Hänt i veckan:

Det här är det pyttelilla som hänt under veckans gång

* Jag har blivit förkyld och det har även hälften av kidsen.. Skööönt med lite ungar på dagis!
* En unge kräktes i min hand. (inte magsjukekräks)
* Dom har satt upp julbelysning i träden utanför mitt hus + att det imorgon sägs att det ska snöa = jul snart!!
* Jag har sett klart båda säsongerna av Men in trees. Trist att det inte kommer fler. Nu blir det Lipstick Jungle.
* Jag å Linda skulle ut å gå idag men det bara regnar å regnar, så frågan är ju..?
* Bosse hoppade just upp i kökskåpet. Där får man inte va!



Julbelysning, bilden tagen imorse 06:26 på väg till bussen



Nån som har väääldigt lite att göra

Nej om man skulle ta och snörvla in i en varm dusch kanske.. Lite värme skulle inte skada för en gångs skull

Kors i taket!

...SIMON bloggade!!! Om än det va bara ett inlägg. Det hade jag aldrig trott han skulle göra. Först när jag frågade (mest på skämt, fast ändå inte) så sa han bara "Okej då, kan jag väl..." Öööh, okej tänkte jag, nej för det hade jag aldrig trott. Men superkul såklart. Om än det tog rätt lång tid för honom att skriva sitt inlägg. Nu fattas det bara att han skaffar sig en egen blogg. ;) (kommer aldrig hända)



Har haft den mysigaste helgen på evigheter. Kändes sååå bra att ha han här. Även fast vi egentligen inte gjorde sådär jättemycket så var det bara hur bra som helst.
När man varit borta från varann i 2 månader och äntligen får ses så blir det väldigt mycket fjärilar i magen vill jag lova. Och nu är min mage helt tom, (dels av hunger) men mest av saknad. För imorse åkte han hem igen. Känns jättetråkigt och ganska jobbigt. Nu är det 2 månader tills nästa gång vi ses. Blir visserligen i nästan 3 hela veckor vi kommer få ses då, men ändå.. Distansförhållanden suger!!! Och jag får ju skylla mig själv. Det va ju jag som drog. Jag ska va lycklig som får behålla honom trots det.
Kan ju iofs vara nyttigt med distans men ändå inte så skoj! För jag saknar honom redan och har nästan börjat räkna dagarna till nästa gång.





  



  

Tack Simme för en underbar helg! Vi ses snart igen!

Simpa på Liiidingö

Har fått i uppdrag att skriva ett inlägg på Mayas blogg nu när jag är här i Sthlm, så jag ska väl försöka knåpa ihop nåt. Men det kommer nog inte bli så långt då det här med bloggande inte riktigt e min grej.
Men jag ycker det e lite fascienerande det här med att så många börjat blogga. Jag förstår att det e ett bra sätt att hålla folk som bor långt borta informerade om vad man gör, jag gjorde ju nåt liknande när jag bodde i Florida å skrev lite i en resedagbok.
Men i vissa fall förstår jag inte hur man hittar saker att skriva. Jag menar om man pratar med varandra på telefon dagligen, smsar flera gånger per dag, skriver mail å vanliga brev till varandra, pratar över msn, skriver på facebook...å sen har man dessutom en blogg där man skriver till varandra...hur hittar man tid!? :) saknas bara att man faxar varandra å skaffar minicalls så har man täckt alla kommunikationsalternativ... :P Nu undrade Maya precis vad en minicall e för något å det säger väl lite om hur gammal jag e ... haha...men det e iaf en lite stekigare variant av en personsökare, så då har ni lärt er det alla kids där ute.
Som motdrag i åldersfrågan kan jag dock informera er om att jag fick visa leg idag, NÄR MAYA KÖPTE ALKOHOL, eftersom de misstänkte att hon köpte ut åt mig...sug på den! haha :)



Anywhooo...ska bli skönt å softa här i sthlm i helgen å träffa tvåprutt (Maya)...det e lugnt, hon gillar det smeknamnet  :P
Blir pizza ikväll å sen bio. Imorn blir det nog en rejäl shoppingrunda¨å sen blir det å käka gott ute på nån shysst restaurang. Annars blir det å improvisera lite å göra det vi känner för.

Ja annars vet jag inte vad jag ska skriva....bilen går bra, ser ut att bli fint väder i helgen å Idol-Danni är snygg...å allt det där.
Det var allt från mig, får känslan att läsarna på den här bloggen inte kommer att sakna mig om jag slutar skriva, men tack för er uppmärksamhet iaf :)

Im out!

Simme

Mindre än ett dygn kvar...

...tills han är här!!
 


Jag ska ha världens mysigaste helg! :D


Vad hände med ögonen?

idag har jag ingenting att bjuda på så jag bjuder på nåt gammalt istället! Se och njut!



Midsommar 07 jag och Jessica

Distansförhållande med tomten

Idag har jag tvättat o städat och annat sånt där tråkigt.. Sen har jag såklart myst med mitt lilla monster.




Nu ska jag bara "genomlida" 4 arbetsdagar och sen kommer Simon äntligen hit. Tror dom 4 dagarna kommer gå hyfsat fort ändå. Har 3 kortdagar denna vecka, sköööönt. Och imorn har vi avdelningsmöte och på tisdag kommer Noelle hit för att klippa mig. Sen är det bara onsdag och sen torsdag och då är han här!

Nu ska  jag sova så tiden går fortare! Haha känner mig som ett barn som väntar på jultomten.. Och lite så är det ju oxå med långdistansförhållanden. Jag har två. Ett med Simon och ett med tomten.

Yesterday

Här kommer lite bilder som hör ihop med förra inlägget. Togs nästan inga bilder. Men här kommer några iallafall..
Medverkande: Lovisa, Olof, Hanna o jag..





Mår för övrigt prima idag. Inte så konstigt kanske. Drack ju bara 2 cider och en halv öl och det blir man ju inte kalas på!

Fest=träning...??

Ikväll blev det som sagt lite fest.. Skulle ut till Kista eftersom Olof och hans jobbarpolare hade sitt hotell där..
Det blev lättare sagt än gjort.

Så här gick det:

21:08 Lidingöbanan till Ropsten
21:30 T-banan till T-centralen
21:45 T-banan mot Akalla

Ända dit grejade jag galant. Det var sen när jag skulle från t-banan till hotellet det blev trubbel..
Promenaden som skulle ta 5 minuter tog mig 1 timme och 17 minuter.

Vägbeskrivningen jag fått av Petter var "Gå först över en bro över en väg, sen kommer det att komma en park och en parkering. sen kommer du se ett Mc Donalds och där brevid ligger hotellet."

Jo tjena mittbena! Gick över minst 3 broar och förbi flera parkeringar och inte fan dök det upp nåt hotell inte..

Efter lite förfrågningar på vägen blev jag guidad till Mc Donalds och javisst där låg det ett hotell. Men det visade sig vara FEL hotell. Jag hade gått åt pipsvängen fel. Långt bort utav helvete. Receptionisten på Hotell Fel tyckte synd om mig och tipsade mig att ta taxi så jag skulle slippa gå hela biten. Och det gjorde jag.

92 spänn åt helvete men det var det väl värt antar jag, för inte hade jag så gärna promenixat hela den biten..

När jag väl kom in på deras hotellrummet (23:17) fick jag en öl av Olof. Första gången jag tyckt att en öl smakade helt okej.
Men jag hann knappt va där innan det va dags att dra in till stan.. Debaser på Medborgarplatsen fick det bli eftersom Ewa och Tomas befann sig där.. Hade skoj den korta tiden vi hann vara där om än det inte är min typ av musik riktigt...

Sen var det bara att ta taxi hem. och nu är jag hemma. Home sweet home. Den här kvällen blev ett äventyr.
Nu längtar jag sååå himla mycket till torsdag då Simon kommer hit. Han va så söt när vi snackade i telefon för en stund sen.. och såå trött. Han höll nog nästan på somna medan vi pratade. Synd bara att det inte va på min kudde han skulle sova.

Nu är klockan halv 5 och dags för SÖMN även för min del.
Är helt trött efter min promenad och mina fossingar har ont. Nästa långpromenad jag tar, då blir det inte högklackat vill jag lova. Det är ett tips till alla!!

Från mjukisbralla till festfin

Ni som känner mig vet ju att jag inte kan hålla mig från festliga erbjudanden..
Jag hade sagt att det skulle bli en lugn helg. att jag idag skulle på stan och sen och klippa mig och sen städnig för resten av kvällen. Inget av det där stämmer längre..

Pratade med Olof och han hade FEST på sitt schema för kvällen så nu har även jag det. Med han, en massa andra Skellbor som råkar va i stan just denna helg och även några Gbg:are.. Kan det bli annat än bra? nä just det..

Enda kruxet är att jag lämnade min vinbox hos Linda för jag tänkte att jag ska ju ändå va nykter i helgen så den kommer ju inte behövas. oops, wrong by me. Och systemet stängde precis. Men som Olof sa, det löööser sig alltid.




så var make upen på plats.. :)

Snailmail

Har såklart fått ont i halsen och känner mig lite hängig nu när det vankas helg. Ja om det inte är kräksjuka så ska det väl va nåt annat. Och nu vill jag verkligen inte bli sjuk så i helgen ska jag ta det huuur lugnt som helst. Som ikväll till exempel. Den får tillägnas Idol och Men in trees. I vanliga fall hade jag struntat i min förkylning och kanske partat lite. Men inte denna gång, för jag vill verkligen inte bli sjuk nu när Simon snart kommer hit.

Imorgon blir det en sväng på stan och sen till Sundbyberg för Noelle ska klippa mig. Kul att få träffa lite släktingar.
Sen blir det väl hem igen och då har jag tänkt städa.. På en lördag tro det eller ej..

Idag fick jag brev på posten. Från mammie!! :D Hon hade även skickat med en mascara, så himla gulligt. Jag blev superglad! Tack mamma!

Har även fått snacka med pappsen på msn idag. Har nog aldrig hänt förut. Men det va skoj. Du börjar bli rätt haj på datorer nu pappsen :)

Ååh nu hoppade det upp en katt i sängen. Dags att mysa!



Hoppas alla får en bra helg! Det ska vi ha..

Snyggast!



En dag då vi skulle gå och handla lite mat...

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder...?

Satt och kollade igenom gamla bilder och hittade kanske dom skönaste sommarbilderna från 2007.

5 partyglada tjejer springandes i spöregn bara för att ta sig till krogen. Gör man inte nästan vad som helst för att få parta och ha roligt ibland? Tror inget i världen kunnat hindra oss denna kväll!









Inga sura miner här inte...Men dyngsur det vart man!

Jag kommer hem igen till jul...

...i hela 17 dagar! Nej ni ska inte tro att det blir längre än så.. :p haha

Har bokat flyg nu. Åker den 19/12 och tillbaka den 5/1.

Satt och kollade på Youtube och råkade hamna på den här låten:

Peter Jöback och Sissel - Gå inte förbi

Så nu bad jag Jessica att ladda hem Peter Jöbacks julskiva åt mig. Jag bara fullkomligt älskar den. Han är JULEN för mig! Kan lyssna på den om och om och om igen.. Med start i oktober-december. Ja så är det dom flesta åren.

Kollade även på vad Globen har att erbjuda i vinter, och självklart har dom Peter Julgran att erbjuda mig. Den 18 december är hans julkonsert. Det var fem år sen sist han hade den och vem vet när nästa kommer inträffa? Jag tror jag bara MÅSTE se den. Men inte själv tack så därför undrar jag:

Vem vill följa mig till Globen den 18 december för att titta på Peter Jöbacks julkonsert?
Nån som är sådär lika härligt julig som jag kanske? Linda? Sofie? Kanske någon av mina norrländska änglar?

Sen vill jag även meddela att min bästaste syster har bokat en flygresa hit. Hon är här mellan den 11-14 december. Jag har förberett en överraskning, men den ska vi såklart inte avslöja redan nu. :) Jag längtar redan!!!

Bantningstips! tappa 3 kg på bara 1 dygn!

Så här gör du:

Börja jobba på dagis och se till att umgås extra med barnen som haft magsjuka. Stor risk att du får det själv.
Sen kräks du en hel natt med 10-15 minuters mellanrum mellan varje gång. Det blir ca 50 gånger på 9 timmar.
Du kommer mest troligt få hög feber, ca 39 grader. Och du kommer garanterat få väldigt ont i kroppen.

Allt det här fick jag i fredagskväll. Inte ett dugg jäkla roligt. Det enda jag fått i mig sedan dess är en massa vatten och pyttepyttelite jordgubbskräm och en pyttebit skinka. Mår trots allt lite bättre idag, men kan lugnt säga att jag inte kommer till jobbet imorgon.

Nästa gång jag blir sjuk ska jag se till att det inte blir under en helg.

bla bla bla...

Mycket promenader dom senaste dagarna. Som i förrgår tillexempel. 2 st, den andre direkt efter den förste.
Jag satt på bussen på väg hem och var i min egna lilla värld och missade därför min busshållsplats så jag fick åka vidare till Larsberg, som i och för sig inte alls är långt bort. Men tänkte att jag kan ju alltid gå en längre bit hem, en väldans omväg och det va inte så tokigt.
När jag just kommit innanför dörren så knackar Linda på. Hon skulle till Ica och jag bestämde mig för att haka på.. Så då var det bara att traska tillbaka till Larsberg. Blev en låååång omväg. Att ta sig dit tog kanske en timme istället för 10 minuter. Inte mig emot.

Igår va vi oxå ut och gick. Runt Kottlasjön. Tog nog 2 timmar. Jag hann få lite spagettiben där på slutet men det var det värt.

Vi mötte en färja på vägen..



Såna åker förbi mitt fönster hela dagarna. Haha det är man inte så van vid hemma i Skell vill jag lova...

Sov på tok för gott natten efter den långa promenaden, så imorse vaknade jag inte av väckarn. Däremot drömde jag väldigt mycket om att jag försov mig. Och det gjorde jag ju oxå. Men som tur var kom Bosse och väckte mig så jag hann med den andra bussen men kom ändå 10 minuter för sent.

Ikväll har jag, Linda å Malin käkat en supersmarrig middag, druckit lite vin och sett idol.. trevligt värre, men jag är väldigt väldigt trött å ska alldeles strax sova. Men först ska jag se Men in trees tills jag somnar.

Imorn blir det stan. Måste hitta en ny duschstång. Bosse rev ner min och sen rev jag sönder den när jag skulle sätta upp den. Det va ju inte så bra. Vet bara inte vars man hittar en sån där liten duschstång. För på ikea fanns det då minsann inte. Och om det inte finns på Ikea, vart fan finns det då?

Det här va kanske det tråkigaste inlägget ever, men men imorron är det fest!! och efter det kanske det kommer ett roligare inlägg.. You'll never know... ;)

Nattii!


Äntligen..

..har min stora favorit bokat sig en flygresa för att komma och hälsa på mig. Om 2 veckor kommer han och jag håller redan på att längta ihjäl mig!!!


När du får oväntat besök...

Torsdag och fredag:

Stängde dagis redan kl 16 och åkte ut till Elfvik för konferens på Nordic blue hotel.
Aftonen började med turkisk bad, sååå skönt och avkopplande.
Efter det trerättersmiddag. Kräftsoppa till förrätt (inte min favvo) Lamm och bakad potatis med rödvinssås och champinjoner till huvudrätt (supergott!) panacotta med sorbetglass till efterrätt (yummie!)
Sen en drink i baren och efter det till hotellrummet. Jag somnade kvart i kudden. (nytt utryck jag lärt mig av turken i badet)

På fredagen hade vi konferens hela dagen med många pauser för antingen fika eller lunch. Jag lär ha gått upp minst 3 kilo efter dom 2 dagarna.

Här kommer lite bilder:



Mitt hotellrum. Nr 333



Emma, Joel, jag o Camilla

  

Middagen



  

Tog en promenad på lunchen för att kika mig omkring. Var verkligen vackert överallt.

Fredag kväll:

Hemma igen, i väntan på mamma och pappa som skulle komma på besök.
Till slut plingade det på dörren och jag gick och öppnade för att upptäcka att det va PIA som plingat på. Vilken överraskning! Jag blev så chockad och rörd att jag knappt kunde prata. Jag hade inte den blekaste aning om att dom skulle ta henne med hit. Blev så himla glad!



Så hääär glada blev vi över att få ses!

På kvällen åkte vi till Mysingen, en restaurang med vedeldad pizza. Tycker det är sååå gott!
Sen åkte mamma o pappa tillbaka till deras hotell och jag o Pia åkte hem till mig för att sova.





Lördag:




Pia var lite svårväckt som ni ser på bilden.. :P Men till slut vaknade även hon och vi passade på att se lite Men in trees från min nya dator. :D
Sen kom mamma o pappa hit. Vi åkte till Linda för att hämta min soffa jag fått. En bäddsoffa så nu får vem som helst (nästan) komma på besök och sova över.



När soffan och övriga saker väl var på plats åkte vi till min moster Anita och hennes man Nino och åt lunch. Man får alltid god mat hos Anita. :)

Efter det var det dags för IKEA!! Eftersom Pia fortfarande inte är bra i knät sen operationen och hoppar på kryckor tyckte jag det skulle va lättare om hon åkte rullstol och så fick det bli. Jag var en bra rullstolschaffis.
Köpte lite nödvändigheter och krims krams. Grå filtar att täcka soffan med, vinglas och en sjalhållare. Sen fick jag en jättefin taklampa därifrån av mamma o pappa i inflyttningspresent. Tack tack!

  

På kvällen åkte jag och Pia till Foresta och hälsade på mamma o pappa för att se hur hotellet var. Riktigt snyggt var det! Sen åkte vi ner på söder till Greken på hörnet för att käka middag. Eftersom vi åt rätt sen lunch blev vi fort mätta, men oj så gott det var!

   
   
  

Söndag:

Mamma och pappa åkte med färjan till Åland så jag och Pia passade på att ta en runda på stan. Vi köpte knappt nånting. Det enda jag handlade var hårprodukter från en frisersalong som hade jubileumsrea. Blev sammanlagt 670 kr. Skulle annars kostat mig drygt 900 så det var helt klart värt det. Nu ska det färgas och fixas. Verkligen dags!!!

Gick in på MQ på Gallerian för att kolla om kusin Emanuel jobbade, och jo det gjorde han!



På kvällen gick jag och Pia på bio. Nu har jag äääntligen fått se Mamma Mia. Så småningon kommer dom ha sing a long på den, då ska jag lätt se den igen. och sjunga ut av bara den!



Mamma Mia, på "Ska Dia", med Pia! haha vilket rim va!! (kolla skylten)

  

Vi beställde såklart in det största och bästa! :D



Tack syrran, mamma och pappa för en toppenhelg! Ni är välkomna fler gånger! :D


Hotellhelg!

Jaha, så imorgon ska man alltså bo på hotell. Gå på turkiskt bad och bli uppskrubbad med massage efteråt. Äta god middag och ha det trevligt. Och på fredag konferrens.

Jag tycker inte det låter helt fel alls.. Va tycker ni? Jag är nästan lite avis på mig själv!

På fredagkväll kommer mamma o pappa hit med bil. Så då ska det fixas och trixas lite här i mitt hem. Får ta för och efterbilder kanske så ni får se hur jag har det. :)

Och så ska vi ut och äta middagar, kanske shoppa lite och förhoppningsvis gå och se Mamma Mia.
Det här kommer nog bli en kanonhelg! :D

Igår hade vi föräldramöte. Gick bara bra. Däremot inte lika roligt att prata inför föräldrarna med världens hesaste röst. Tur jag inte hade mycket att säga. :)
Efteråt skyndade jag hem till Linda för att hinna träffa Stina en stund. Hon var på mellanlandning. Hon har varit i Cypern i några månader och jobbat som reseledare. Nu har hon varit hem en sväng för att sedan åka vidare till Kanarie Öarna där nästa jobb väntar. Den tjejen är mer utomlands än hemma i Sverige, så det gäller att ta tillvara på stunderna man hinner se skymten av henne. Kul att träffas iallafall!

Och tääänk om man kunde åka och hälsa på kanske.. Hur nice vore inte det. synd bara att det kostar tid och pengar.

RSS 2.0