Karlsson på taket

Hallå alla festglada! Idag känns det genast bättre.
Yran var rolig. TROTS ingen fattade att jag var Karlsson på taket. Alla ungar bara gormade efter Pippi-Ida! Fast ja, det var rätt skönt att ligga i skuggan. Haha.
Och det roligaste var nog att hoppa hoppborg. :D Var kanske huuur längesen som helst som jag sist gjorde det. Och det var verkligen roligt, men jobbigt för benmusklerna. HAHA
Ikväll ska jag och Ida ut. Inte hade jag väl såna planer. Men vips vaps ändrade jag mig, så nu är det fest för fulla muggar. Utgång station 8.
Det va allt för mig idag. :)
Over and out

Tråkelitråk

Här sitter jag och tråkar. Det var inte riktigt så här jag ville att min lediga dag skulle bli. Och nu är det länge till nästa gång jag är ledig. :/ Men men, jag härdar. Fick iaf en halv liten soltimme med Vickan på förmiddagen, innan dom förbaskade molnen dök upp. :-/
Har även traskat på stan ett tag med Tessan. Ätit glass på bryggan nere vid älven.
Och på eftermiddagen var Joanna förbi.
Och nu sitter jag alltså här i Båtvik och väntar in morgondagen. Regnet smattrar på fönstret och jag känner mig måttligt uttråkad. Men jag orkar inte göra nåt åt det. Hoppas på bättre väder imorgon. Inte kul att vara Karlsson på taket om det ska regna. (Svar: JA jag kommer va utklädd till herr Karlsson)

Här kommer iaf lite bilder som kanske kan muntra upp.

Middag med tjejerna på KALLES:

 Tess o Lina
 Jag, Therese och Amanda på andra sidan bordet
 Fika hemma hos Theresia efteråtTorsdag, LANTERNAN:
 Partygirls at the floor.
 Pia, jag och Emelie
 Kul att åka täcke
 Kolla havet i bakgrunden, inte varje uteställe där man får en sån fin utsiktLördag, STATION 8:

 Vicki, jag o Vera på förfest hos Bitén
 Och så lite sing-star


KATTERNA:

 Tyra på bryggan
 Totte slickar sig om munnen
 Totte klättrar
 Stilig katt är vad han ärNej nu orkar jag inte lägga in fler bilder. Går så ruskigt segt. Tråkigt. Inte blir man gladare över det inte. Och dessutom har jag just kommit på en grej, en lite hemsk sak.. Jag hade typ roligare förra sommaren. :( Jag som lovat mig själv att det här skulle bli den bästa sommaren i mitt liv. Men hmm nääe, det verkar inte bli så. Och snart är sommaren slut. Vad ska jag ta mig till?

Nä nu ska jag gå och hitta på nåt annat.
CIAO!

Bilproblems

Lanternan börjar äntligen ta sig. Var riktigt roligt där i torsdags. Mkt folk men verkligen KASS musik. :/
Hoppas det bättrar sig till nästa torsdag. :) Har inga bilder än, eftersom jag sitter i kiosken.

Imorse blev jag tvungen ta bussen till jobbet, för igår pajade min älskade Nissan. Jag o Julia var på väg in till stan. Menpå väg dit började det låta konstigt och lukta bränt däck. Vi steg ur och checkade läget, såg absolut inget fel. Ringde Matte som trodde det var något med handbromsen. Vi körde vidare och upptäckte inga fler problem. Tills vi kom på macken och skulle tanka. Gick inte tanka, bad en kille om hjälp och när han försökte for all bensin under bilen. Ooojdå. Jag och Julia drabbades av panik och bad efter mer hjälp. Kom ut en kvinna som sa att tanken rostat. Jahapp. Inget mer körande för min del i fortsättningen. Kunde iaf ta hem bilen efter många om och men.  Men bussen hädanefter. Inte så roligt, men vad gör man...Ikväll vore det trevligt med lite fest. Och så blir det nog ska ni se. :) Station 8 ikväll! Tjohej!


Tjejfest och Station 8

HEJ!
Här sitter jag på Pias golv på en kudde, inte alls särskilt bekvämt.
Dessutom är jag halvbakis och halvförkyld. Förkylningen kommer troligtvis stanna över sommaren. Så var det iaf i fjol efter festivalhelgen. jag har mig själv att skylla.

Nu börjar jag äntligen få lite ordning på hemmet. Tog en helstädning igår på min lediga dag. Börjar se fint ut. Men fortf otapetserat i hallen och inte heller några grejer på väggarna. :/ Men det dyker väl upp så småningom. :)

Tjejparty igår. Först hemma hos mig med Ida, Pia o Maria. Men efter ett tag drog vi vidare hem till Jessica. Sen traskade vi till Statt i det "härliga" regnet. Var riktigt kul på Statt. Mkt dans och glädje.

    
    
image251

image252

Är det här vädret vi ska ha i sommar? Isf säger jag PASS på sommaren!

   

   

Nu tror jag det vore smart att ta det lugnt ett tag. Så kanske det finns åtminstone en liten chans att förkylningen släpper. :) Beachkvällen uteslöts ikväll pga det dåliga vädret. Men vi måste se till att boka in ett nytt datum så det verkligen blir av innan sommaren är slut.
Ikväll ska nog jag o Joanna glo på film eller nån härlig serie som t.ex O.C eller Prison. :)

Förresten så längtar jag tokmkt till jag får Boss :) Inte såååå länge kvar nu :)

Orka läsa det här om du kan! ;)

Kan tänkas att jag har varit världens sämsta bloggare på sista tiden. Gör en snabb uppdate. :)

FESTIVALhelgen har kommit och gått.
Kan så här i efterhand säga att fredagen var 10 ggr roligare.
Sammanfattning fredag:
Förfest hos Vickan, E-type, karuseller, roligt folk, lite dans o lite galenskaper. Allt var frid och fröjd. Inga konstigheter, bara kul.

   
image203
 

Ok, inte dom snyggaste bilderna. Men man kan inte va beredd på allt.

Sammanfattning lördag:
Kung förfest med Pia, Anton, Robin, Emma och nå randoms. 50 minuters prommis me syrran från Mullberget till Vitbergsvägen. Normalt sett tar det högst en kvar att gå. Det var väl som det roliga.
Inne i nåt tält på dansgolvet föll nån över mig och spillde samtidigt ut en hel cider över mig. Det resulterade att det plattade håret blev krull och sminket flög bort. Dessutom fick jag kanske världens största BLÅMÄRKE på skinkan. Det är inte litet, I swear!!!! Och ont gör det, FORTFARANDE!
Efter att ha sett Melody club en tvär så tappade jag bort alla och kände mig allmänt besviken på kvällen. Dels för ciderfallet, dels för att jag missat alla artister jag velat se, inte åkt några karuseller och dessutom tappat bort alla. Och rätt vad det var, dimper det ner jäkla FÅGELSKIT på armen. Jag som gått hela livet och varit rädd för fågelskit. Hur stor är risken att just JAG ska drabbas av hela festivalområdet? det var helkasst. Sen var som kvällen redan körd. Men jag fick åtminstone langos och en glad överraskning. :D

    
    
  

Det var den helgen det. Nu så här i efterhand har jag gått och blivit förkyld. Inte så konstigt kanske. Skojar inte när jag säger att jag är hesast i världen. Kör en repris från förra sommaren, för då var det likadant. Att man då aldrig lär sig.
Trodde även det skulle bli lugnt ett tag efter det här. Det höll sig 2 dagar. I tisdags var jag o syrran på Make up rådgivning och efter att ha blivit festfina kan man väl inte göra annat än att gå ut en sväng? :)

  
image222
 image218

  

Efter lite glassande i parken blev det LANTERNAN!

image224
   

När jag vaknade morgonen efter tänkte jag att jag verkligen skulle spara mig från fest till torsdagen. Men ju längre onsdagen gick så blev jag och Ida mer peppade. Fanns ingen anledning att inte parta när det är ett sånt fint väder. Så jag, Ida och Linnea slängde på partykläderna. Förfest hos mig på "terassen" sen Station 8. Även Cissi dök upp. :)

 
 Cissi
 Linnea
 Ida
   

Igår, torsdag var det såklart LANTERNAN som gällde. Men Lanternan var till en besvikelse denna gång. Väldigt lite folk. Men jag tror det kan ha nåt att göra med den nya ägaren, tyvärr.. Musiken var iaf GRYM! Ni kan ju gissa vart jag spenderade min kväll. Antagligen på dansgolvet!!!

   
image237

Ikväll har jag o syrran haft filmkväll. Sett The Holiday. Jude Law är så sjukligt snygg i den filmen så jag tror jag faller av stolen. Snart ska jag gå hem till mig för lite sömn. Ledig imorgon och söndag. Ska verkligen bli härligt. Första lediga helgen på jättelänge. :D Great!!!

Tro det eller ej, men faktiskt så peppar vi för fest imorgon. Station 8 blir det isf. "Johanna i parken" som verandan konstigt nog heter har premiär imorgon. Måste kollas! :D

Det var allt för denna gången. Och ja det blev ju ruskigt långt. Kanske borde göra som Ida, ge diplom till den som orkar läsa. Men det tänker jag inte göra. Tänkte ge rosor istället. Efter i onsdags är jag proffs på ge kvaddade rosor! Så det så! :P

Over and out ;)

RSS 2.0