Uggs

Idag har jag inte mycket på hjärtat. Bara att jag äntligen fått börja använda mina stickade uggs igen. Det är nog dom skönaste skorna jag nånsin haft. Köpte dom hösten 2008 och dom är fortfarande lika fina och framför allt sköna. Känns som att vandra omkring i tofflor.

Och här kommer några bilder från våran middag igår. Lite vardagslyx med kött, potatis o grönsaker i ugnen och så förstås bea!

   


Tjejkväll

Tomatsås, skinka, tomater, ananas, soltorkade tomater, paprika, oliver, champinjoner, päron, mozarella, ädelost, pizzaost och ruccola. Allt det fanns på våra supersmarriga hemgjorda pizzor igår. Sen gjorde vi även pizzasallas och tzatziki. Och till efterrätt blev det blåbärspaj.



Tack för en supertrevlig kväll tjejer!

Stavgångsloppet

Igår morse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret kände jag en viss oro inför dagens stavgångslopp eftersom det var blött på marken, dimmigt och inget vidare roligt väder alls. Men under dagen vände det helt och blev strålande sol. Varmaste dagen på länge tror jag faktiskt.




Här är jag innan starten.

Och här kommer en bild efter jag kommit i mål. Glad som en sockerkaka!


Höll ett stadigt tempo hela vägen och klev i mål på nästan exakt samma tid som förra året, så nästa år vill jag se klar förbättring!

Idag ska jag städa och fixa här hemma för ikväll blir det tjejkväll med gott käk och vin. Tänkte oxå ev gå och heja på dom som springer Lidingöloppet idag. Dom har dessvärre inte lika tur med vädret.
Sen ska jag heja (fast hemifrån) på Simons fotbollslag som ev kommer vinna serien idag och isf går upp i div 1. Håller tummarna!

Nu kör vi!

Idag är det dags minsann, för stavgångsloppet! Hoppas det hinner svänga om till fint väder, för just nu är det mulet och trist.

Heja på mig idag!

Stining

Idag har jag varit på stan och träffat Stina, vilket verkligen var på tiden eftersom att sist vi sågs var för 1,5 år sen. På tok för länge. Fast och andra sidan är det ju inte det lättaste när hon bott utomlands från och till under 5 år. Men nu har hon valt att bo i Sverige vilket jag tycker är BRA för då kommer vi ses oftare.

Hur som helst var vi på Jensens och käkade middag. Vi hade väldigt mycket att prata om, och det är ju inte så konstigt kanske.

Glömde ta fram kameran ikväll så därför tar jag ett foto från sist vi sågs, det vill säga februari 2009. :)


På denna bild: Linda och Stina

Systerhelg





Jag har världens bästa syster och vi har haft en otroligt härlig helg tillsammans! Hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa gång vi ses.

Slarv-Maja!

Hur lyckas man?

I fredags åt jag och Pia på en restaurang och tänkte sen att om vi skyndar oss att betala så hinner vi nog med lidingöbanan hem, vilket vi gjorde. Men då hade jag givetvis varit för snabb så jag glömde mitt Visakort. Vi hoppade av på nästa station och promenerade tillbaka till restaurangen och mycket riktigt där fanns mitt kort. Puh!

Igår gick var det åter dags att äta på restaurang, denna gång på Söder. Hade under dagen köpt en fin halsduk som jag hade på mig. Men som jag mest troligt glömde på restaurangen. Den verkar inte vara hemma iaf så den blev nog kvar där. :-S

Idag när jag skulle gå och rösta frågade Pia mig om jag hade med mig röstsedeln och legget. JA sa jag, vilket tydligen inte riktigt var sant. För legget stannade tydligen hemma i en tröjficka sen tidigare på morgonen då jag skulle köpa frukost, tillsammans med alla andra kort. Tur som var kunde Pia med hjälp av hennes leg bevisa att jag var Maya Burman så då slapp jag gå hem och hämta iaf. Puh igen!

Sen skulle vi åka in till stan. Gick och hämtade leg och alla korten. Men mycket riktigt, när jag står där och ska betala min lunch finns inte mitt Visakort där. Heeeelt otroligt! Hoppades på att det skulle va hemma iallafall. Men nej det var det inte. Det fanns på Tempo sen jag handlade frukost. Puuuuh!

Så jag har haft väldigt tur i oturen iallafall kan man säga. Ska ringa restaurangen och höra om dom har min halsduk. Hoppas hoppas hoppas!! Men efter denna helg kan man ju påstå att jag varit en riktigt riktigt KLANT-MAJA!!! (förutom allt detta så har det varit en grymt mysig systerhelg, bloggar mer om det sen)


Middag med mamma

Igår träffade jag mamma, som är i Sthlm några dagar pga jobbärenden. Vi tog en shoppingrunda och sen åt vi på en grekisk restaurang.



Om än det blev bara en kort stund och vi båda var väldigt trötta så var det väldigt trevligt. Mamma kommer ner en sväng nästa månad oxå, då hoppas jag vi hinner ses mer.

Just nu försöker jag motivera mig till att ta en promenad. Och det är inte lätt för det stormar ute och molnen är inte vita direkt. Men jag tror jag får ta och strunta i vädret och promenera iallafall.. Huah!

Dagens dagiscitat:

-Maya, vad jobbar du med?
-Jag jobbar ju här
-VA?
-Ja, mitt jobb är ju att ta hand om er..
-Jahaaa.... oj!

Välbehövligt



Ett par nya såna här behövdes verkligen. Förra årets funkade inte alls bra för mina fossingar. Fick så ont i tårna och hade ibland blånaglar. Därför tänkte jag att nu är det dags att ta itu med detta. Speciellt eftersom det är Stavgångsloppet om två veckor, vilket kommer innebära mycket långa promenader innan dess.

Har för övrigt blivit medlem på en väldigt kul sida på internet. Stegklubben.se Jag bär ju oftast stegräknare på mig och då är det extra kul att kunna vara med på en sån här sida där man kan logga in sina steg och föra statistik på hur mycket man faktiskt promenerar. Mitt mål är 10000 per dag, men blir oftast mer än så.
Skaffa en användare ni med och bli kompis med mig, användarnamn: MayaBurman

Emelie, Anna och jag har precis börjat stegtävla med varandra. Det blir extra kul och riktigt motiverande att vara ute och röra på sig om man får tävla och känna lite press. Ett hett tips till alla!

Nu tänker jag slänga ihop en blåbärspaj och överraska Simon med när han kommer hem. Det är han välförtjänt efter allt slit på träningar och skador överallt. Ja, det är faktiskt lite synd om honom. :)

Familjemys

Först och främst blev jag besviken på Ikeas loppis. Jag trodde att det bara skulle få säljas gamla ikeagrejer. Men icket, det var som en helt vanlig loppis med det vanliga gamla skrotet som ingen vill ha. Aja, fyndade 4 böcker åtminstone och sen gick jag in på Ikea och köpte tre diskborstar och 2 kokböcker. That's it!

Efter det mötte jag upp Ronne och vi käkade på MAX. Mm, så gott! Smakar som hemma. För på Donken och Burger king kan man ju över huvud taget inte äta på.
Efter Max mötte vi upp Nina och så blev det bio. Grown ups såg vi. Hur kul som helst, speciellt när det sitter en på raden bakom och skrattar som en säl fast tio gånger högre.
Efter bion gick vi till Malmen och tog oss varsitt glas vin. Challe kom dit oxå. Sen hemgång.

På söndagen fick jag jätteont i halsen och lite feber vilket har gjort att jag fick stanna hemma från jobbet igår och idag. Men nu känner jag mig mycket friskare så jobb imorn blir det utan tvekan.

Nu till det roliga:

På måndag kommer MAMMA hit. Myyyys!



Och på torsdag nästa vecka kommer PIA hit! Och hon stannar till på söndagen. Passar perfekt för Simon är bortrest då så då får vi en systerhelg! Massor med myyyys!







Undrar när pappa kommer på besök då.. :)

Ikea loppis

Nu sticker jag till Ikeas loppis och hoppas på att fynda något.



har gjort en donut bun på skallen dagen till ära

RSS 2.0