Flyttkaos

Från hit........till skit!Snart bor alla våra grejer i ett förråd, men vart ska vi bo? :(

Gröna Lund

Var på Grönan idag med Simon, David, Jeanette och denna glada lilla karusellåkare Algot.Härligt väder och trevligt sällskap. Efter grönan har jag varit ute och promenerat och nu är det packning som gäller, samtidigt som jag försöker hålla koll på Simmes match via facebook eftersom jag inte kan vara där. 1-1 står det, spännande! :)


Blodet rinner

AJ AJ AAAJ vad jag just skar mig. Moroten slank undan, men inte mitt finger. Och det gör så rysligt ooont. Och fast jag brukar tåla blod väldigt bra så känner jag mig väldigt vek och tramsig idag. Vimmelkantig och nästan svimfärdig.

Snart kommer mina gäster. Tror det får bli dom som får laga klart maten. Nu vet jag iallafall att den nya kniven är vass.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar...I morse när jag steg upp och tittade ut genom fönstret såg jag att det SNÖADE. Och inte så lite heller! Dessutom bara 0,5 grader varmt. Jag ville bara vända om och gå och lägga mig igen. Fy sjutton! Vad hände med det fina och varma vädret som var förra veckan?

När det är tråkigt väder så känner jag inte för att klä upp mig eller att vara ute, så det fick bli mjukiskläder, stövlar och osminkat på jobbet idag. Men trots denna ocharmerande outfit så var det ett av barnen som sa till mig:

-Maya, jag tycker du är så fin idag!

Jag höll nästan på börja skratta för jag kände mig absolut inte fin. Men vuxna och barn har nog helt olika sätt att se på saker. Jag blev hur som helst väldigt glad.

Nu blir det städning för fulla muggar. Imorgon åker Simme till Barcelona, på fredag får jag finbesök av Amanda o Theresia och på lördag åker jag på en kort visit till Skellefteå för återklassträff.

RSS 2.0