Station 8

Kanske att jag hinner med ett litet inlägg? :) Ska nämnligen få skjuts till Vickan alldeles strax och väntar på att skjutsen ska komma. Vi har lite festplaner inplanerade ikväll. Känns som att det var ett bra tag sen sist, så det är väl kanske dags? Men det måste bli lugnt för varken jag eller Vickan får vara bakis imorn. Jag har jobb och dansuppvisning och Vickan har jobb (?) tror jag. Ska hur som helst bli kul att få gå ut och dansa lite.

image520

Åh, den såg smarrig ut va? Snygg bild om inte annat. En god drink skulle inte sitta helt fel nu va? ;)

Sweet, nu anländer min skjuts. Just in time. :D

Sommar snart?

Nu är jag så otroligt jäkla less på vintern. Vill ha sommar! NUUUUUUUU!!
Jag är less på att vara blek som snön. Less på snön dessutom. Som för övrigt inte finns på riktigt i år. Bara fekjsnö som tinar och blir till is. Isen på havet däremot verkar totalt upphört att existera. Så otroligt tråkigt.

Ser inte det här mycket trevligare ut?

Familj:

    

Fest:

   

Äventyr:

    

Sist men inte minst, världens bästa jobb!

   


Allting är så mycket enklare på sommaren. Man behöver inte 100 lager kläder på sig för att vistas utomhus och man är så mycket piggare och gladare.

Mer sommar åt folket!

Hockey istället för middag

Ändrade planer. Som du kunde läsa i föregående inlägg så skulle jag och Simon ut och äta middag på Alla hjärtans dag. Men nej så bidde det inte. Det blev HOCKEY istället. Tro det eller ej, men jag hade aldrig förut varit på en hockeymatch så det var väl banne mig på tiden. Och det va kul, roligare än en middag kanske till och med även fast det inte riktigt går att jämföra. Och dom vann ju dessutom, det gör det hela ännu roligare.

image501

Så var det helg igen.
Igår var det som vanligt Let's Dance i Bärsan. Idag har jag jobbat på förmiddagen och nu sitter jag hemma hos syrran. Vi skulle ju fara och handla, men vi tog visst en vilopaus först i nån timme. :)
Ikväll blir det lugnt, har egentligen inga planer och det känns skönt. Orkar inte göra nåt särskilt.
Tror jag ska städa o dona på lite hemma. Känns som att min katt bidrar en hel del till att det inte alltid är så fint hemma. Bara för några dagar var det kliniskt rent (dom dagar han var hos mamma o pappa) och direkt han kommer hem passar han på att välta ner 2 blomkrukor på golvet. Yippie! Porslin och jord överallt. Det va dessutom 2 av mina favvokrukor. Har snart inga krukor kvar, och det är inget skämt. Kanske borde inhandla nya. Det kanske finns några fina på Maxi? :)
Några nya blommor (som håller sig länge) vore oxå en bra investering. Antingen så dör dom bara, eller så tuggar Bosse sönder dom. Plastblommor? Nej såna är inge kul...

image502

Och det var allt för denna gången. :) Hej svejs!

Blåsande träd

Jag som trodde jag skulle få 4 lediga härliga dagar, men icket. Dom ringde å undrade om jag kunde jobba på dagis idag och imorn och fattig som man är kan man ju inte tacka nej. Har inte jobbat på dagis på evigheters evigheter känns det som, men det gick då bra idag hur som helst. Ungarna va rätt söta.. och jobbiga.

Imorse fick jag besök av världens bästa mamma. Hon lämnade tillbaka min katt som hon stulit från mig nästan en hel vecka. Som tack bjöd jag på lite te, snällt va? :) Och som tack på det bjöd hon på middagskäk OCH en alla hjärtans dag present ett antal timmar senare. Ännu snällare.

image500

Vilken helvetes jävla blåst det är ute! Ursäkta mitt språk, men det är ju så man blir förbannad. Höll på blåsa bort idag när jag skulle gå till jobbet. Jag som hade hoppats på att vädret skulle fortsätta som det gjorde i måndags, men som vanligt får man inte bestämma sånt.

Imorgon är det som vi alla vet Alla hjärtans dag. Som vanligt tycker jag det är lite överreklamerat och lite knasigt eftersom jag tycker man ska kunna visa sina nära att man tycker om dom vilken dag som helst.
Men hur som helst ska jag och Simon ut å käka imorn och det tycker jag ska bli trevligt. :)

Härliga tisdag

Jag måste få berömma mig själv för insatsen jag gjorde igår. Jag GICK till Bergsbyn och tillbak. Det blir sammanlagt 1,2 mil. MÅNGA steg för min del till stegräknartävningen. :) Fick med mig Simme på hemvägen. Roligare att ha någon att gå med.

Åh, det har varit så härligt väder. Nästan som vårväder. Strålande sol, jag blir så lycklig!

image498

haha, här sitter jag och lyssnar på Carola. Tänkte att det är dax att få in lite schlagerstämning nu när Melodifestivalen är i full gång. Missade tyvärr i lördags. Får kanske ta och titta på bidragen på internet istället.

Just Carola får mig att tänka på Amanda och våran fjällenresa. Vi lyssnade på "Säg mig var du står" under hela resan. Stackars stackars Viktor och Nicklas! hihi

I natt drömde jag en dröm där Snöfrid (som gick i min klass i Umeå) var och hälsade på. Det var sommar och härligt. Imorse skickade jag ett sms till henne och berättade det. I svaret berättar hon att dom är i PARIS med klassen. Till Paris!!! Min favoritstad! Lite avis jag blir. Kanske borde jag ha gått ett andra år trots allt. ;) Fast det är nog inte värt det enbart för att få åka till Frankrike. Kan man ju göra ändå. Om man har mycket pengar iallafall.

image499

Ojoj, nu har ju jag helt plötsligt bråttom. Har ju dans halv 5 och jag måste handla mat åt mig o Pia. Hoppsan hejsan. Det va allt för idag.

FETTIS-dagen

Det är den dagen på året man får äta semlor. Och hur mumsigt är inte det? Förut, på den tiden jag inte åt mjölkprodukter brukade jag göra mina egna semlor. Istället för grädde hade jag florsocker+vatten. Väldigt sliskigt med andra ord. Tur jag har lärt mig äta såna här:

image492

Iofs, inte heller helt o-sliskiga kanske. :)

Rubriken idag passar nog ganska bra till det här inlägget, för jag skulle tippa på att det mest kommer handla om mat.

Idag skulle jag och Simon äta plättar till lunch. Och jaa, det gick ju bra.. Iallafall att göra smeten. Men sen när jag skulle börja steka dom gick det utför. Första plättan blir ju alltid lite knas, och kort i stubinen som jag var blev jag förbannad, rev sönder plättan totalt och slängde den i soporna. Sen väckte jag upp Simon och bad han steka dom istället. Mycket bättre resultat! Dom blev riktigt goda. :)



Igår blev jag bjuden på middag av Theresia. Anledning till detta var att jag vann stegräknartävlingen förra månaden. Som tidigare nämnt tävlar vi varje månad om hur många steg vi får ihop. Den som har flest steg varje vecka får 1000 bonussteg till kommande vecka och den som har minst steg i slutet av månaden får bjuda den andra på middag.
Och ja den här månaden vann ju jag, om än det var mycket jämnt.

  

Hemmagjord pizza bjöds det på och den va riktigt god måste jag säga. :)
Så nu har Theresia lagt upp ribban. För det var faktiskt första tävlingen. Om än vi försökt många gånger förut, men inte ritkigt lyckats slutföra tävlingen pga stegräknare som försvunnit eller glömts bort. Men jag tror vi blivit bättre på det här nu. Kanske mer tävlingsinriktade, eller vad säger du Tessan? :)

Ikväll har jag sett Gossip Girl och i huvudet på Gynning. Carolina Gynning är ju helt galen, men så underhållande.
Dagens kommentar från henne: Inga babyjuck, det ska va så här hårda juck. Och så tänker ni dom orden med skånsk brytning. Hahaha.. Ett hett tips, kolla på Gynning!!

Nej mina vänner, nu ska jag bege mig hemåt. klockan är mycket och jag har ett jobb attt sköta. Börjar iofs kl 1 imorgon, så jag har ju ett tag på mig att sova om man säger så. Gonatt på er!

RSS 2.0