Förkyyyld!

Idag känner jag mig inte kry. Men eftersom typ ALLA fröknar är sjuka nu så kände jag att jag inte kan stanna hemma. Har inte feber, bara nästan. Tog det lite lugnare på jobbet iallafall. Medan barnen var ute o lekte på förmiddagen satt jag inne och ordnade med lite bildkollage till ikväll då det är föräldramöte.

Slutade kl 3 så jag åkte hem direkt och hann faktiskt sova en timme, skönt! Nu ska jag ta mig en macka och sen åka tillbaka till föräldramötet. Har egentligen inte mycket till ork för det men jag måste ju.
Känns heller inte så roligt att prata inför alla då man är så här HES som jag är. :-S

Idag var det till och med en unge som härmade mig. Satt på mellisen och sa med låtsas-hes röst:

-kan jag få lite mera fil tack?
-Jo det kan du, men varför låter du sådär? svarade Lotta.
-Jag härmar Maya

Haha det tyckte jag va jätteroligt.

Glömde ju...

..att visa den här bilden från i fredags.



Den finns även på Finest.se

Det va den helgen...

Fy tusan vilken händelserik helg jag haft. Har iofs fått en härlig förkylning på köpet, men det vare fan värt!

FREDAG!
Hade fått lön så jag åkte förbi Lidingö Centrum på vägen hem för att se om jag kunde hitta nåt snyggt att ha på mig på kvällen. Blev liiite mer än så. Handlade en jacka, en klänning, en kofta, en tröja, ett linne, en mascara. Sen fyndade jag 4 stora marabouchokladkakor för endast 10 kr st. Och när jag gick in på pressbyrån för att köpa tuggummi så fick jag 2 gratisfilmer. Så himla värt!

Sen skyndade jag mig hem. Och när jag väl hoppat av bussen inser jag att jag glömt nycklarna på jobbet. Så jag blev tvungen gå med min tunga påse till Linda och hämta extranyckeln och sen hem igen. Och då vare bråttom. En snabb dusch och sen tillbaka till Linda. Drack några glas rött och sen var det dags att åka in till stan. Där mötte vi upp Ewe och Helena sen gick vi till Blue Moon bar.



Kvällens uppträdande - The fantastic four. Riktigt bra!! (fick deras skiva till och med)




Linda å jag



Systrarna Andersson



ser ut som en trapp i bakgrunden, men det är bara 2 stora speglar som speglas mot varandra.

Hade en riktigt trevlig kväll. Men tyvärr blev vi så trötta så att vi åkte hem redan kl 1. Jag och Linda åkte hem till henne och käkade tacos, sååå jäkla gott!

LÖRDAG!
Tog på mig lite jobb lördag söndag. Det här har jag jobbat med:



Mobiltelefoner!
Har aldrig sett så många mobiler på en och samma gång.. vi snackar över 10 000 st!! Nästan alla modeller fanns med. Från tegelstenar till riktigt nya och fräscha.
Så nu har jag suttit och plockat isär, scannat in serienummer på datan, skrivit upp vilken modell, satt ihop igen och sen kastat ner i en låda.
Inte ens jobbigt.. Och det va ett sjukt härligt gäng som jobbade. Helt värt! Det enda lilla jobbiga va att naglarna drar sin kos, men det är sånt man får offra helt enkelt.



På lördagkvällen åkte jag, Sofie, Pernilla och Gabriella hem till Sofie och Pernillas mammas hus och käkade middag, blev en sen middag. Typ kl 10. Sen gjorde vi oss klara och tog en taxi vid 12 tiden, mötte upp resten av jobbargänget och gick ut på Café Opera. Hade sjukt trevligt där. Samir, en av dom som har företaget med alla telefonerna kommer från London och är jäklit tät om man säger så.. Han beställde in ett ANTAL Champagneflaskor åt oss. Fick höra sen att dom kostar flera tusen kr st. Inte direkt nåt jag är van vid men det va ju inte helt fel kan jag säga. Och gott vare oxå! :D



Systrarna Carlsson. Pernilla och Sofie



Gabriella



Inne på Café Opera



Pernilla Samir och Gaby



Vi var på efterfest på Sheraton. Tog en bild från fönstret och den blev lite fräsig tycker jag

SÖNDAG!
Back to work. Vi hittade den här lilla godingen (mobilen i detta fall, sorry Soffan!)



Imorgon ska jag tillbaka till mitt vanliga jobb. Imorgon har vi fotografering.

Så, GONATT!!!

Äntligen helg!!

Nu är det HEEEELG!!! yes!! äntligen!

Ska snabbt hoppa in i duschen å skynda mig till Linda för ikväll är det fest!
Men den här gången ska jag inte tömma baren lika mkt som förra helgen. för jag har tagit på mig jobb imorn och söndag.

Ha det gott allt folk! ska ni med festa ikväll?

Ps. Idag har jag shoppat, en heeel del. hahaha

Varning för zombien!

Idag har jag egentligen ingenting att säga. Jag bara ÄR och ingenting mer än så denna vecka.. Jag är sjukt trött och vill inget hellre än att sova. Går runt som en zombie. Gör saker hela tiden men vet inte om det själv. 
Låg nyss i sängen och läste, blev trött så jag la ifrån mig boken och tänkte vila ögonen lite, sen ringde telefonen. Det va Linda..

-Sover du??
-Öh, nej jag vilar bara..

Jo tjena mittbena.. insåg rätt snabbt att nej, så var inte fallet. Jag hade nog faktiskt slumrat till. Ett bra tag till och med.

Hur som helst, imorn ska jag, Linda, Eve och Helena ut.. Tror det kan bli riktigt trevligt.

Imorn har vi Nalle-loppet på dagis. En variant av Lidingö-loppet fast för barnen. Så imorn börjar jag tidigare för att allt ska hinnas fixas..



Den här bilden passar ju perfekt! En paddington som springer. Avdelningen jag jobbar på heter nämnligen Paddington.

Det va allt från mig idag. Sängen nästa!!!

Systerblogg!!!

Dags att göra reklam för en nykomling i bloggvärlden igen:

 <----- klicka på bilden!

Och det är ingen annan än jag och Pias blogg.. Haha, yeepp vi har en tillsammans. Kanske mest som leksak och tidsfördriv, men va fasen.. Varför inte! 
Låt det gärna bli ditt tidsfördriv oxå och spana in den nångång då och då. Kan va läsvärt!

Adressen är: http://systrarnaburman.blogg.se/

Jäkla vikarie!!

Ja jag måste ju säga att många av er kommenterade, men långt ifrån alla. :P Men kul att se dom som aldrig brukar kommentera i vanliga fall kunde lämna en liten klutt. :P (speciellt du Vickan)

För övrigt så är jag helt jävla slut!! I måndags va Lotta tvungen fara från jobbet och hon blir borta resten av veckan. Igår och idag hade vi kanske vääärldens uslaste vikarie. Kom dit i kjol och högklackat och inga utekläder. Hur tänkte hon då? Man går inte så till ett dagis man ska jobba på. Och det borde hon veta kan man tycka efter varit vikarie sen november. Men nej, tydligen visste hon inte mycket om dagis alls verkar det som. Hon verkar ha trott att man bara kunde stå där med sin kaffekopp och kolla på medan vi övrig personal "slavar". Helt ärligt så var hon nästan lika tidskrävande som barnen. Inga egna initiativ så långt ögat kunde se.

i vanliga fall: 18 barn delat på 3 personal = 6 barn per person
Igår och idag: 18 barn + vikarie delat på 2 personal = 9 och en halv vikarie per person

Förstår ni skillnaden? Hon hade lika gärna kunnat stannat hemma. Vi hade klarat oss BÄTTRE utan henne.
Hoppas vi får en BRA vikarie resten av veckan. För henne vill vi inte ha. Byt jobb kvinna!!

Och jaa, jag vet att jag med jobbat som vikarie.. Och det är väl kanske inte det roligaste att hoppa runt från ställe till ställe. Men jag har åtminstone gått dit i rätt sorts kläder och gjort mig förtjänad av pengarna!!!

Jag är så trött så jag vill bara sova sova sova.. Har dessutom fått jobba över nästan varje dag denna vecka. Det tar på krafterna.. Tur vi ska på konferrens inte nu till helgen men nästa. Torsdag till fredag på Nordic Blue Hotel. Det blir turkiskt bad, massage, middag och andra trevligheter. Ska bli så jäkla jäkla skönt.

 

Det va allt från mig idag. Tror faktiskt jag ska joina Bosse i sängen. Han sover redan.

Fast egentligen vill jag att det ska va Simon jag ska få sova med inatt. Drömde om oss i natt så idag har jag saknat han lite extra. Men nu borde det inte dröja så många veckor tills vi ses igen :)


Bloggediblogg

Igår gjorde jag ett litet test med min blogg, la ut lite småreklam för den för att se om mitt besöksantal skulle höjas. Och det gjorde det, med nästan det dubbla! Kul! :D Hoppas det inte var en engångsföreteelse för dom nya besökarna.

Men ändå, konstigt med så få kommentarer. Tycker att alla som läser detta inlägg ska kommentera åtminstone ett litet hej eller nåt och säga vem dom är. Bara så jag får veta vilka det egentligen är som läser min blogg. För jag har faktiskt inte den blekaste....

T.P.F.H!

Bartömning

I lördags följde jag Sofie och hennes vänner på en bartömning på en restaurang i Kungsholmen. Och jag kan säga som så, vi tömde verkligen baren.. 10 flaskor champagne och 10 flaskor rosévin beställdes in. Så man bara drack och drack och drack. Sen när man dessutom bara sitter still under denna tid kan det bli lite tokigt. Och det märkte vi sen. Både jag och Sofie började må illa, så istället för att följa med dom andra vidare så tog vi en taxi hem. Och det va nog lika bra.

Kl 1 va jag hemma. Inte likt mig att va hemma så tidigt... Men vi drog igång rätt tidigt. Vid 18 tiden åkte jag till Sofie efter det har vi hinkat dricka.. Helt sjukt egentligen. Men jag hade verkligen en trevlig kväll!

Här kommer lite bilder:



Champagne!!!






















Kan inte ens hälften av namnen så därför skriver jag dom inte. :P
Men kan iallafall säga att här på den nedersta bilden till vänster är Sofie som jag jobbar med.

Igår söndag, mådde jag förjävla dåligt. Usch så bakis jag var.. Inte ens liiite roligt. Låg i sängen till typ 7 på kvällen. Tänkte att jag måste ju käka nåt men orkade inte laga mat så jag hade ett skinkpaket som jag åt direkt ur. Sen skulle jag höra med Linda å Rille om dom ville beställa pizza med mig, men då hade jag sån tur att Linda hade färdiggjord pizza hemma som jag kunde få av. Kanske huuuur snällt som helst. Perfekt tajming!! :D

Så jag droooog mig upp ur sängen och traskade bort till Linda. Efter pizzan blev det film. Kanske vääärldens sämsta om jag får säga det själv. En fransk film från framtiden, behöver jag säga mer?? Chrystalis eller nåt sånt hette den, hyr den aldrig!!


Du härliga lördag!

Vaknade med halsont, börjat bli till en liten vana för mig. Hoppas jag inte blir sjuk bara... :) För tonight is the night. Är riktigt peppad på fest.

Tror jag ska ha en riktigt fixardag. Duscha i en evighet, sminka mig jättelänge, göra fina naglar, fixa håret o allt sånt. Helst av allt skulle jag vilja KLIPPA mig. Men det känns lite ont om tid till ikväll. :P Måste boka tid snarast. Sen behövs håret färgas. Är nog dags att ta bort sommarslingorna och dit med någon varm höstigt brun färg.
Inte lätt när man inte bor nära dig Cissi, vet inte ens vart jag ska gå och klippa mig. Ge mig tips! :)

Ska strax ta en prommis bort till Ica o handla lite. Sen ska jag äta nåt och sen borde jag nog städa lite. :)

Vill bara säga Välkommen till bloggvärlden:
 
Jessica



och


 
Julia!

Se till att blogga flitigt!! :-*

Voila!

Efter att i föregående inlägg återigen babblat om mina skor fick jag i uppdrag av Pia att lägga in bilder på dom. Så jag gjorde det och Voila, här är dom!







Jag bara ääälskar skor!!

Undrar vilka jag ska ha på mig imorgon. Inte uggorna iallafall för dom är ju inte så himla party.
Tror det kan bli dom från första bilden. Eller va tycker ni?

Thank God its friday!

Tycker det är helt sjuuukt att det redan är fredag. Igår (torsdag) tyckte jag det kändes som tisdag. Då blir man hyfsat glad när man upptäcker att det är torsdag, dag innan fredag, fredag = helg!

Ikväll slappar jag bara och det är så skööönt. Har köpt hem lite fredagsgodis och tagit mig ett glas rött. Fast det här vinet va inte ett dugg lika gott som det jag och Linda drack i måndags på China teatern. Det var kanske det godaste vin jag någonsin druckit. :)
Var även på en liten prommis med Bosse ute vid klipporna här utanför. Bosse va jätteduktig på att gå i koppel idag. Men han ville gärna in under buskarna och det ville inte jag. Blir så knepigt att få ut han igen. Tror han uppskattade vår lilla tur idag iallafall. Ska ta ut han oftare.



Bosse i fönstret där han sitter för jämnan.. Där var jag nyinflyttad och hade fortfarande Anna-Lisas gardiner och inga blommor i krukorna. Har bytt gardiner nu och har åtminstone en blomma. Ska köpa 2 till snart.
Utsikten är helt okej. Slipper grannar mitt emot som kan spana in. Istället är det klippor, träd och buskar. Längre ner ligger havet (om jag ställer mig på en stol så kan jag se skymten av det) och så ser man dom stora Finlandsfärjorna (iallafall taket på dom.) Och Globen kan jag oxå se från mitt fönster. Hade nog haft ännu bättre utsikt om jag bott högre upp i detta 12-våningars (!!!) hus. Jag bor bara en trappa upp.

Ser fram emot imorron, då ska det partas vill jag lova. Undrar vad jag ska ha på mig.. Får nog låta skor bestämma kläder. För jag vill ha nåt par av mina nya. (har köpt 3 par (!!!) skor sen jag kom hit och det har bara gått 3 veckor)

k a o s

Den här dagen har varit kaotisk rakt igenom!!

För det första så var det min första dag jag skulle öppna. Va helt död imorse och kunde knappt kliva ur sängen. bussen skulle gå 06:26 och jag hade fått för mig att den skulle gå 06:24. 3 minuter innan bussen skulla gå kom jag på att jag kollat fel så jag kutade ut till bussen (den är väldigt nära) men hann inte ändå. Fast det gjorde inget, gick en strax efter och jag hann ändå allt jag skulle innan dom första kidsen dök upp. Puh, vilken tur!!

Dagen fortsatte med utflykt och mata ankorna.. Jag Sofie, en vikarie och barnen. Det blev kaos. Mycket gnäll, trötta ben för vissa o alldeles för pigga ben för andra. Hann just så pass ge ankorna lite bröd sen var det bråttom till bussen tillbaka för vi insåg att dom inte skulle orka gå hem. Först missade vi en buss och sen nästan en till. En del barn fick springa till bussen. Tur det va en snäll busschaffis iallafall som hade tid att vänta.

Resten av dagen har ungarna bara varit allmänt jobbiga och vi fröknar är helt slut i våra huvuden och kroppar. Så nej, ingen toppendag. Tur det snart är helg. Fredag, vilket är helt sjukt!! för det va nyss måndag. Den här veckan har gått sååå fort.

Imorron ska jag nog bara ta det lugnt. Men inte på lördag för då ska jag följa Sofie och några kompisar till henne på bartömning.. Kan nog bli en riktigt rolig kväll tror jag. :D



Så här känner jag mig idag. Lika slut som en överkörd groda!

(det är en groda på riktigt, mamma som släpade in den hemma i Båtvik för hon tyckte den va fräään)

Mina uggor har landat

Satt och väntade på bussen efter jobbet, minst 2 bussar som va fel åkte förbi och jag bara väntade och väntade.. Till slut kom det en buss och jag hoppade på. Och sen slog det mig när bussen åkte åt fel håll att jag inte ens kollat vart den gick. Jag va bara så tvärsäker på att det borde va den bussen. Men icket, bussen gick till Ropsten, det vill säga där man byter till tunnelbanan in till Stockholm. Jag tog det givetvis som ett tecken från mina skor som säkerligen stod i affären och skrek efter mig, så jag tänkte "Va fan, varför inte åka in till stan och köpa dom så jag får det i ur skallen"

Sagt och gjort. Nu har mina uggor landat. Men har ändå liiiite ångest, för det e fan inte lite pengar. Men jag tror ändå jag aldrig kommer lämna dom ifrån mig. Har dom på mig just nu faktiskt, dom är ju sjuuukt sköna. Som tofflor. Så nu sitter jag här i mina stickade uggor, min jääättestora stickade kofta och min stickade mysiga mössa. Allt nytt, allt väldigt mysigt! :)

Här kommer lite bilder från mammas besök:

Vi tog oss varsin drink på TGIF efter vi varit ute o käkat.



Mamma tog en Caipirinha



..Och jag en daquiri. Ruskigt god!

 

Hemma hos moster Anita o Nino. Fick goood mat. :)

Nu har mamma åkt hem, men lämnat modemet här. :-o Var egentligen tänkt att jag skulle åka bort till Foresta och ge det till henne idag men det vi inte tänkte på var att jag jobbade till halv 5 och mamma skulle ju åka vid den tiden.. Så jag får ge henne det sen när mamma o pappa kommer hit i början av oktober. Tills dess får hon ta mitt modem (som ännu inte är köpt för jag vet inte vad jag ska ha) Men det löste sig ju iallafall som tur var..

Tack mammsen för en mysig helg! Vi ses i oktober!

Nu till nåt annat.. I måndags var jag och Linda på musikal och såg The Producers - Det våras för Hitler.

 

Vi fick sitta uppe på Balkongen. Va bara tvungen fota lite.. Innan och efter tog vi oss ett glas rött. Det röda vinet på Chinateatern är fan inte att leka med. Det va kanske huuuur gott som helst tyckte vi. Klart värt att gå dit för ett glas rött. ;)





Smygfotade lite i slutet, fast utan blixt. Går inte få så jättesnygga bilder. Det är tydligen Babbsan som sytt kläderna till damerna som står där. Lite svårt att se på bilden, men dom va jäkligt häftiga.



Tack skaru ha Thomas för biljetterna! :D


UggUggUgg!!



Ge mig dom här skorna!! Jag ska tame fan ha dom.. Va så nära på att köpa dom igår men blev stoppad i sista minut av mammsen. Hon tyckte att 1700 va lite för mycket för ett par skor. Och ja det tycker väl jag med men jag vill verkligen ha dom och jag känner mig själv.. Jag VET att jag kommer ha ångest många år här framöver om jag inte köper dom. Kanske för resten av mitt liv faktiskt..

Förresten så tycker jag att jag är VÄRD ett par stickade uggor att mysa omkring med i vinter... tycker inte ni det?

Liiidingö - the beginning

Nu är mammsen på besök och hon var så snäll som tog med sig sitt mobila bredband som jag får låna under tiden hon är här. Så nu kan jag uppdatera lite. :D

Igår var vi på stan jag och mamma. Shoppade lite kläder, åkte hem och visade mitt place, bytte om och åkte ner på stan igen. Åt middag vid halv 10. Sen gick vi runt på stan litegrann. Tog oss en drink på TGIF (thank God it's friday) på Stureplan. Sen en taxi hem.

Idag skulle vi till moster Anita ute i Stäket för att få oss en matbit och få kolla in det nya huset. På vägen dit gick jag in i en skoaffär och råkade shoppa mig ett par skor. Andra skoparet sen jag flyttade hit och jag VET redan ett till par skor som jag bara måste ha och dom va inte billiga så jag måste vänta tills lönen kommer... Det vill säga imorgon. :-S
Hur som helst, nog om skor.. Fick iallafall supergod mat hos Anita och Nino. Det får man iofs alltid. Och huset var fint. Anita fick blommor av oss för hon fyller år imorgon.

Nyheter hemifrån: FF klara till division 1, så nu har man en hyfsat glad pojkvän där hemma kan jag säga. Och det förstår man ju. Är ju såklart jag med. :D Well done!

Tänkte att ni kanske vill se lite bilder från första veckan:



På flyget. Flygvärden ville så gärna ta en bild där vi båda fick vara med.




Framme på Arlanda med all packning och Bosse, som skött sig så bra. Bara lite gråt på flyget men annars sov han mest.



Andra kvällen. Middag på en mysig restaurang. Fr v. Linn, Linda, Malin o jag



Restaurangen hade en väldigt snygg toa.



Vidare till Chaplin, en karaeokebar med happy hour



Dom galna kineserna som aldrig hört talas om Bon Jovi.. :-S

Lördag

Vi var 5 brudar som skulle laga middag hemma hos Linda. Riktigt gott blev det. Men att dela på en bag n box (inte helt full) på 5 st är ju inte det lättaste. Så Malin gick till en tant och bad om en flarra vin till. Och det fick vi. Så nu var det först till kvarn, vilket kan va faaarligt.



Linn jag å Linda. (jag stod på tå och ändå kortast)



Kvällens outfit




Malin stylar Helena



På väg in till stan



Mötte upp Maria på stan och drog på Chaplins igen..



Happy hour även denna kväll. Passade på att beställa massor på en gång eftersom happy hour bara räckte till kl 23. Vilket kanske inte var sådär jättesmart.
Vi va på ett annat ställe oxå, vad det då kan ha hetat..
Hur som helst mådde jag pyton dagen efter och låg i sängen heeeela dagen.

Ja där fick ni lite bilder. Får lägga in bilderna från mammas besök sen. Orkar inte blogga mer ikväll och ni lär inte orka läsa allt heller.
Nu blir det att sova. Ska ju upp å jobba imornbitti. Sen blir det stan med mamma. Ska kolla vad jag ska skaffa mig för internet (och dator??). Och så ska vi käka nåt och sen blir det nog bio, Mamma Mia. Äntligen ska jag få se den.

Nattinatt!


Efter regn kommer...

...SNIGLAR!!!
ja så är det här iallafall. Jädrar vilka äckliga bowtasniglar.. Och maskar.. Och mygg (dom verkar ha flyttat från Norrland)
Idag har vädret känts bättre, och till helgen sägs det bli sol. hoppas hoppas hoppas, för då kommer mammsen på besök. Yippie!! :D

Och ja som ni märker, jag lever och mår bra. Men jag har inte skaffat internet så det blir knapert på uppdateringsfronten framtills dess..

Hur som helst. Jag mår BRA och jag trivs som fisken i vattnet på mitt nya jobb, om än jag känner mig helt slutkörd efter dom första dagarna men det är väl så det ska va. :)

Förra helgen hade vi besök av Linn. På fredagen blev det middag ute och sen vidare till en karaeokebar.
Lördag blev det middag hos Linda och sen en massa vin och utgång. Fööör mycket vin tydligen märkte jag dagen efter. :-S

Ikväll har jag varit hos Linda och sett Idol. Alltid lika underhållande.

Nu vet ni litegrann iaf.. :D

Den stora flytten

IDAG FLYTTAR JAG!!!

Känns jättekonstigt och jag fattar ingenting...

Nu är väskorna packade och planet lyfter snart.



Kommer sakna er alla! men jag blir ju inte borta för evigt. Och ni kommer väl o hälsar på?

Puss!

2 dagar kvar

Nu är det mycket.. Inte haft tid att blogga. 2 dagar kvar.. :-S

Igår var jag i Umeå med syrran för hon skulle operera knät. Under tiden hon opererades mötte jag upp Simon som skulle kolla att allt stod rätt till med hans käke, vilket det gjorde. Sen åkte vi ner på stan, käkade o kollade lite i affärer.

Var en evighetsväntan innan man fick livstecken från systeryster. Men till slut fick jag åka dit och hälsa på henne. Allt gick bra men hon hade ont, var trött och mådde illa. Hjälpte henne äta och höll henne sällskap ett tag. Men sen blev hon väldigt trött så då var det dags att åka.
Känns bra att allt gick som det skulle och ännu bättre att hennes ben kommer bli bra igen så hon kan hoppa och skutta hur mycket hon vill igen, lillgrodan! :)

På kvällen for jag till Vickan en sväng. Fick min födelesedagspresent från henne och Denise. Ett smyckesträd eller vad jag nu ska kalla det. Iallafall så kan jag hänga mina smycken på det. Perfekt! Och snyggt! Tack mina flickor. :) Fast Denise får jag nog tacka mer en annan gång för hon är i Grekland nu den lilla råttan. :P
Mysigt att hänga me Vickan igår iallafall, hoppas vi hinner ses nån till gång innan jag åker.

Ikväll ska jag va me Lina o Tessan. Filmkväll gissar jag på. :D Kommer bli skoj!

Nu är då iallafall lägenheten helt urpackad och det känns ljuvligt. Dess värre är det lite rörigt bland mina grejer nu, så jag är i Båtvik för att rensa och packa om lite. Kan nog slänga MYCKET!

Har inga egna bilder att bjuda på för min dator är redan i Stockholm. Men jag hittade den här roliga bilden av Totte på mammas dator.



På torsdag gäller det. Då bär flyttlasset av!

RSS 2.0