Rolig kompis man har :-P

Lina bara ligger i soffan och sooover i soffan. Idag är det hennes tur att va tråkmåns. Igår var det jag, för jag somnade 7 igår och sov non stop till kl 6 imorse. Men nu är det ju FREDAG, då får man väl ändå inte sova??
Satt o snackade med Simme på msn och han tyckte jag skulle rita nåt på henne. Helst i ansiktet. Men om jag ska våga visa mig med henne utanför lägenheten imorgon så tyckte jag det var bäst att låta bli. Så jag ritade på hennes fot istället. en GRIS! Och hon ryckte inte ens till. Inte heller när jag skulle fota konstverket. Sicken liten sjusovare hon är den där Lina. :P Och Bosse ligger oxå o sover nånstans.. Vad ska jag ta mig till? Skrämma Lina så hon vaknar? Hälla vatten över Bosse? Jag är öppen för förslag.



Griiis



Liiina

Vi såg iallafall Surfs up, innan hon somnade och den va bra. Söta pingviner!

Stavgångsloppet

Idag har jag gått stavgångsloppet. Så kul det var! Och lite jobbigt, fast bara lite. :-P Nu är jag mör i kroppen vill jag lova. Lär få en ordentlig träningsvärk efter det här.



Wihoo, så här glad blir man efter att ha kommit hem! 1 mil gick ju galant! Va bara lite skraj inför Aborrbacken som man har hört är en riktig tuff uppförsbacke. Fast äsch, det va inte så farligt. Tycker mer synd om dom som imorgon ska springa Lidingöloppet 3 milen. Dom ska oxå upp för den backen, efter 2,5 mil dessutom.

Ikväll blir det idol och karra med Lina.

Blocket is the shit!

Om jag har tur nu så har jag lyckats kamma hem dessa saker. Allt finns dessutom på Lidingö. Nära och bra!



Ett runt köksbord för 200 kr som jag isf skulle måla mörkbrunt. Har länge letat efter ett runt köksbord. Ska åka dit o kika på det när tid ges. Bara ingen annan hinner före. Men som ni ju vet är jag rätt fullbokad i helgen. :-S

Måste bara på nåt sätt få ner mina Myranstolar till Stockholm.



3 vita hyllor med chromfästen, 100 kr st som jag isf skulle sätta på min oerhört tomma vägg i köket. Det har tills för en dag sen stått ett stort fult skåp där. Skulle bli mycket snyggare med dom hyllorna och så ett gäng kokböcker ovanpå.
Har skickat mail om dom men inte fått svar än.. Hyllorna kommer från ikea och där kostar dom 300 kr st så där gör jag ju ett kap..om jag får köpa dom det vill säga.

Så nu är det bara att hålla tummarna att dessa saker blir mina.

Den eviga väntan...

Ibland går tiden så lååångsamt när man väntar på nåt. Om 6 timmar får jag träffa min älskling. Men 6 timmar känns rätt länge kan jag tycka. Fast det förstås, inte ens i närheten av lika långt som det var i början av mitt väntande. 4 veckor det vill säga. Då är 6 timmar inte alls särskilt länge.
Och dessutom ser jag till att hålla mig sysselsatt...med iofs tråkiga sysselsättningar som att tvätta, diska och städa. :-S Men jag tror att det gör att tiden går fortare.

Kommer bli ett hektiskt dygn. Tidsoptimist som jag är tror jag att vi kommer hinna med ALLT. Grönan, shoppa, klippa oss, måla köket, gå ut o käka, se film och mysa. Jag tror vi får stryka ungefär hälften. Men shoppa ska hinnas med iaf. Tänkte åka ut till Skärholmen för omväxlings skull. Sen skulle jag tycka att det vore kul om vi hann måla mitt kök. Jag skulle kunna byta bort det mot att se en film till exempel. Undrar bara vad egentligen Simon tycker om det.. Hmm vi får se. :P

Sen på söndag har han match och efter det åker han hem. :-( Då blir det ensamt igen. Så det gäller att ta vara på tiden man får tillsammans.



Fy bubblan vad jag längtar.

Från sommar till höst

Det är minsann dålig uppdatering från min sida. Har jag hamnat i nån höstdepression kanske.. Ja som vanligt så är det väl så. Men jag tror inte jag är den enda av vad jag sett på andras bloggar. Men så konstigt är det nog inte. Sommaren är över, det är mörkare, inte lika varmt, ett heeelt år till nästa sommar osv. Klart man blir lite deppig. Särskilt om man bara sitter hemma om dagarna med en förkylning som jag gör. Det är verkligen uttråkande.

Men nu ser jag iallafall några ljusglimtar i höstmörkret.

  • Simon kommer hit imorgon. Ska få några underbara dagar med mys och kärlek.

  • Att ha en kombo är inte dumt alltså. Jag och Lina spenderar våra eftermiddagar med att se sex and the city och idol.

  • JULEN! Fick en sån kraftig längtan till jul. I år SKA jag gå på Peter Jöbacks julkonsert. Om jag så ska måsta gå själv. Men jag tror att jag kanske får med mig Simon. Hoppas på det iallafall.
    (kan hända att jag just nu faktiskt sitter o lyssnar på Peter Jöbacks julskiva. Hemskt jag vet, men han är så underbar. Blir aldrig less. Fast jag har lovat mig själv att jag bara får lyssna på skivan en gång.)

  • Har hittat en inredningsdesignerutbildning som jag verkligen vill gå.

  • Längtar till jag får åka hem och träffa alla nya bebisar igen. Theo, Alfred o Svante. Theo har jag inte ens sett än.
Kul när man har saker att längta till. Tiden går så mycket fortare då.

Tänkte att jag kan bjuda på några bilder från kryssningen förra helgen.







Fruktansvärt rolig resa! 9 st tjejer som åker iväg med inställningen att ha så kul det bara går. Vi lyckades rejält bra!

Jesper Juul, never again

Idag har jag varit på en föreläsning. Och den var så kass att jag inte ens vet vad den handlade om.
Man tänker ju att en föreläsare ska stå rakryggad och utstråla något och få folket att lyssna. Men nu var det så att denna Jesper var för det första dansk och pratade med en hel del brytning, för det andra en säck potatis och för det tredje väldigt gammal (vilket iofs inte borde ha nåt med det att göra) Och allt han sa lät bara bla bla bla öööhm, bla bla bla..

Jag räknade hur många Öööhhm han hann säga under en minut och det var hela 9 st. NIO STYCKEN! Tänk er då hur många han hinner säga under 2 timmar. En proffisionell föreläsare bör inte ens säga 9 st öööhm under en hel föreläsning. Tycker jag iallafall.

Jag har absolut inte den blekaste om vad han sa. Inte dom andra heller. Så vi stack under pausen. En och en halv timme räckte gott o väl. Somnade nästan. Lotta med. Och Joel sov garanterat.

Nej huvva vad tråkigt. Ingenting som Carina Ahrle. Henne glömmer jag aldrig. Om ni någongång får chansen att gå på en föreläsning med henne så GÖR det! Men den där Jesper, han kan ni skippa... :-S Det enda jag kommer få med mig ur hans föreläsning är just bla bla bla Öööh, bla bla...

Nej hörrni, snart tar vi helg. Och vet ni vad som händer då? Jo jag ska på kryssning. Me bruuudarna. Ska bli sååå skoj!

En timme för tidigt!!!

Åååååh neeej!!! Jag har stigit upp en timme för tidigt och dessutom hunnit göra mig klar o var på väg att bege mig till bussen och vidare till jobbet. Skulle bara kolla om bussen gick när jag trodde den skulle gå. 05:35 stod det.. vadå 05:35 tänkte jag.. nu måste den ju ha fått sprätt. Men så kollar jag på klockan och inser att jag verkligen gått upp en timme för tidigt..

Så vad gör man? Går man o lägger sig o sover en stund eller är det lika bra att va vaken.....

Äsch jag går o lägger mig.. :-S

Girls night out

Fest hos Emma :)




Konsten att dricka en drink






Inget får gå till spillo




Sista fixen, sen utgång på Lemon bar. Blev bara två bilder därifrån. Vi dansade så galet mycket så vi hade inte tid med kameran.




Hemgång


112

Idag har jag ringt farbror Blå. Det vill säga polisen.

Tycker inte att busschaufförer ska köra omkring med öl i bussen. Speciellt inte när dom pratar svamligt och kanske luktar konstigt. Det tyckte inte polisen heller. Och det var ju tur..

Men jag vet inte jag, för sen såg vi samma buss igen med samma busschaufför. Antingen hade inte polisen dykt upp ännu, eller så var hon helt enkelt spikens nykter. Men ölburkarna då?



Synd att man inte fick se hur det gick till, men kanske så här?...eller nåt? ;P

RSS 2.0