24 dagar, 11 timmar, 46 minuter kvar

Åh vilka jobbiga jobbtider jag har idag. 13-17. Hade mkt hellre börjat tidigare på morgonen och haft en längre helg. Men vad gör man inte för lite pengar. :)

Helgen blir lugn. Möjligtvis bowling ikväll. Förhoppningsvis. Var så länge sen sist.
Imorgonkväll blir det dans på Aurum. För er som inte vet riktigt vad det innebär kan jag förklara det nu. Aurum är ett hotell och vi kommer vara där och uppträda i samband med deras julbord. Ska bli riktigt roligt.

På söndag är det första advent, så mysigt. Då får man sätta upp julstjärnan. Men jag har nog sett hur många det är som fuskar. Aja baja!
Sen antar jag att det börjar vara hög tid till att börja inhandla julklappar. Tiden går fort, men jag vet ju ändå att jag bara kommer strosa runt utan att handla nåt tills just innan julafton då det lär bli panik. Som vanligt. :)

Nej hörrni, nu blir det hem en sväng och sen vidare på jobbet.

24 dagar, 11 timmar, 46 minuter kvar sen är det JULAFTON! Måste handla en julkalender tror jag. En med choklad.


Tidiga tisdag

Jag har varit vaken sen kl 6 imorse. Galet! Anledning till det är att mamma o pappas stereo börjar spela då. Och när jag väl gick ner för att stänga av den var jag även in på toan och upptäckte då att jag råkat stänga in katten där tidigare på natten när jag skulle snyta mig. Det var dessutom glas fulla golvet för han hade råkat tippa ner ett glas från tvättfatet. Stackars kisse.
Hur som helst kunde jag inte somna om efter det. Och halv 8 åkte vi in till stan. Nu är klockan ca 10 och jag har förflyttat mig hem till Pia. Fast hon ligger och halvsover i soffan.

Båda 2 är halvförkylda så vi får nog ta och skippa gymmet idag. Men vi har dans ikväll så jag får se till att spara lite energi fram tills då.

Sen kan jag gladerligen meddela att stegräknartävlingen snart är igång igen. Jag hittade igår mammas stegräknare som jag tänkte låna. Och Theresia får låna Daniels. Så imorgon, då jäklar börjar tävlingen igen. :)

Nu ska jag ta o väcka Piagrodan för jag är hungrig!!


En månad bara?

Wohoo, idag är det exakt en månad till julafton. Jag fattar inte hur fort tiden går. Men åh, vad jag längtar till lite julmys. :)

Ännu lite mer krasslig känner jag mig idag. Därför beslöt jag mig för att skippa festplanerna. Joanna kom med ett så bra nykter-förslag som jag inte kunde tacka nej till, BIO. :) Ärligt talat minns jag inte vilken film vi ska se, men det blir säkert bra.
Som sist jag var på bio med Theresia kanske. Då såg vi en film vi inte läst alls vad den handlade om. Det visade sig vara en fransk film. Inte alls vad vi väntat oss men den var helt ok. Hoppas kvällen film blir bra den med. :)
Sen vet man aldrig, kanske slinker in på Statt efteråt. Känner mig så danssugen. 

I onsdags fick Bosse åka till tant Gertrud och ta bort bollarna. Stackars liten. Helt drogad och ynklig efteråt. Vinglade omkring hemma och till och med spydde i min säng. Men nu mår han bra igen. Lika mkt energi som vanligt. Hans nya favorit-mysställe är tvättfatet. Han är så söt.


Akuten

Jag kan meddela att den glada vinnaren från förra veckans stegräknartävling blev JAG! :D

Men tyvärr måste jag även meddela att tävlingen är nu nerlagd. Åtminstone tills vidare. Pga att Theresia tappade sin räknare i toan och min är spårlöst försvunnen, kan möjligen befinna sig på Statt.

Grattis till du som hittat den! Nu kan du oxå börja promenera.

Hela gårkvällen spenderades på akuten. 3e gången Pias knä pajar nu under kort tid. Inte roligt alls. Tycker synd om henne. :(

Imorse vaknade jag med ont i halsen. Ajaj, inte bli sjuk nu. Det vill jag ju inte. Känt mig lite småkrasslig idag på jobbet oxå. Aja, vi får väl se hur det går.

Stegräknartävling!

Wihoo! Jag och Theresia har påbörjat en stegräknartävling, vilket innebär att vi har på oss våra stegräknare dygnet runt i princip och tävlar om flest steg.
Den som har minst steg i slutet av varje månad måste bjuda den andre på middag. Den som har flest steg i slutet av varje vecka får 1000 gratissteg till nästkommande vecka.
Nu vet jag faktiskt inte vem som vann förra veckan eftersom jag inte hunnit prata med Theresia än. Måste göra det snarast. Är nyfiken på svaret.

Redan idag har jag gått 6755 steg och klockan är bara vid 11-snåret.
En normal person sägs ska gå 10 000 steg per dag.
För min del skiftar det verkligen från dag till dag kan jag säga. :)

Nu sitter jag på mammas jobb o knapprar på hennes dator medan hon är på möte.
För en stund sen satt vi och kollade på alternativ till resemål året då pappa fyller 60. Längtar såå efter lite sol och värme, istället för sånt här tråkväder. Bara snö, slask, regn och rusk. Huvva!

Det här är 2 av alternativen:


Kap Verde, Afrika


Puerto Rico, Gran Canaria

Ser inte så tokigt ut va?

SB hela helgen

SB = Systrarna Burman för er som inte visste. Vi har umgåtts hela helgen.

Fredag: Morgonträning på gymet. På kvällen gick på dansföreställning, Die Damen von Welt. Väldig flummig må-bra föreställningar. Efteråt film-mys hos mig
Lördag: Jag bjöd på middag. Sen pratades det en hel del innan vi båda råkade somna
Söndag: Farsdagsmiddag i Båtvik. Därefter 2 timmars dans. Sen The Holiday, en av dom bästa filmerna.

SB för hela slanten :)

image387
image386
image388

RSS 2.0