Julen 07

Uppesittarfest

     Paketleken
  Grattis födelsedagsbarnet Jimmy!
  Sing Star
 

Uppesittarkväll med Pia och Mattias

   

Julafton

        

Juldan
Hade visst inte mkt bilder från den kvällen. Inte många minnen heller för den delen. Men det är en annan historia.

 

Fika på Waynes
Med Julia, Linn o Pia

 

Shoppingtur till Piteå med syrran
Hittade en hel del fynd.

 

Sen blev det Byske under kvällen för att hänga med Vicke, Nicke å Petter. Men innan det tog jag mig en liten titt på Sandras och Fridas nya bebisar. Supersmå och supersöta!

 Sandras bebis som ännu inte fått något namn, men kallas "Lillasyster"
 Fridas Konrad.


Julen kom och julen gick. Fort har det gått, men mysigt är det alltid.

Nu vankas nyår. Bir käk med Vickan, Nicke, Vera och Ludde. (Jag = 5:e hjulet) Sen vidare till Ursviken till en fest som sägs ha karaeoke. Blir kul! Förutom att jag har gått och blivit förkyld. IGEN! 3:e gången på kort tid. Inte alls särskilt roligt. Om den då bara kunde bryta ut på riktigt nångång så kanske jag slipper den sen.


Ikväll har jag, Pia och Matte ätit supergod Tacogratäng, sett film och byggt ett hopplöst jobbigt pussel. Lär väl bli klart nångång nästa år. Haha

I förrgår var jag, Ida o Pia på bio och såg Förtrollad. Otroligt bra film. Se den!


Ho ho ho!

Dan före dopparedan. Fast om man ska gå efter klockan så är det ju faktiskt julafton nu. Fast jag tycker inte riktigt att det räknas som det än.

Ikväll har jag, Pia och Matte slagit in julklappar, druckit julmust och lyssnat på julmusik. Nu är alla förberedelser för morgondagen klara. Och jag längtar såklart efter allt som har med julafton att göra. Julmaten, Kalle och klapparna. :) Det enda som fattas är snön.

Tänker avsluta det här inlägget med att önska er alla en ritkigt God jul! Ät gott, må gott! Ta hand om varandra och var inte allt för rädd för tomten! ;)


Jul o stress, det vanliga

Idag har jag skrivit på papperen på jobbet. Är nu klart med att jag kommer fortsätta även efter jul. En deltidstjänst, så då kan jag fortsätta springvicka på dagis oxå. Men jobbet på Glitter känns mest spännande! Trivs verkligen hur bra som helst. Allt känns TOPPEN!

Snart ska jag rusa på stan och handla julklappar. Oj vad jag alltid är sen med dom. Men jag hinner alltid. :) Det vet jag av erfarenhet.

Sen var det bara en till grej. Igår fick jag min livs första parkeringsböter! Grattis till mig själv. Känns surt. Fast det va bara 200.

Glitterpremiär

Dagen började med träning. Gym tillsammans med Pia. Kändes att det va ett tag sen senast, för jag orkade inte lika mycket. Hädanefter tycker jag vi ska gymma lite oftare.

Kl 17 började jag på mitt nya jobb och det har gått bara bra. Mycket nytt att printa in i huvudet. Känns som ett virrvarr, men det ska nog bli bra. Man lär sig ju eftersom. Känns väldigt spännande och kul!

Efter jobbet fick jag skynda mig hem till Pia där födelsedagsfirandet redan startat. God kladdkaka (med extra kladd),pepparkakor, lussebullar, knäck och juleskum stod på bordet. Smaskens!

Förresten så blev inte glöggkvällen med Glitter igår. Den har blivit flyttad till imorgonkväll.
Förresten nr 2, Har inte alls tänkt avslöja julrebusen som jag sa att jag skulle. Kommer inte ens ihåg den. Och det är ju inte direkt så att jag har mjölk hemma heller. ;P

Har lagt in "nya" bilder på datorn, så här kommer en radda.

BOSSE

image391
image392image393


BOWLING
Jag, Simme, Lina och Jimmy. Simon vann och sist kom antingen jag eller Lina såklart.
image394image395image396


På besök i Umeå hos Linnea, Ida och Elin
image397


Partyflickorna
image398


KILL BILL!
Dansuppvisning. Bilderna tagna efteråt
image399image400

Glitterglögg

Ikväll ska jag på Glöggkväll med mitt nya jobb. :) Ska bli kul, jag som inte ens börjat jobba än. haha. :) Men imorgon börjar jag.

Idag kom utlandsfolket hem, dvs mina föräldrar. Så nu blir det inget mer bo i Båtvik på ett tag. Känns lite skönt på sätt o vis att slippa färdas fram och tillbaka.

Och det va allt för idag för nu har jag bråttom hem.

I nästa inlägg avslöjar jag årets julrebus på mjölkpaketen. Hihi

Världens flyt

Jag har fått jobb på Glitter på Citykompaniet!
I onsdags var jag på arbetsintervju och den verkar ju ha gått bra eftersom dom idag ringde för att meddela att jag fått jobbet. Nu innan jul behöver dom mig bara som extrapersonal men efter jul öppnas en fast tjänst som jag hoppas på att få. :)

Det va nog allt jag hade att rapportera på nyhetsfronten idag. Men det tycks vara så att jag har ett väldans flyt just nu. Hoppas det inte vänder. :)

Jag känner bara att jag glittrar extra mycket just nu! ;)
RSS 2.0