Happy Halloween!



Så här såg jag ut igår på jobbet. Ett inte allt för skräckinjagande troll.

Snart jul?

I morse gjorde jag frukost till mig och Simon. Stiger alltid upp tidigare än honom på torsdagar så allt var förberett när han klev upp. Hade kokat gröt, dukat fram, tänt ljus OCH nu till det bästa, slagit på julmusik! Tror han blev glad men jag vet oxå att han tycker jag är knasig som lyssnar på julmusik redan nu (vilket jag iofs gjort sen september). Längtar så galet mycket till julen och får julstämning vart jag än befinner mig.

..Som idag t.ex då jag kikade in i inredningsbutiken som ligger här intill. Där fanns det julpynt minsann. Åh så mysigt! Undrar hur det ser ut inne i stan, säkert massor av julpynt. Det var så längesen jag var ute på en shoppingrunda, men det börjar rycka rejält i shoppingfingrarna. Har intagit sparläge nu så jag får nästan inte shoppa nånting. Men idag köpte jag lite sminkprodukter, så nu har jag stillat shoppingbehovet åtminstone lite.

Idag ska jag packa resväskan. För imorgon bär det av till SKELLEEEFTEÅ! Åh vad jag längtar!



Visste ni förresten att det är 63 dagar kvar till julafton?


Bosse

Igår läste jag den här boken, från början till slut.



Verkligen en grymt bra bok. Kunde inte lägga ifrån mig den vilket resulterade att jag läste ut den.

Sen såg jag Pretty Woman. Och även om man sett den miljontals gånger så är den lika bra.

Idag kommer Simpan hem. Han har varit i Skellefteå i helgen. Han hade tänkt att jag med skulle följa med, men eftersom jag egentligen skulle till Globen på Ladies night (som tyvärr inte blev) så kunde jag inte. Så jag får åka dit nästa helg istället. Sen har jag ju inte varit frisk den här helgen heller. 

Sen undrar jag:

Är det ingen som kan ta över min älskade fina Bosse? Hur mycket jag än vill att han ska stanna hos mig så går det inte för jag är helt enkelt för allergisk. Om ni vet någon som kan ta hand om den här godingen så säg gärna till.



   

  

  

  



Ser ni så fin han är? det måste ju finnas någon som kan ta hand om honom.
Ser helst att han får vara både ute och inne där han hamnar.

Bosse är 3,5 år, kastrerad och vaccinerad. Han är en lekfull, glad och gosig kille som inte gillar fisk, räkor och rå köttfärs men som älskar att slicka upp såsen på friskies blötmat, torrfoder, skinka mm.
Han är världens bästa! Och jag kommer sakna honom hur mycket som helst, men jag hoppas jag kan få komma och hälsa på i det nya hemmet.

Förresten är han även en linslus. Syns det? :)

Nästa helg

Just nu längtar jag till nästa helg. Då ska jag ta igen mig rejält eftersom den här helgen blev som den blev.
Då kommer jag dessutom vara helt frisk hade jag tänkt.

Har redan börjat planera vad jag ska ha på mig på lördagen. För då ska jag gå ut! Sist jag gick ut på riktigt (inte bara gå ut o ta nåt glas) var på min födelsedag, vilket är ganska precis 2 månader sen. Inte likt mig...


 

 

Saknar er så mycket mina fina flickor! Vi ses nästa helg! Då vill jag dansa natten lång

Pappa

Hittade den här bilden när jag förde över bilderna från mobilen



Jag tror faktiskt att jag har världens gulligaste pappa.
Kolla bara hur söt han ser ut på den här bilden. Gäddan är dessutom nästan lika stor som pappa.

Kontraster



utanför mitt fönster idag


...och utanför Pias.

Jag är inte redo för snö ännu så för min del känns det ganska bra att bo i Stockholm idag.
Men nästa helg kommer jag upp och tacklas med snön.. om det finns nån kvar det vill säga.

Rastlös

Jag blir så rastlös av att vara sjuk.

Idag har jag roat mig med att föra över nummer till den "nya" telefonen (har lånat en av mamma tills jag köpt en iphone) från den gamla telefonen. Och sen har jag fört över alla bilder som låg kvar till datorn.

Sen har jag kollat facebook, spelat lite sims 3, lekt med Bosse och läst bloggar. Just nu är Maria Montazamis blogg en favorit. Det blir automatiskt att man läser den med samma långsamma dialekt som hon har, så det tar sin tid. haha

Snart kommer Simon hem från jobbet, då får man lite sällskap iaf.



framtill dess tänker jag drömma mig bort till varmare breddgrader. Är det förresten någon som har ett tips på vart man kan åka i slutet av november som inte är alltför långt bort och gärna billigt?

Förkylning på besök

Jahapp, så blev man sjuk då. Oväntat, nja inte direkt. Förkyld och utan röst. Då är väl allt som vanligt då.. :-S

Och varför just när mamma skulle komma på besök. Hon var här igår kväll och jag och Simon bjöd henne på middag. Hade ingen större ork men resultatet blev bra ändå. Alltid mysigt att ha mamma här. I morse drog hon vidare. Nu ska hon jobba och bo på hotell några dagar och sen åka hem.

Hur som helst började vi måla bordet i söndags och det blir inge bra alls.. Skulle ju bli mörkbrunt. Och det är det verkligen inte. Så jag måste gå tillbaka till färgaffärn och fråga om dom kan blanda den mörkare. Och sen får vi hoppas på ett bra resultat.



Här ligger Bosse på mammas resväska. Jag vet inte varför, men han är galen i resväskor. Varenda en som kommer på besök lämnar stället med en hårig resväska. Han är konstig den där Bosse :P

Fix och trix

Först och främst: jag har bokat en liten Skellefteåresa 22-24 oktober. Som vanligt kommer det vara ganska späckat schema den helgen för jag vill ju hinna träffa så många som möjligt men jag är ändå öppen för förslag! :)

Kommer bland annat få träffa denna söta nykomling, KEVIN! Helena (Simons syster) och Erics nya bebis. Så nu har med andra ord Neil blivit storebror.


 
Simon hade tur som var hemma just den helgen Kevin föddes så han kunde hälsa på på BB.

Vi var på stan igår och köpte lite balla bebiskläder. Alltid lika roligt!
Den helgen vi kommer hem är även Simons brorsa hemma med sin familj. Kul att kunna passa in en helg då alla är hemma.

På tal om nåt annat verkar jag ha fått ögoninflammation eller nån slags allergi. Vet inte hur man ser skillnaden, men svider och irriterar gör det iaf. Sen har jag jätteont i halsen på kvällarna och morgnarna, skumt! På dagarna är jag pigg men på kvällen inte ett dugg. Skippar för säkerhet skull träningspasset jag skulle på idag för jag vill inte bli sjuk.

Istället är jag hemma och fixar o trixar. Har gjort klart kaklet i köket. Det var ju så attans fult förut, så jag har klistrat nåt slags klisterpapper på. Mycket snyggare!

Före:

 

Efter:

 

Vad tycks? Ett evigt klipp och klistrande, men det fick det vara värt.

Imorgon kommer MAMMA hit! Då ska vi bjuda henne på middag. Om vi har nånstans att sitta det vill säga, tänkte måla bordet och kökstolarna.. Men vi får väl sitta framför tv:n annars. :)

Larven

Igår var jag lite trött och ynklig. Man hade ju kunnat tro att jag skulle vara totalt utvilad efter slapparhelgen, men efter en långpromenad i stormen igår så var jag helt färdig. Det resulterade i att Simon lagade mat till mig och sen bäddade ner mig i soffan. Vardagslyx!



Som en liten larv i en kokong kände jag mig, redo att förvandlas till en fjäril

Bukowskis

Både i fredags och igår har jag somnat framför tv:n vid 21-tiden. I natt har jag sovit sammanlagt 14(!!!) timmar, hör och häpna. Snacka om att jag måste vara utvilad. Men jag antar att det var välbehövligt.

Eftersom jag har haft en riktigt slapparhelg har jag inte så mycket att komma med, så därför bjuder jag på lite bilder från när jag mötte upp Emma och hennes kollega i torsdags. Vi var på förhandsvisning på en konstutställning på Bukowskis. En mycket märklig sådan med extremt gott vin och goda snittar.


bild lånad från http://damrummet.se

  



Den här jättetoffsen vore nåt för Maria Montazami.

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag gjorde extremt god plankstek till mig och Simon i fredags. Sen var det tänkt att bli kladdkaka till efterrätt men den somnade jag ifrån så faktiskt står det just nu en kladdkaka i ugnen. Det ni!

RSS 2.0