Många om och men..

Idag har jag bollat fram och tillbaka. Ska jag in till stan eller ska jag inte? Är jag stansugen? Är det inte lite onödigt att åka in till stan för ett par jeans som man mest troligt aldrig kommer hitta och istället köpa en massa onödigheter och slösa pengar? Och när det dessutom är så vackert väder ute. Vore det inte bättre att ta sig en promenad då? Kanske hinner jag gå en sväng på stan imorgon istället innan jag åker till Arlanda och käkar med mammsen?

Svår beslutsångest. Men efter många om och men vann promenaden. Råkade trilla in på Hemtex i centrum och köpte 2 dukar på rean som jag tror kommer bli jättefina i köket o vardagsrummet. Så det blev ju nåt handlat iallafall. Om än inte jeans.
Sen promenerade jag vidare. Tog mig en titt på Pernilla Wahlgrens hus. Det var stort, men till min besvikelse väldigt liten gård.. :-/ Trist! Och dessutom hade hon kvar eljusstakarna. Aja baja!

Nu har jag lagt i en tvätt. Känner att jag vill tvätta allt jag äger så allt ska kännas fräscht nu i nya lägenheten. Så därför bokade jag även tvättiden imorgon bitti. Smart!
Resten av kvällen ska spenderas tillsammans med flyttlådorna. Nu är det dags att grejerna som ligger i lådorna ska få komma på sin rätta plats. :) Ska ta bilder sen på lägenheten o lägga upp på bloggen så ni får se hur det ser ut.

Idag fick Bosse vara ute på balkongen en stund. Det tyckte han om. Men jag blev lite skraj när han hoppade upp på räcket. Gäller att ha uppsikt på den lilla rackarn.

Idag säger vi Grattis till Linnsan som både fyller år och har en bebis i magen! :D

Nu är det 3 av mina kompisar som ska ha barn i sommar. Alla i juli tror jag..? Passande till min semester!
Själv nöjer jag mig med Bosse och kidsen på jobbet än så länge. :-P

Det här med hår...

Mamma kommenterade så här på föregående inlägg:

När kommer det bilder från 'slottet'? Vi vill gärna se hur du och Boss bor!
Och ang. frisyren. Jag tycker som alla andra, att du passar i kort, gärna jättekort. Inte Robyn-frilla. SÅ....vi vill se Maya kortklippt, vi vill se Maya kortklippt!
Men jag vet ju att det är du som bestämmer. Annars kanske du måste börja m pyjamaströja igen. :D
Kramar Mammie


Ni kanske undrar vad hon menade med att jag kanske måste börja använda pyjamaströja igen. Så här är det: när jag var liten ville jag alltid ha långt hår men fick aldrig ha det. Och just därför tog jag min rosa pyjamaströja och satte på skallen och låtsades att det var mitt långa hååår, som man till och med kunde fläta. Jag kände mig extremt tjusig i mitt långa hår och gick därför runt med det hela tiden. Däremot satte mamma Stopp när vi skulle in till stan och handla, och jag kunde verkligen inte förstå varför.
Men så här i efterhand kanske man borde tacka mamma som inte gav med sig, eller vad säger ni?



Fint va?

Ser på er övriga kommenterare att ni verkar tycka jag ska klippa av mig håret. Men nej den här gången ska jag inte det. För en gångs skull i mitt liv ska jag ha långt hår. Vi får se hur länge det varar.

Ni som känt mig genom åren vet att det inte är det lättaste för mig. Jag tycker det är sååå tråkigt att spara. Jag vill att det ska hända nåt när jag går till frissan. Och jag älskar verkligen att gå till frisören och bli fixad i håret. Är ju så avkopplande. Känns till och med ännu bättre nu när jag har Cissi som frisör. Både vän och frisör i ett, bättre kan det inte bli!

Jag har nog haft dom flesta frisyrena genom tiderna, aldrig varit rädd att klippa bort för det växer ju faktiskt ut. Och just därför har det oftast fått vara kort. Jag har ju till och med RAKAT av mig håret vid 2 tillfällen. Ska försöka leta fram några gamla bilder nångång och visa. Jag passar faktiskt i kort hår, kanske till och bättre än med långt. Men som sagt, den här gången ska jag prova ha långt ett tag. Är ju på god väg. :)

Och nej, absolut ingen mer "Robynfrilla". Vet att det såg ut som en sån frilla den jag lurade er med. Nej huvva! Den frisyren hade jag i mellanstadiet.

Det var nog om hår för denna gång. Nu ska jag ner på stan och leta jeans.. och kanske klippa mig. haha näää


April april...

Hej era lättlurade jäklar!!

Inte tror ni väl ändå att jag klippt av mig håret?! Det va bara ett litet skämt, ett tidigarelagt aprilskämt. :P
Men visst såg det rätt snyggt ut ändå? Och visst var det ett rätt roligt oxå? Jag hade roligt åt det iallafall. :D

Hade inte tänkt dra ut på det så här långt. Men jag har inte haft fram datorn nu på länge eftersoooooom jag har flyttat!! Yeeey! Äntligen! så nu är jag sambo med Linda några dagar tills hon drar till Mexico i 2 veckor och efter det flyttar till Skell. Känns skönt att äntligen fått flytta ut från garderoben och in i slottet! Blir 4:e natten i natt.

Och alldeles just precis fick jag höra att min PRINS kommer hit torsdag den 5/2. Och det är riktigt snart. Längtar redan!!!


Idag....

...har jag klippt bort mitt hår!! :-o 

Jag är verkligen kass på att spara långt. Så nu fick det vara nog. :D





Bilderna är tagna från mobilen och inte så jättebra. Var dessutom finare förut idag. Bättre bilder kommer sen.

Nu ska jag skynda mig till Torsvik för att träffa Linda på Superstore och inhandla kvällens mat.

Ciao!

En sommar på ön

Nu har jag snart varit sjuk en vecka, YIPPIE!!! iofs, börjar känna mig frisk nu, men känner mig ändå klen i kroppen. Imorse när jag klev upp från sängen vinglade jag fram lite som när man är full. :P Men efter lite frukost blev det genast bättre.

Ringde jobbet idag för att säga att jag inte kommer imorgon heller. Bättre att kroppen får hämta igen sig och att jag får vila ut ordentligt. Nu har jag ju även helgen på mig. Har så omtänksamma arbetskamrater. Lotta erbjöd sig att handla åt mig ifall det var något jag behöver. Så gulligt av henne.

Dagarna kryper fram när man bara ligger hemma om dagarna och Bosse och datorn blir ens bästa vänner. Imorgon tänkte jag iallafall ta mig ut en sväng. Gå till Larsberg o handla lite. Sen på kvällen är det tänkt att jag ska till Linda och se Lets dance. :) Sen om jag har återfått mina superkrafter till lördag så ska vi ta oss en promenad till Djurgården. Känner att jag måste få komma ut. Men om det känns för lång promenad så funkar ju även vägarna här på ön att gå på. :) Hade varit kul med lite omväxling bara.

Någongång under helgen tänkte jag åka ut till moster. Mamma har varit dit o lämnat min kappa, ett par byxor som hon sytt upp till mig och maaaaat! En massa mat. Har jag kanske världens bästa mamma kanske? Jaa klart jag har! :D

För att fördröja lite tid idag så plockade jag fram skivorna där jag bränt ner alla gamla bilder. Vilka minnen man har genom åren. och oj vad jag blev sugen på sommaren. Känns konstigt bara att inte få en hel sommar i Byske! Nu blir det sommar i Sthlm. Känns ju helskumt. :P Men jag tror det kan bli minst lika bra. Lite andra upplevelser än dom gamla vanliga bara.... Kan väl inte vara annat än nyttigt?



Klippor på Lidingö/Halsön.. Hur stor skillnad kan det vara egentligen förutom sällskapet? Stjärnorna ser man ju även härifrån.



Jag kommer ha liknande jobb, det vill säga med barn. Men jobbet kommer inte befinna sig på en glassig strand.



Jag kommer vara ute o dansa loss i vimlet, men ställena jag går på kommer inte heta vare sig Lanternan, Station 8 och inte heller vara ett öltält på Skellefteåfestivalen. Däremot kanske jag träffar på pricken i mitten av bilden ute i vimlet. Kusin Emanuel, för han är lika mkt Stockholmsbo som jag.



Jag kommer nog inte sitta med den här primadonnan och göra fina midsommarkransar.. Om ni inte kommer hit i år det vill säga? ;)



Jag kommer inte behöva få ett STORT skämmigt Lanternankort när jag slarvat bort det lilla, eftersom jag inte kommer vara ägare till någor Lanternankort över huvud taget.



Kommer inte ha världens finaste båt Bamse i Värtahamnen direkt. Däremot kan jag alltid hoppa på Silja Line om det krisar.



Kommer inte träffa den här prinsen lika ofta som tidigare somrar... Eller?



Men den här lille knodden kommer få fortsätta bo med mig som vanligt, fast han lär va en aaaningens större än på den bilden! :) Och fortfarande lika söt.

En sommar på Lindingö ska nog inte va så hemskt. :) Känns ändå lite som hemma med all natur och havet just intill. Kommer bara kännas annorlunda. Och om det inte vore så skulle jag bli förvånad.

Och jaaa, jag kommer att komma hem en sväng! Shaka på Lanternan minst en gång per sommar måste man väl? Och sen ska ni veta att man när som helst får komma hit och hälsa på. Även övrig tid på året. :)

Rastlösheten tar över!

Idag mår jag bättre. Fått sova hela natten utan att måsta springa till toan stup i kvarten. Har till och med fått i mig lite frukost. En tallrik med nyponsoppa o skorpor i, hoppas bara det inte åker upp igen. Känns att jag blivit piggare för nu har rastlösheten kommit över mig. Och om jag då är rastlös redan hur ska det då bli imorgon och ännu värre på fredag!! För jag kommer måsta stanna hemma resten av veckan. 48 timmar symptomfri och än är jag ju inte det. Smittorisken ni vet.
Får väl helt enkelt hitta på saker då...

Se film/serier
Packa ner lite flyttsaker
Läsa bok
Läsa bloggar
Sova och gosa med Bosse

Nån som har nåt fler förslag på vad man kan hitta på när man är sjuk och rastlös men inte vågar lämna hemmet?
Om nån känner för att skicka ett litet sms eller slå en pling så är även det välkommet! :)

Har kommit på en bra sak med denna sjuka. Jag slösar inte pengar vilket är bra för jag har nästan slut pengar för denna månad och dessutom måste jag börja tokspara.. Och då är det ju bra att man inte behöver köpa så mkt mat och heller inte kan va ute o svira om helgerna. :)

45 kilo..

45,7 kilo visade vågen. kan inte minnas senast jag vägde så lite.. Vet däremot att jag vägde 57 som mest sommaren 2007 (då var man allt rund å go) Vilket jäkla viktras! Undrar var det kommer sluta... :-o skulle va intressant att lägga ut för och efterbilder, men jag tror nog vi skippar det..

Nu vill jag bli frisk o kunna börja äta igen!


Krääääk!

Detta blev minsann en kort arbetsvecka. Var hemma igår eftersom min mage fortfarande inte var OK. Igårkväll kunde jag äntligen känna längtan efter RIKTIG mat och såg såå fram emot att mamma skulle komma på besök idag så vi kunde gå ut o äta nåt riktigt gott. Var helt inställd på att jobba idag vilket jag även gjorde och vilket jag absolut inte borde ha gjort.

Kände mig illamående imorse men tänkte att det är väl bara för att magen är tom. Fick i mig en halv smörgås till frukost om ens det. Tänkte att magen måste väl få vänja sig lite, är väl därför den inte vill ha så mycket mat, så snart skulle det väl bli bättre. Men icket. Illamåendet försvann aldrig. Timmarna gick. Retade upp mig på småsaker och vart tokig så fort ungarna inte lyssnade. Dags för lunch och blotta synen av FISKPUDDING fick mig att vilja kräkas. Fick i mig nån liten tugga. Sen upptäckte jag att det fanns lite rester av kyckling o pasta till oss fröknar. Yes! allt annat än den där fisken. Men inte hjälpte det, fick knappt ner nånting.

Sen var det dags för vilan. Kände ganska snabbt att nej det här kommer inte gå. Jag pallar inte med vilan med en massa barn som inte ens vill vila. Kändes som jag skulle kräkas så det fick bli Lotta som fick ta över vilan.
Jag satte mig ner en stund. Joel kom och ville göra nåt trick. Jag sa att jag verkligen inte orkade och fick springa till toan för att kräkas. Sen raka vägen hem!

Så inget mamma på besök idag. Och ingen restaurang med god mat. Jättetråkigt! Men jag o mamma kommer ses om ca 2 veckor istället då hon ska till Göteborg o jobba.

Förresten.. stod och pratade med chefen och två kollegor idag på förmiddagen. Chefen babblar på som vanligt (alltid lika go o gla) och mitt i en mening vänder hon sig till mig och säger.
"Maya, har du gått ner i vikt?" :-o
"eeh,jo kanske..."
Blev så paff så jag knappt fick fram ett svar. Men jo, antar att jag har det. Och kilona lär väl fortsätta sjunka om jag ska hålla på å va sjuk hela tiden. Snart får det va nog!

Kanske vääärldens tråkigaste inlägg. Men det finns inget roligare att skriva om just nu. Så himla synd att jag inte får träffa mammsen idag. Nu ska hon bo på hotell istället. Och ja det förstår man ju, inte så kul om hon blir smittad. Hon kom ju främst hit för att jobba  Inte heller kul att umgås med en kräkunge.

Pling katsching!



jag fick en idé. En knäpp och knasig idé. Som säkert mest troligt aldrig kommer gå till verket. Haha!

Jag borde verkligen sluta sitta uppe om natten och grubbla. Det kommer inte ut nåt vettigt av det!



Så nu släcker vi idélampan och går och lägger oss istället. Vem vet, den kanske kommer tändas snart igen?

Slapparsöndag

Idag mår jag bättre. Behöver inte längre rusa till toan stup i kvarten. Känner mig en gnutta piggare. Har med andra ord inte sovit hela dagen, däremot har jag varit sängliggandes. Har inte riktigt funnit kraften att vara uppe några längre stunder. Imorse kände jag mig helt svimfärdig pga helt tom mage så jag lyckades få i mig en macka o lite nyponsoppa iaf.

Börjar däremot känna mig rastlös och funderar på att försöka städa lite, om det finns ork. Funderar om jag ska gå till jobbet imorgon eller ej. Om jag skulle lyssna på 48 timmarsregeln så skulle jag givetvis inte gå. Har pratat med Lotta idag o hon är inte heller helt ok men ska nog på jobbet imorn ändå. Skulle tippa på att jag med ska det. Egentligen skulle vi nog behöva va hemma båda två. Men det kommer inte på fråga.

Det blir inte roligare söndagsupdate än så här tyvärr. Om helgen hade blivit som planerad hade det blivit betydligt mer roligt på bloggen idag. Roliga bilder från gårdagskvällen med Linda. Men nu blev det inte så, tyvärr..

Delar med mig av den här istället. En gammal bild på lillen. Tycker den är så härlig.



Är han inte söt, så säg? :)

Vinterkräks...?

Jahapp, så då blev man sängliggandes resten av helgen. Ingen utgång med andra ord..
Jag har haft väldigt ont i magen under dagen o blivit tvungen springa till toan för att kräkas... fast bakvägen om ni förstår vad jag menar.. inte så mysigt nej!
Har sovit större delen av dagen o nu har jag äntligen lyckats få i mig lite skinka o vatten. Hoppas det får stanna i magen en stund iallafall. Kilona rasar. Vågen visade 46,4 idag och så lite har jag inte vägt på en herrans massa år. Men var lugn, det kommer tillbaka.

Antar att det inte blir att jobba på måndag. 48 timmarsregeln som vanligt. Och vi som skulle ha avdelningsmöte på kvällen hemma hos Nasrin med middag o allt. Det får vi nog ändra på. Kanske.

Tur jag har lilltjollret här. Han är verkligen bra på att vara sympatisjuk. Sover jämt när jag gör det (nästan iaf) och myser väldigt gärna.

Tror jag ska försöka samla kraft så jag kan laga lite nyponsoppa med skorpor till. Skulle kunna va gott o bra för magen. Hoppas alla ni som är ute i partyvimlet ikväll har kul. Ta en drink för mig med.

Nu återstår bara att gratta MATTIAS som fyller år idag. Grattis Matte 28, snart 30! Sup med förstånd ikväll! haha


Stora tuttar??!

Barns kommentarer:

Idag när jag skulle hjälpa en av kidsen på med skorna stirrade hon på mina bröst och så sa hon:

-Maya, du har stora tuttar!

haha, ja vad ska man svara på en sån sak.. :P

Och för någon dag sen sa en liten kille som nyligen haft vattkoppor.

-Maya, har du oxå vattkoppor?

Han syftade såklart på mina födelsemärken. har ju ganska många. Och det är många av barnen som frågar vad det riktigt är för nåt. Var en annan kille som faktiskt försökte skrapa bort dom. Utan resultat såklart.

Ibland är barnen bara för söta. :) Det är såna här saker som gör att man brinner för sitt jobb. (eller ja det är klart, kanske inte tuttgrejen direkt men.. hahaha) Men dom kan verkligen kläcka ur sig vad som helst.

Ikväll ska jag till Linda på middag/Lets dancekväll. Längesen sist. Ska bli mysigt. Kan hända att det slinker ner ett glas vin oxå. Men jag har lite ont i magen. Förstår inte varför, men alla på vår avdelning verkar ha fått det. Inklusive jag och Lotta. Matförgiftning?

Om det har gått över till imorgon och ifall Linda håller sig frisk (hon är förkyld) så blir det nog lite party för vår del. Vi måste ju passa på innan Linda flyttar. MINST en fest!

Avslutar med den här bilden, för alla barn älskar Hello Kitty! Se till att njuta av helgen nu allihopa! Det ska jag göra :)


Softardagar

Just nu har jag mest tråkigt om kvällarna för att jag bara ligger under täcket o fryser o inte orkar röra på mig. Kan ju finnas lösningar på det, men jag har faktiskt ingen som helst lust just nu.

Däremot har jag en hel del saker att se fram emot här fram över.

  • Först o främst helgen som bjuder på god mat o lite festligheter med Linda
  • Mamma kommer på besök nästa tisdag och kanske även en gång i början av feb
  • Flytten som sker i slutet av jan
  • Stina o Linda ska bo hos mig några dagar hit o dit i feb
  • Pappa, mamma, Pia kommer mest troligt hit i slutet av feb
  • Ida o Co kommer på besök i början av mars och vi ska se Bounce bl.a
  • Blir möjligtvis en liten tripp norröver nån helg
  • Åka o hälsa på Lina i Uppsala
  • En tripp till Åre med Sofie o Co

Det är viktigt att ha saker att se fram emot! Hoppas ni har det med!



Det är tur att man har en katt som är minst lika lat som jag är... Just nu ligger han på sängen och sussar.

Snart ska jag ta itu med mig själv. Ska bara finna viljan. Snart!


Grattis Tess!

Idag fyller mina kära vän Theresia 23 år. GRATTIS gumman!



Kan även gladeligen meddela att den här donnan ska bli mamma till sommaren. :D Förhoppningsvis lagom till min semester så jag får träffa guldklimpen. :)

Hoppas du haft en underbar dag vännen min!

Klirr i kassan!

Jag tror jag är den mest frusna person i världen som jag känner. Jag fryser så kopiöst mycket dygnet runt. Mest om kvällarna i mitt hem. Är så svinigt kallt här och JA jag har elementen på max. Jag brukar sova i mjukisdress, strumpor, filt och täcke på det. Trots det så somnar jag alltid frusen och vaknar heller inte under natten pga att det är för varmt. Det ska inte va så va? Nåt är fel, antigen på mig eller på lägenheten. Men helt ärligt tror jag det är mig det är fel på för jag har frusit väldigt mycket även i andra lägenheter jag bott. Har t o m tagit dit hyresvärden till 2 av lägenheterna för att han skulle få mäta värmen och se om något är fel. I båda fallen har det varit totalt normal värme och inte gjorts något åt. så med andra ord, det är MIG det är fel på. Eller så bor jag kanske helt enkelt i fel land.. ja det är frågan.

Hoppas det är varmare i nästa lägenhet, som jag för övrigt flyttar till om ca 2 veckor. Läääängtar!

Här kommer lite bilder från helgen! Som inte innehöll en endaste lugn stund. Jag som hade planerat att ha världens lugnaste helg med bara mig själv. Få sova ut om dagarna o bara slappa. Så vart det inte. Nej det blev istället JOBB och FEST!



Den här tegelstenen är minsann inte från igår..

Ganska skönt att jobba extra nån helg och få in lite extra cash. Speciellt om det inte är ett alltför tråkigt jobb och att man
har roliga människor att jobba med. :)



På kvällen blev det fest hemma hos Sofie med några av dom som varit med o jobbat + några andra.
Till vänster: Markus, Alex, Daniel, Pernilla och Martin. (hoppas jag minns alla namnen rätt)



Soffan å jag



Mötte upp Gaby och gick på Grodan.

Hade en grymt rolig kväll!
Däremot var det tungt att stiga upp för att jobba dagen efter. Blev inte lika många timmar den dagen iallafall, vilket var skönt.
Efteråt åkte jag ut till Stäket för middag hos moster Anita och Nino. ALLA var där. Min kusin Alexandra med sina barn Noelle, Nicole, Lennon o Daniella. och så min andra kusin Katarina men hon hade lämnat sin son Sebbe hemma. Var sååå kul att träffa alla igen. Så längesen sist. Och lilla Dani hade jag bara träffat en gång tidigare. Nu är hon 2 år och pratade på för fullt. Hur söt som helst. Synd att jag inte hade kameran med mig..

Nu till nåt annat:

Världens bästa mamma fyller år idag!! GRATTIS! Synd att jag inte kunde närvara på födelsedagsmiddagen. Men om precis en vecka kommer hon hit, och då kan jag gratta på riktigt. :D



Hoppas du fick en fin dag kära mammsen! Vi ses snart!

Nu ska den här sömntutan sova. fast jag vet inte om det kommer gå så bra för jag har redan sovit flera timmar idag efter jobbet. Var så slut när jag kom hem så det fanns inget annat alternativ. Men det är klart, efter en helgs jobbande, partande, sen jobb igen på måndagen och dessutom jobb efter jobbet och sen nästan ingen sömn natten till tisdagen och upp och jobba igen. Ja då är det klart kroppen blir trött o slut. Och om jag känner mig själv så kommer jag inte ha några som helst svårigheter att somna en gång till.

Natti natt!


Home sweet...garderob!

Och så var man tillbaka. Tillbaka i Stockholm i min lilla garderob, med med grannar som lever om på nätterna och ett segt modem. Längtar sååå till flytten.. som jag för övrigt aldrig nämnt på bloggen tror jag. Hur som helst, i slutet av denna månad kommer Linda flytta hem till Skellefteå för att prova på sambolivet och jag kommer flytta in i hennes lägenhet. Jättejättetrist att Linda flyttar men samtidigt känns det skönt att komma till en större lägenhet.

I nuläget bor jag i en pytteliten etta på 22 kvadrat. Och dit jag ska flytta är en tvåa63 kvadrat. Känns otroligt värt det! Som ett slott istället för en garderob. Så det är där jag och lillen kommer bo här fram över. Och förhoppningsvis kanske det flyttar in en tapper riddare en vacker dag. ;)

Nu till nåt annat. Tillbaka till julen. Här kommer fortsättningen om hur min julledighet i Norrland varit:

Julafton:



Åkte till mormor o morfar för att ge dom lite julklappar o önska dom god jul.



Den fina granen hemma hos mamma o pappa som dom säkerligen spanat in månader i förväg. Här är det bara perfekt som gäller... ;P

  

Bild 1. Julmat. Allihopa samlade utom pappa som står bakom kameran. Fr v. Mamma, Pia, farbror Tommy, faster Karin, Matte o jag.

Bild 2. Pia som va en stackars liten sjukling med feber hela julaftonen och en snäll Matting som kunde ta hand om sjuklingen.

Bild 3. Tomtemor kom med klappar. Mååånga klappar :)



Så häääär glad blir jag av julklappar. Som ett barn!

Fick många fina julklappar i år.

 Bland annat den här härliga pälsjackan som ser nästan exakt ut som Bosses päls. Fast det är det såklart inte. Det skriker fusk om den men jag gillar den ändå! Och det gör Bosse oxå, så nu kan vi matcha varann. Perfa! Däremot gillade iiiinte mammas katt den. Han bara morrade åt mig. Tror han tyckte jag blev för lik min Bosse, hans fiende.

Fick en hel del andra bra grejer oxå:

En fotoskrivare, en volymtång, tofflor X 2, en väska, fina saker till hemmet, böcker, pengar.. mm. Tack alla ni som gett mig klappar. Och varsego alla ni som fick av mig!

Juldagen/hemvändarkväll på Station 8.

Planerna var att vi skulle ha fest hemma hos Pia.. Men eftersom att hon blev sjuk fick festen flytta till Nandini. Jag lyckades sälja Pias biljett men sekunden senare ångrar hon sig och vill med iallafall. Så det var bara ringa tillbaka och köpa tillbaks den. Sagt och gjort, Pia skulle med. Vi åkte tillsammans hem till Nanne där det här glada partygänget väntade.

  
Erla, Anna, Kicki, Pia, Julia, Lina, Nandini och Kim..


Och så världens bästa VI!!!

På krogen var det askul! tror jag åtminstone. ha ha ha

Dagen efter var mindre kul. Först blev jag bakis. Sen blev jag sjuk. Va kanske dumt att låta syrran följa med ändå. fast nä, jag hade blivit smittad iallafall.
Va sjukt mycket sjuk dom följande dagarna. 39,7 graders feber som högst. Åkte hem till mamma o pappa och låg bara där som en palt och tyckte synd om mig själv.

Sen blev jag någorsålunda frisk lagom till....

...Nyårsafton

Men mitt nyårsfirande blev inte riktigt som jag tänkt mig. Tanken var att jag, Simon, Liza o Fredrik skulle till en stor fest utanför Robertsfors som vi alla sett fram emot så mycket. Men tyvärr trillade även Liz & Fred i förkylningsträsket så dom blev hemmaliggande. Jag och Simpan kände att det var onödigt att åka då och valde att istället åka till en annan fest som låg i Bergsbyn. Men allt blev bara fel. Jag kände mig INTE klar när vi skulle åka och då blev det bara knas knas knas och jag tappade festhumöret. Var inte ett dugg sugen på alkohol vilket iofs kanske hade mycket att göra med att jag inte var helt frisk, så jag förblev nykter. 
Maten va god, spelet va okej. Sen ringde klockorna, jag fick min efterlängtade nyårskyss och vips vaps var det 2009. 
Lite senare dök Lena och Joel upp som fick bli vår chaufför hem till Simons föräldrar där vi skulle sova. 

Min kamera hade ont om batteri den kvällen så jag bjuder bara på denna bild


 
Vinglaset är lika fejk som min pälsjacka. Drack högst 3 klunkar. Sen var det bara no no! tyvärr...

Trots allt tror jag detta år kommer bli bra. Har en del nyårslöften som vanligt. Men jag tror jag håller dom för mig själv. Känns iallafall skönt att jag slipper ha "gå ner i vikt" som löfte i år. Har tappat si sådär 8-9 kilo och nu känns det okej. Men en mera vältränad kropp tackar jag inte nej till. Krävs lite jobb på det bara! ;)

Dom resterade dagarna jag var hemma kändes ganska stressade. Mycket som skulle hinnas med. Många man skulle träffa.

Hann med ännu en fest. Denna gång med Pia, Vickan o Jessica

  

Hade kul, om än det var lite för lite folk på Statt kanske..

Åkte till Byske dagen därpå för att umgås med Tess o Lina.



Blev pizza och en massa snack. :)

Hann även åka en till sväng till Bergsbyn så jag fick träffa den här glada killen. Simons systers barn Neil.



Och OJ vad han vuxit sen sist jag såg honom vilket var i somras.
Har även fått träffa Simmes brorsas lilla bebis Algott tidigare under julen som bara är en månad gammal. Supersöta både Algott och Neil!

Efter middagen i Bergsbyn åkte jag och Simme till Ursviken för att spana in Vickan o Nickes hus. Va jättemysigt o fint. Känns lite konstigt bara att min Vickan numera bor i hus, men tycker såklart det är hur kul som helst.

Känner mig rätt färdigbloggad för den här gången. Blev ju hur långt som helst ju. Nästa gång ska jag inte vänta så länge så det hinner gröta ihop sig alltför mycket.
Men nu lär det inte va lika mycket i bloggvärlden på ett tag, för nu är jag tillbaka i sthlm och vardagen. Mest bara jobb här fram över. Jobbat 2 dagar nu och det känns rätt bra om än det är svårt att sova om nätterna och ännu svårare att stiga upp om mornarna. Men jag har saknat barnen och när jag väl är på jobbet så känns allt som vanligt.

Men en sak är säkert... Jag saknar den här mannen!



Känns konstigt att bo själv efter att ha bott med varann nästan 2 veckor. Hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång vi ses.

Saknar dig Eriksson!

Det va den julen...

Tiden går fort. Nu har jag varit hemma 16 dagar. 3 återstår.
Dessa dagar har bestått av allt som hör julen till. Julklappshandel, julbak, uppesittarfest, uppesittarkväll, julmat, julafton, hemvändarkväll, influensa, nyårsafton, vänner, familj, snö, mys och glädjande nyheter.

Det är med blandade känslor jag åker hem nästa tisdag. Känns trist att åka ifrån alla åter igen men samtidigt skönt att komma hem till vardagen igen.

Här kommer lite mer utförligt vad som hänt.



 

2 av dom bästa saker att komma hem till var såklart snön och Simon!



Och Pia!

   

Blev en del fikabesök med vännerna.

Den årliga uppesittarfesten med paketlek o glögg



  



Julbak

  



  

Blev väldans fina pepparkakor. Men nu ligger dom bara i burken och blir aldrig uppätna..



Tomtefar



Tomtemor

Nu har jag faktiskt inte tid att uppdatera mer, så resten kommer sen. Måste ner på stan och sen blir det middag i Båtvik och efter det feeeest!! ;-)

RSS 2.0