Give me a break!

Vad sjuttsingen gör jag uppe kl FYRA på morgonen. Är jag helt från vettet eller?
Och det är inte pga väckarklockan och inte heller för att Pia ringde och väckte mig. (vilket hon iofs oxå gjorde, bara det att jag redan var vaken) Nej för det var ju lilla söta rara Boss som tyckte det var dags för mig att vakna. Och nä så söt är han inte när han kommer under täcket med klorna och vill busa.

Men frågan är, hur fan kunde han veta att jag skulle upp kl 4??
Jag är typ inte ens trött. Sprang till och med till grannhuset. fast det är ju inte särskilt långt, men normala människor skulle nog släpat fötterna i marken eller krupit fram.

Hur som helst, anledningen till att jag redan är uppe är att jag ska skjutsa Pia och Matte till flyget. Dom ska ju till Grekland dom lilla lyckostarna. Men det är väl bara att önska er en trevlig resa med inte alltför mkt sol. hah! :P

Nu är jag hungrig och ska ÄTA! Ciao!Matte, kolla på det SMÅ flygplanet! För visst var det ett sånt plan ni skulle åka med?

Bla bla bla, armen

Jag får bara låna Pias dator ifall jag uppdaterar bloggen. Så ja, det är väl bäst att göra det då. Man ska inte ge sig på äldre syskon. Kan sluta illa.
Jag måste verkligen ta och fixa internet till hemmet. Men det har som inte varit så behövligt i sommar. Det kan ju bloggen bevisa genom hur dålig jag varit på uppdateringen.

Idag har det inte hänt så riskuseligt mycket. Har jobbat i mellan 9-18. Fick se Sunes jul. Hur KUNG är inte det på en skala? Håkan är verkligen bäst. -bla bla bla, armen-

 Han är för övrigt 24 år nu den lillkillen. Ojdå. Inte så liten längre med andra ord.

Sen hände en liten tråkig sak. Vi blev tvungna ringa ambulansen då en unge flög över cykeln och landade med ansiktet i marken. Men jag hoppas det gick bra iaf..Ikväll tog jag och Theresia en promenad till Ica Maxi. Den vägen har jag aldrig förut gått. För varför skulle man igentligen GÅ dit? Det var iaf en trevlig liten väg vi gick på. Upptäckte en liten lekstuga som såg ut som huset i Mumindalen. Den va grymt! En sån borde du skaffa till Wilson, Nikey och Spalding Tommi! hahaha
Hur som helst började det spöregna på vägen till Maxi och vi beslöt oss för att gulla efter skjuts av Daniel. Då kunde vi dessutom passa på att inhandla lite nödvändigheter. Jag vet inte riktigt om skvallertidningar räknas som nödvändigheter, men toapapper gör väl det iaf? :D 

Efter prommisen blev det lite skvallerläsning. Om hur skabbig Britney är, hur man ska rädda Lindsay, om hur Jenifer försöker ta Brad ifrån Angelina osv osv. Mkt intressant. :)

Nej, Pia räcker det nu? Har faktiskt skrivit jättemycket. inte ens du kommer orka läsa det här. Men tack iaf för moroten! :)

Måndag

Nu är jag och Bossen på besök hos Pia. Han ville inte va ensam hemma så jag tänkte att jag tar väl me han då. Just nu springer han omkring och inspekterar varje litet hörn. Söt han är.
Men snart ska vi hem och sova. Vissa har ju ett jobb att sköta.

I lördags var det födelsedagsmiddag för Barbro som fyllt 60. Fick träffa det nya tillskottet i släkten. Lilla Sigge. Galet söt! Nästa helg är det dop. :)

image320

Jag, Sigge och Wille. :) Gullegossarna

Big update!

Ja då va man 22 då. Har jag ju faktiskt varit i 3 dagar nu. Och näe, som vanligt känns det ingen större skillnad. Skulle va värre om jag tagit ett skutt mellan 21 och 29 eller nåt sånt. :-S

Lilla Boss är fortfarande hur söt som helst. Lika busig, lika mysig, lika fin, lika bäst! Idag fick han träffa Totte och Tyra. Det gick inte så bra. Dom bara fräste på lillstackarn. Hur kan man fräsa åt en sån sötsak. Fast ja det är ju deras revir förstås. Men dom får faktiskt lov att vänja sig.

Här kommer mera bilder på Bossen! :)Visst är han söt? Behöver knappast nämna att han är en linslus. Eller är det jag som kanske vill att han ska vara det. :P

Eftersom jag nu varit så jäkla kass på allt vad uppdatering heter på sistone tänkte jag att jag kan ju alltid lägga in lite bilder iaf på allt som hänt. Men jag orkar inte skriva om allt.


Burman/Holmströms-party

 Lycklig vinnare av Fia med Knutt - Farbror Tommy
 Middagen mamma gjort var suverän
 Mamma :)
 Lekar under kvällen, bl a boll i hink
 ...Och pilkastning
 Kan sammanfatta det som en rolig kväll


Shopping i Luleå med syrran
Lite senare samma kväll, reunionfest från 2004 vid älven:

 Sis
 Ida, Linn o Danne
Julia O Chrille
 kusin SvenParty hemma hos mig


 SB
 Ida, jag o Vickan
 Empan o Ida
 Matte o Pia
 Kusinerna Burman på StattStation 8

 Pia, Julia, Maria o Ida
 Idan o jag
 Jag och Elin
 Lina o jagAvslutningsfest campingen

 Den eviga väntan
 Syrran klättrar
 PAINTBALL!! Jag och Pia posar
 Joppe och jag
 Delar av The beachcrew


Min o Julias fest

 Lina och Theresia
 Ida o Cissi
 Vickan o Denise
 Pia o Matte
 Värdinnorna Julia o Maya
 Jag o Matte
 The sisters
 En random bild som ville va meDet va typ hur många bilder som helst. Det får räcka för ett tag.
Skönt med helg btw. Men nu ska jag gå hem.
Natti natt!

Glada och oglada nyheter

Ska vi börja med dom glada kanske?

Min KATT har flyttat hem till mig nu och han är såååå söt. Busig, mysig och bäst är dom 3 orden som förklarar han bäst.

Imorgon fyller jag år. Så då va man 22 då, men sen räcker det va? Kan stanna där ett tag..

Har jobb i veckan, och det är både bra och inte bra. Helt bra med pengar, MEN det innebär att det blir nyktert för mig tis och ons.. Så där sprack mina planer.
Avslutningsfesten imorgon, paintball, käk, bad och bastu. Kan ju va me men det får bli nyktert.
På onsdag ska ju jag och Julia ha våran fest och jo jag kan ju som va me då oxå men det blir inte en droppe alkohol för jag börjar HALV 7 på torsdag. Shit man!

Så då var det slut på ledigheten.. Blev en dag.. haha. men det gör faktiskt ingenting. Då hinner jag inte hamna i nån slapp-period.

image275

Nu ska jag skynda mig hem så Bosse slipper va ensam så länge. :)


Skärpning!

Skärpning Mayo! Vad händer? Nä just det ingenting, enligt min blogg iaf. Men det är inte sant. Händer saker hela tiden som jag bara inte orkat skriva. Tänkte väl bara säga att jag lever iaf och mår som jag ska. :)

Imorgon får jag äntligen min lilla BOSSE! :D Åh så jag längtar!
På tisdag fyller jag år. Hela 22, men sen räcker det väl? :) På kvällen har vi avslutningsfest med campingen. Blir paintball, käk, bad, bastu och diverse andra roligheter! Perfekt födelsedagsfirande tycker jag. :)
På onsdag ska jag o Julia ha våran gemensamma födelsedags/hejdå-fest. Ser jag väldigt mkt fram emot.

Idag ska jag överraska mormor o morfar. Handla med mig nå mat och hälsa på. Var ett tag sen. :)

Kommer väl mer uppdateringar så småningom med lite bilder och så.
Nu måste jag återgå till mitt jobb och lämna kiosken. :)

RSS 2.0