Grönan

Gröna Lund en kväll som denna, vilket klokt val! Gäller att passa på att göra allt det Stockholm har att erbjuda medan man kan. På fredag åker jag ju till Skell och stannar där hela juli. Hade egentligen tänkt åka tillbaka till Sthlm tidigare men pga lite festival och några 30 års-fester här o var så fick det bli som det blev.

  Stockholm i mitt hjärta,
låt mig besjunga dig nu,
åldrad i ungdomlig grönska,
öarnas stad, det är du!
Av städer jag känner i världen
är du den stad som fått allt.
Genom Mälarens kärlek till havet
är du en blandning av sött och salt

Nu är det bara 1,5 arbetsdagar kvar sen bär det av men Stockholm, jag kommer sakna dig! 
AllsångTack för ikväll Måns och Danny! Supertrevligt, verkligen! Det här får vi göra fler gånger. ;)

(Ps, såg ni oss i tv?)

30-åringen

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SIMON SOM I TORSDAGS FYLLDE 30 ÅR!Idag hade vi ett litet födelsedagsfika för Simon. Jag hade bakat en daimtårta dagen till ära (som förhoppningsvis blev lika bra som den Simons mamma brukar göra).

 Smaskens!

Imorgon blir det Allsång på Skansen med Ida. Helt passande, men jag har av en händelse råkat sno ett sånghäfte från Åhlens. Jag trodde faktiskt dom var gratis, missade bara den lilla skylten där det stod 79 kr. Oops! Pinsamt men nu har vi iaf ett häfte så vi kan följa med och sjunga ut ordentligt imorgon. Håll utkik i tv-rutan.

Natti natt!


Sorgligt med hejdå

Just nu är det väldigt känsliga tider. Mina älskade förskolebarn ska lämna mig och gå vidare till skolan. Har tagit hand om dessa barn i tre år och det känns så sorgligt att lämna dom. Nästan varje dag nu så är det något barn som har sin sista dag och tårarna bara forsar från mina kinder. Har så svårt för att säga hejdå till dom söta småpluttarna, som inte är några små pluttar längre utan stora duktiga 6-åringar. Barnen tycker också att det är tråkigt att skiljas, några har gråtit och ett barn berättade att det värkte i hjärtat. Det gör det i mitt med vill jag lova.

Förra veckan hade vi avslutningsfest. Familjerna hade gått ihop och köpt fantastiskt fina presenter till oss fröknar. Champagne, en skål från Bruka Design, ett fint armband från Frogpearls och ett par finfina röda träskor. Ska ta bilder sen och lägga upp. Blev iallafall otroligt glad och förstås rörd över presenterna. Så genomtänkt och gulligt av dom.Den här teckningen fick jag idag av ett av mina dagisbarn. Den till vänster föreställer mig och den till höger är han. Lägg märke till mina bruna ögon, glasögon och bruna hår, det var väldigt viktigt att det skulle bli rätt.

MormorHar precis tittat igenom mina bilder och hittade den här guldklimpen, min älskade coola MORMOR! Den här bilden är tagen i påskas då hon ville prova mina solbrillor. Visst är hon söt?

3,5

Igårkväll gick jag och Simon ut och åt på en restaurang och av en händelse tittade jag på mobilen och såg att det var vår 3,5 års dag. Inget vi egentligen brukar fira, men vi kan ju låtsas att det var därför vi gick ut och åt. Vi kan även låtsas att det var av den anledningen jag fick den vackra rosen, när det egentligen var pga en rosförsäljare som säkerligen tröttnat på att sälja rosor.

Efter middagen åkte vi ut till Zinkensdamm där Simons föräldrar tagit in på hotell. Vi tog en promenad i Tantolunden och satt oss sen i hotellbaren och tog varsitt glas vin/öl. Mysig och lugn kväll helt enkelt.

 

Nu ska jag bege mig in mot stan och fixa lite ärenden, sen kanske käka lunch med kusin Emanuel.

Nästa stopp: Gärdet!

Det har nu löst sig med boende för oss, om än det blev mycket mindre, dyrare och extremt mycket bökigare... Och dessutom bara för tre månader. Men nu har vi iallafall nåt över sommaren, så får vi se vad vi kan hitta till hösten. Är otroligt tacksam till alla som hjälpt och stöttat! Det har varit en minst sagt körig och kaosartad vecka.
Den här veckan har vi fått låna Petters lägenhet, men från och med måndag hittar ni oss på Gärdet!

I helgen får vi besök av Simons föräldrar. Vi fick nämligen en resa till Tallin utav dom i julklapp, så på lördag beger vi oss av alla fyra. Ska bli skönt att få komma iväg och få koppla av lite.

Igår fick jag också lite avkoppling. Var och klippte mig och fick mig lite ljusa sommarslingor.Lite svårt att se kanske, men jag känner mig nöjd och det är väl kanske huvudsaken.

Tjing så länge!

RSS 2.0