så gott (och MYCKET) på jobbet var ingen av oss direkt hungrig. Det fick bli en sallad. Och oooj så god den blev! Yummie!
Sen kollade vi på Idol och efter det skulle vi se filmen som gick på ettan, Crash. Kom på att jag sett den tidigare och inte tyckte nåt vidare bra om den då. Och den här gången gav jag den inget vidare försök, för jag somnade stup i kvarten och insåg att det va dags att gå hem.

Sagt och gjort. Gick  hem, ringde lite samtal och sen somnade jag kvart i kudden med datorn brevid och lampan tänd.

Ända sen jag vaknade fick jag lust att ringa och väcka folk, men tänkte att andra ska väl oxå få chansen att vakna på ett schysst sätt. Brukar va Simon som får ta smällarna av tidiga telefonsamtal om helgerna. Men eftersom han faktiskt sa att han tänkte ha sovmorgon idag så ska jag väl låta han ha det då.. Ett litet tag till åtminstone. Får väl ringa mamma eller kanske mormor istället. Dom är säkert vakna..

Förresten, vart e snön dom lovade igår? Inte då här iallafall. Jag ser bara grönt gräs!




RSS 2.0