Årets första dopp

Igår tog jag årets första dopp.



Det var riktigt skönt faktiskt, men det kanske inte ser ut så på minen jag gör. Ser för övrigt ut som en padda med tandställning, men man måste ju ha ett bildbevis.

Idag blir det shopping!

Hipp hipp!

Igår var det en speciell dag för då fyllde Simon år. Jag hade köpt ett våffeljärn till honom så jag ställde klockan på kvart i 6 på morgonen för att hinna uppvakta honom på sängen med nygräddade våfflor och presenter. Tror det uppskattades.



GRATTIS gubben! Vi ses på midsommar!

Igår kväll tog jag flyget till Skellefteå och möttes direkt av myggen. Första myggbettet för i år landade mitt på skallen. Jag och Pia sov i Lillstugan på mamma o pappas gård, mysigt men ganska kallt (och myggigt förstås).

Ikväll blir det vinbrännboll, grillfest och LANTERNANPREMIÄR. Ett helt år har vi fått vänta och längta men nu är det äntligen dags. Kunde knappast vara mer peppad.

Peppen när den är som bäst

Har egentligen massor att göra och borde inte sitta här. Men nu gör jag det ändå.

Mycket som ska fixas. Simon fyller år imorgon så jag måste baka och slå in presenter och fixa lite saker. Sen flyger jag ju dessutom hem imorgonkväll så jag måste packa. Och tidsoptimist som jag är tror jag att jag trots allt detta har tid att sitta här. Hah!!

Här är en bild från i söndags då jag och Simon var på Grönan.



Just nu är jag överpeppad på allting. Inför morgondagen med födelsedagsfirande, hemresa och kärt återseende av familj o vänner. Sen torsdag då det återigen är dags för Lanternanpremiär med vinbrännboll och grillfest innan. Och på fredag midsommar förstås som kommer firas i goda vänners sällskap hemma hos Vickan o Nicke. Ser grymt fram emot den här helgen. Sen är det bara en veckas jobb kvar och efter det FYRA veckors semester. Love it!

Vad ska alla ni göra till midsommar?

Kungabröllopet (och Babbsan)

Idag har jag varit inne i kaoset i stan. Var först på Gustav Adolfs torg och såg en del av bröllopet på storbildstv. Sen gick jag till Strandvägen för att försöka få se en glimt av Victoria och Daniel. Och det fick jag, om än på ganska långt håll.



Aningen suddig och dålig bild, men det är kronprinsessan och Daniel som sitter där i vagnen bakom polisen iallafall. Nästan helt omöjligt att komma fram bland folkmassorna.



Mötte Babbsan på vägen därifrån och kunde bara inte låta bli att ta en bild. Hon (han) var glittrig och fin från topp till tå med en lång rosa klänning. Jag kände mig något tråkig och väldigt väldigt liten bredvid henne.

Men alltså tänk ändå vilken otroligt fin dag dom fått Victoria och Daniel. Och regnet slapp dom dessutom, det blev ju riktigt fint väder. Och sen det finaste av allt, klänningen!! En sån vill jag med ha den dag jag gifter mig.

Nu ska jag försöka hitta mig nå käk och sen invänta Simpan som varit i Köping och spelat match. Sen kanske det blir en sväng in till stan igen.


Pipen på väg



Just i denna stund sitter Pia i ett flygplan på väg till miiiig!!

Planerna för helgen ser ut så här:

Fredag: Grönan ev beroende på vädret osv.
Lördag: Då ska vi gå på Jennys bröllop
Söndag: Ev Vaxholm men inget bestämt

Kommer bli en grym helg, det vet jag redan nu!

Familjekväll



Idag fick jag fina blommor och presenter av mina gulliga dagisbarn. Vi hade bjudit in alla familjer på en slags avslutning på året. Barnen uppträdde och det blev utan tvekan kvällens succé. Killarna var utklädda till Kizz, med varsin gitarr och rockade på som bara den. Tjejerna var såg ut som små prinsessor och sjöng Pernilla Wahlgrens "Jag vill om du vågar". Allihopa var så duktiga och jag blev så imponerad.

Det har varit en lång dag med mycket förberedning och 4 timmar övertid. Så nu tänker jag strax krypa i säng. Gonatt!

En helt okej dag

Den här dagen har varit en kanondag än så länge:

 

Sushi med Favvolina på min sprillans nya picknickfilt i Humlegården



Jag och Simon mötte upp Helena, Eric och Neil i Vasaparken en liten stund innan dom skulle åka vidare till Franska rivieran.

Ikväll blir det grillat och rosévin i goda vänners sällskap på Gärdet 

Magsjuka

Mina senaste dygn hade ju kunnat vara roligare om man säger så. I måndagskväll började jag må illa. Trodde att det skulle gå över, men det gjorde det inte. Gick o la mig men blev till slut tvungen rusa till toan. Och så höll det på 1 gång i timmen resten av den natten. Magsjuka med andra ord. Tog ett beslut att sova på soffan så Simon skulle slippa störas. Igår behövde jag iallafall inte kräkas något mer, men kände mig helt slut vilket resulterade i att jag sov bort hela dagen. Och det gjorde jag visst idag med. Kl 2 vaknade jag. Känner mig bättre idag men ändå inga som helst krafter. Har lyckats äta blåbärsoppa och en macka iaf. Sen när Simon kommer hem från jobbet ska jag se till att få i mig nån middag så att jag blir bättre snart och kan jobba imorgon.

Nu till något roligare, nämnligen helgen som var.

I fredags blev det lugn hemmakväll med Simon. Vi beställde hem Sushi (som jag ju faktiskt lärt mig äta nu) och såg på tv hela kvällen.

I lördags gick jag på bio med Ronita och såg Sex and the city 2. Oj så jag längtat efter den filmen och ja den var ju såklart bra. Sen gick vi på Tgi Friday och käkade och beställde drinkar.

 

I söndags storstädade jag och Simon. Känns äntligen som att vi börjar få ordning och reda här hemma. Det är inte lätt när två lägenheter ska bli till en. Man har på tok för mycket grejer.

På kvällen bjöd vi över Micke Berggren som var i Sthlm över helgen och hans kompis John på tacos. Kul att äntligen kunna ha besök.

Och nästnästa helg får vi oxå besök. Av min favvosyrra Pia. Och sen kommer mamma hit på måndag. Wihoo!

RSS 2.0