Sista veckan nu

Semestern lider mot sitt slut. Gaaah jag får panik. Börjar om att jobba på en vecka. Jag vill inte. Men tur att jag bara behöver jobba 2 veckor, för sen bär det av till Kroooaaatieeeen. :D det kommer bli hur härligt som helst.

I helgen har jag varit i Övertorneå, hos Simons mormor o morfar. Dom har haft storkalas för släkten. Jättemysig helg med riktigt kanonväder. Medan det regnat här hemma har det varit 25 grader varmt och klarblå himmel där borta. Inte har jag klagat.

Trist däremot att komma hem till det här kassa vädret. Bläh! Hoppas verkligen på lite sol till veckan.
Var förresten förbi Ikea på hemvägen. Det enda jag fick med mig hem var 4 st orangea magneter för sammanlagt 29 kr. Det ni!

Får bjuda på bilder vid ett senare tillfälle. Men nu ska jag återgå till min braiga bok.
Och imorgon ska jag äntligen få träffa Denises lilla bebis. Ser verkligen fram emot det. :)

Benjamin Buttons

Benjamin Buttons är nog den mest sorgsna film jag någonsin sett. Jag bara grät o grät o grät o kunde inte hejda mig. Simon blev förskräckt o visste inte riktigt vad han skulle ta sig till. Efteråt sa han att han nog inte skulle se fler sorgsna filmer med mig. haha.
Men den var helt otroligt bra. Den bästa filmen på länge, men jag är inte så säker på att jag skulle vilja se den igen. Tur jag inte såg den när den gick på bio. Jisses vad det hade varit jobbigt!
Jag minns bara hur jobbigt det var den gången jag o Linn var o såg Titanic på bio då jag grät så mycket så tanten bredvid tog mig i handen.



Har ni sett den? Om inte, se den!

Grattis Denise o Lars!

GRATTIS till er lille grabb!



Den här söta lilla killen anlände till världen igår.

Vickan hade fått sms av Denise kring 14tiden och berättat att dom va på väg in till bb.
Och vid 19 tiden fick jag det här mms:et på honom från Denise. Så han va nog rätt snabb på att komma ut.
Allt hade gått över förväntan. Dom är trötta men väldigt lyckliga såklart.
Hoppas på att få träffa honom snart. :)

Lingonet

Igår var jag och hälsade på det här lilla söta lingonet.







Så lugn o fin. och SUPERGULLIG!

Grattis än en gång Linn o Fredrik till er fina son!

Årets andra dopp

Idag har jag och Pia badat och badat och badat. Åååh så skönt det va! 19 grader i vattnet, helt okej varmt!



1 2 3....



...på det fjärde ska det ske...



...På det femte gäller det...



...På det sjätte SMÄLLER det!



Även Piagrodan har badat. Nu ska vi strax bege oss till stan igen o sen blir det grillat, fest o Statt!
Hoppas det är lovely väder imorgon med för då får vi besök av min arbetskamrat Lotta o hennes familj från Estocolmo. :D

Vilka kompisar man har alltså... :P

En liten update kan jag väl bju på innan det är dags att ta en dusch o svira om till partykläder o bege sig ut på Lanternan.







Blev uppmött på det här viset på Falmark flygplats. Min första reaktion var ju kanske inte den bästa.
Skrek "Men mooooongisar" när jag fick syn på dom långt där borta i korridoren. Tänkte inte på folkmassan bredvid mig i den stunden, för jag hade ju faktiskt hamnat i chocktillstånd. ;)



Chocken la sig någorlunda till sist.. Men jag trodde jag skulle sjunka genom golvet där ett tag, eller rättare sagt jag hoppades att jag skulle göra det. Men med det där välkomnadet hade man ju kunnat tro att jag varit ute o rest jorden runt i flera år o inte kommit hem först nu. Men så var ju inte fallet, fast vi kan ju låtsas. ;)

Har hur som helst haft en bra start på min semester (förutom vädret då). Det har varit festival, fått träffa familjen, myst med Simon, umgåtts med vänner osv. Helt ok! Men snälla solen, kom tillbaka!

Ikväll är det tänkt att gå på Lanternan som sagt.. Peppad?? Njaa, inte direkt. Tror det är vädret som gör det. Ska först o främst träffa familjen o käka pizza o efter det kanske peppen återfinner sig. Vi får se helt enkelt!

Semester inom kort

Bara nån enstaka timme kvar, sen SEEMEEEESTEEEEER!!! Halv 8 går planet. Och sen blir det festival för fulla slanten! Peppelipepp!! Det liksom spritter i hela kroppen. Det här ska bli den bästa semestern hittills i mitt liv, vilket inte kommer bli särskilt svårt för jag har ju inte haft nån förut. Men jag tänkte sätta ribban högt och göra den så bra som möjligt så får vi väl se om jag lyckas klå det sen på mina semestrar fram över. Planerar att ha många!!


Vi får väl se hur mycket bloggande det blir i sommar. Tror inte jag kommer ha tid med sånt. Har heller ingen dator med mig. GLAD SOMMAR PÅ ER ALLA!

Skansen

Idag har vi varit på Skansen med dagis. Supermysigt. Däremot borde vi kanske valt en badutflykt en dag som denna pga den oerhörda hettan. Det är huuur varmt o kvavt som helst. Man får ingen energi. Men barnen var duktiga o klagade inte alltför mycket.
Våra barn är iofs alltid duktiga. Vi skulle nog kunna ta med dom nästan vart som helst och dom skulle klara det galant. Vi är på utflykt varje torsdag och det är typ det bästa dom här barnen vet. :D


Vildsvinen


Björnar som brottas o busar i vattnet


En bowtasäl

Har för övrigt inte varit på Skansen sen jag var liten och minns inte alls hur det ser ut. Men enligt mamma så var det grisarna jag gillade bäst. Och det är ju inte så konstigt, för jag har ju alltid gillat grisar. :P Därav mitt smeknamn Lillgrisen.

Nu ska jag packa klart så jag har det kirrat inför morgondagen. Längtar så oerhört mycket! Efter Simon, efter familjen, efter vännerna, efter aktiviteter, ledighet och helt enkelt härlig sommar!

90 års kalas

Idag fyller min älskade mormor 90 år. Det är inte alla som får uppleva den åldern. Men min mormor får. Hon är den piggaste o bästa 90-åringen jag känner! På lördag blir det kalas!



Signe Carlsson Tjernberg

RSS 2.0