Sommarplaner

Är sååå laddad inför sommaren. Har precis bokat flyg till midsommar. Kommer hinna med både Lanternanpremiären och ett hejdundrandes midsommarfirande innan det är dags att åka tillbaka till Stockholm för att jobba den sista veckan. Sen kommer jag vara i Skellefteå hela 4 veckor.

Pratade precis med sötaste Liza och vi kommer som vanligt styra upp midsommar till det bästa tänkbara. Kommer bli grymt!



En bild på Liza från förra midsommaren.

Ikväll blir det att åka in till stan för att se Sex and the city 2 med Ronita. Hoppas den är bra!

The new me

Dom har anlänt! Glajjerna är här!



Vad tycks?

Systeryster

Idag är det så synd om min syster som har så ont i sitt eländiga skadade knä. Hon har till och med mera ont än hon hade vid operationen. Och det är ju flera år sen. Nu måste hon hoppa på kryckor igen och har fått flera kortisonsprutor idag. Tänk att det aldrig kan få vara bra i hennes stackars knä. Och just nu är heller ingen bra tid, för i helgen är dansuppvisningarna så hon har massor av jobb, om än det inte är hon som kommer stå på scen.
Tycker hur som helst väldigt synd om henne och önskar jag kunde vara där och ta hand om henne.

'

Love U sis!

Sommarens första dag

Idag firar vi 3 små sötnosar som fyller år. Och dom sötnosarna är Bosse som fyller 3 och Totte o Thyra som fyller 5.

Bosse fick en ny leksak och smarrig kycklingdessert.



Leksaken är i princip redan söndertuggad och lär väl snart ligga i matskålen tillsammans med alla andra hans söndertuggade råttor, men roligt har han iaf haft och det är väl huvudsaken.

Idag har jag och Simon varit och kollat på deras match, tyvärr är Simon sjuk annars hade han oxå spelat. Men dom vann iaf med 2-0 så det var ju bra.

Sen åkte vi in till stan och käkade sushi. Min första gång. Jag tog vegetarisk och ja det funkade väl. Kan tänka mig äta det fler gånger.

 

Efter sushin satt vi i solen och spanade på folk. Var ju så underbart väder idag. Verkligen sommar och jag fick använda mina sandaler för första gången i år.


Gamla stan

Dagen började med sovmorgon till kl 10, lovely! Sen har jag tvättat och donat på lite här hemma. Vid halv 4 åkte jag och Simon in till Gamla Stan för att käka och fika med Fredde och Thea som är i Stockholm över helgen.





Ikväll sitter jag hemma och tittar på Så ska det låta och Talang. Lugnt och skönt.

Imorgon ska vi och kolla på Simons match och då hoppas jag på strålande sol och värme som dom har lovat.


Spännande dag

Vilken spännande promenad jag tog idag. Först möttes jag av en död stor svan.



Tog med foten så ni skulle se storleken.

Sen blev jag omkörd av säkert 50 polisbilar av olika slag. Det var vanliga polisbilar, pikébussar, civila bilar, bilar med hästtransporter, motorcyklar och 2 polishelikoptrar. Alla körde i en ilande fart och jag följde såklart efter.

Anledningen till denna utryckning fick jag veta sen var en demonstration som urartat utanför Iranska ambassaden.





Här kan ni läsa en artikel från Expressen

Mycket mer spännande har inte hänt idag. Men det känns som att det får räcka så.

Fila

Idag tog jag sällskap av Marika och den här lilla sötnosen Fila på vägen hem från jobbet. Vi gick förbi vattnet och lät henne få bada lite. Det tyckte hon var kul. Åtminstone fram tills hon blev bortjagad av en stor svan och vi blev tvungna gå vidare.





Snart ska jag ut och promenera igen, fast med Sara Wernersson som precis flyttat till ön. Det blir min tredje prommis för idag. Ojdå, kanske inte helt nödvändigt, men ändå härligt för det är så otroligt fint väder ute idag så inomhus kan man ju inte sitta.

Torsdagsprommis

Åkte in till stan efter jobbet för lite käk och skvaller med Lina. Sen gick vi och kollade i affärer. Provade tusen olika byxor ungefär men inga passade. :-S Får göra ett nytt försök i helgen tror jag, för byxor är nåt som verkligen behövs!

Ikväll har jag varit ute och promenerat i 1,5 timme. Och det var så skönt! Hittade nya vägar som jag aldrig gått. Kändes som jag kommit ut på landet. Så vackert!





blev tvungen fota lite, fast med mobilen då.

Nu blir det att sova så man orkar sig upp imorgon.


Gillar/gillar inte

Gillar just nu:

* Att vara sambo. Känns så kul att ha någon att dela vardagslivet med.

* Mina nya glas, grytunderlägg och bricka från Sagaform. Så somrigt och fräscht!

     


* Att vi håller på sälja en massa möbler så att vi kan köpa nytt.

* Att sommaren närmar sig med stormsteg. Livet känns så lätt helt plötsligt :)


Gillar inte just nu:

* Att jag spillt coca cola på min dator så tangentbordet slutat fungera och måste nu använda mig av Simons dator, vilket är synd för jag tycker ju så mycket om min dator. En klant är vad jag är! 

* Att min telefon tappat allt ljud vilket gör att jag missar när folk ringer.

* Att jag inte har obegränsat med pengar så jag kan köpa och göra allt som jag skulle vilja ;)

Valborg



Så var det igår dags för valborgsmässoafton. Blev en lugn sådan. Årets andra grillning. Här står grillmästaren och grillar kotletter för fullt, medan jag står i köksfönstret och fotar. Eller det var ju inte bara det jag gjorde förstås. Fixade ju med klyftpotatis, sallad och dukningen.



Efter maten hade Simon en liten överraskning, JORDGUBBAR och glass! Årets första. Smaskens!

Vi hade eventuellt tänkt gå till nån brasa och möta upp med några. Men sen var klockan helt plötsligt så mycket och det började dessutom regna så vi valde att stanna hemma.

Nu är Simon och tränar och när han gjort det klart ska vi åka ut till Skärholmen och gå på Ikea. Har en lååång lista med grejer vi ska kika på. Tror jag åker ut tidigare så kan jag gå och titta i lite andra affärer innan.

RSS 2.0