Jag fullkomligt...

...ääälskar mina nya gardiner!


Nu kör vi!



Lollis sista helg här, klart vi firar! haha nej skämt och sido. Vi sörjer ju såklart. Med lite vin och eventuell dans på något ballt ställe i city.

Skåååål!

2010

Det finns så mycket möjligheter för detta år! Det är bara januari än så länge men redan så mycket inbokat. Allt från små till stora events.

Januari:

Lina flyttar på söndag så det lär väl bli fest och andra skojsigheter med henne i helgen. Trist bara att hon inte ska bo hos mig längre.

Februari:

3-4 mamma på besök
11-14 Simon här.
13:e Stockholm furniture fair-mässa

Mars:

7:e pappa fyller 60. Hela familjen kommer hit den helgen och det kommer firas rejält!

April:

Påsk: ev boende i Hemavan med hela Simons familj.
23-25 The Last Bounce. Föreställning i Globen
Ev resa till London med syrran för att hälsa på Julia. Beror lite på när hon kan ta emot oss osv.

Maj:

Ev resa till Paris eller annat ställe med Simon. Våran julklapp till varandra

Juni:

8:e Whitney Houston i Globen

Juli:

Semester!!
100-års fest. Jag 25 + Lina 25 + Viktor 25 + Nicke 25. Inbjudningar kommer :)

Augusti:

Jag fyller 25!



Sen var det tack och lov inte mycket mer planerat. Men det där räcker väl gott och väl, eller hur?
Förstår inte riktigt bara hur allt ska gå ihop, ekonomimässigt alltså.. Ingen shopping i år för fröken Burman. Kanske man borde skaffa sig ett extrajobb. :-S

Så då kan jag ju tipsa er som eventuellt tänker ge mig en 25-års present (mamma, pappa, Pia, karin, tommy) att något bidrag till nåt av mina event detta år inte är en helt tokig födelsedagspresent. Då hjälper ni ju till att göra mitt 25:e år till något utöver det vanliga. ;)

Genom åren

Idag har jag sysselsatt mig med att rensa och sortera bland alla foton på datorn. Fick nämnligen en extern hårddisk i julklapp så jag håller på lägga över allt dit. Både det från datorn och det som finns utbränt på skivor. Så nu börjar det bli ordning och reda. Men det är en bit kvar.

Sen upptäckte jag att jag inte har alla skivor med bilder här. Nästan inga från 2006 till exempel. Kanske är hos mamma o pappa.

Det är hur som helst väldigt roligt att kolla på alla bilder. Man får såna minnen. Vilken nostalgi!

Tänkte bjuda er på några guldkorn:

2004

Vad minns vi av det året? Inte mycket, förutom att jag var en liten lillskit. :P




2005

Året då Etage stängde, jag åkte till New York, flyttade hemifrån, tog studenten, gjorde ett klokt val så mitt liv kunde ta en svängom, gjorde ett mindre klokt val och kom tillbaka där jag var från början, gjorde ytterligare ett klokt val och var igång igen.






2006

Guldåret även kallat. Hade så himla kul. Särskilt på sommaren, då det bjöds på kanonväder och toppenjobb med bästaste Ida. Det var fester från vänster till höger och allt var en dans på rosor.
På hösten blev det flytt till Umeå där konstskola och komboliv i Ekot väntade.






2007


Efter solsken kommer regn. Året 07 var ingen höjdare, utseendemässigt iallafall. ;)

Men några solglimtar finns trots allt. Umeålivet fortsatte. Åkte till Berlin med klassen och tittade på massor av konst. Hade vernissage. Träffade den stora kärleken!!! sen flyttade jag till Skellefteå strax innan sommaren och blev med katt.





2008

Var väl inget vidare märkvärdigt år direkt.. Pinnade på som vanligt. Jobbade på Glitter tills jag en dag fick för mig att flytta till Stockholm, så då gjorde jag det. Bodde till en början i en liten skokartong på Lidingö och umgicks för det mesta med Linda. Drack vin och lagade goda middagar om helgerna och tog hand om ungarna på dagis om veckodagarna. Mitt hår växte så det knakade. Däremot var det inte vidare kul att ha Simon och alla andra nära o kära 80 mil ifrån sig, så ibland undrade jag om den där flytten verkligen var värt det. Tur man fick besök då o då i varje fall..






2009

Det nya året fortsatte som det gamla slutade, nämligen i Stockholm. Däremot fick jag chansen att flytta till en 63 kvadratmeter stor lägenhet istället för den lilla på bara 23. Jobbade kvar på Nallebjörnens förskola, fick fast tjänst och löneförhöjning med 2000+.
Första delen av året drabbades jag av både influensan, vinterkräksjuka, ont i lederna och förkylningar om vart annat vilket ledde till ett tillfällig viktras som hette duga.

Fick många besökare under årets gång och knytte många nya kontakter.
Efter sommaren åkte vi på en underbar resa till Kroatien för att fira svärpäronens 60-års dag.
När jag kom tillbaka fick jag en kombo. Ingen mindre än Lina flyttade in. :)






2010

har precis just börjat, så än vet jag inte riktigt vad detta år har att bjuda på.
Däremot hoppas jag att kärleken flyttar hit inom kort. Sen ser det ut som att jag har en Londonresa att se fram emot med syster och en Parisresa (eller någon annanstans) att se fram emot med Simon. Mycket mer än så vet jag inte, men jag ska försöka göra detta år till det bästa!




Äntligen!

Snart kommer kärleken och hälsar på!! om två veckor närmare bestämt. Behöver jag säga att jag längtar? :D



synd bara att det inte är sådär varmt och härligt som på bilden.


Hemma och sjuk

jahaapp, då fick man stanna hemma idag då. Förkyld! Och det känns ju inte sådär jättebra eftersom jag vet att det sammanlagt är 6 st av ordinarie personal som är hemma från jobbet idag, varav 3 på min avdelning. Det vill säga, vi har bara vikarier hos oss idag. Men är man sjuk så är man. Inte mycket att göra åt.

Denna förkylning dök upp så snabbt. Igår förmiddag kom den med halsont, tjock i skallen, på gränsen till feber, ont i huvet och snorig. Och idag när jag vaknade var det värre. Kul! :-S

Tänkte nog ta och se en film tror jag.. Kanske Grease, den va längesen. Eller kanske Mamma Mia. Kan inte bestämma mig.. Kanske ni har några andra förslag?

En sak som är säkert, jag lär måsta ha hörlurar på mig. För nu är det nån granne igen som känner för att borra sönder sin vägg. Varför gör dom alltid det när jag är hemma och är sjuk? Förra året när jag hade det där helvetet i mina leder så försökte dom oxå borra sönder väggarna.. oavbrutet!

The Last Bounce

Godmorgon världen!

Som vanligt blev jag väckt prick halv 6 av Bosse som ville ha mat. Han är van att Lina kliver upp den tiden och ger honom så då är det självklart att han vill ha det så även på helgerna. Och han ger sig inte förrän jag stigit upp och gett honom det. Sen kan man gå och sova igen.
Halv 10 blev jag väckt igen, men det var ju rätt bra för då sover jag inte bort hela söndagen. Dessutom är det strålande sol ute så en promenad inom kort verkar väldigt lovande.

Börjar vara hög tid att boka biljetter till The Last Bounce. Det är Bounce's sista föreställning ever och den visas totalt 5 gånger. Dom kommer blanda nytt och gammalt. Lär vara grymt som vanligt.
Förra året var jag och såg Caution. Den var i ett stort rum och publiken var över hela golvet och dom dansade runt om, mitt i, ovanför och överallt. Man kände att man var med i själva föreställningen.



Här är en av danserna från Caution där dom dansar i taket ovanför publiken. Det va grymt! Fast såklart grymmast att uppleva det på plats.

Någon fler som ska gå och se deras sista föreställning?

Årets första semla

Som ni ser har min blogg fått en ny design. Så vad tycker ni om den nya? Det är som vanligt syrran som gjort den och det är jag tacksam för, ja för hur skulle det annars ha sett ut.. :P
Dom bilder som är i headern är från den dagen vi var i fotostudion och fotade.

Dagen har varit lugn och skön. Började med en prommis i Sticklinge med Lotta. Blev rätt lååångt. Sen gick vi till centrum och fikade årets första semla på Princess.



Semlor är inte så himla gott egentligen. Men det va iaf vaniljkräm i min, vilket gör det lite bättre.

Ikväll har jag varit och sett Snabba Cash med Ronita och Challe. Gud va bra den va. Längtar till nästa film.

Imorgon måste det nog bli en städardag tyvärr, känner inte för det men ibland så måste man bara.. Ska försöka röra mig på nåt sätt oxå. En prommis eller lite hemmaträning kanske.

Och nu tror jag nästan det är dags att sova. Vart så himla trött.

Heeelg! :D

Hej hopp!

Idag kommer jag med ett gladare inlägg. För nu är det helg, åååh så jag längtat!

Och vad ska man då hitta på? Jo, ikväll är det födelsedagsfirande för Sara på någon bar.. Men jag vet inte riktigt om jag ska dit eller om jag bara ska ha en chilla hemma-kväll för mig själv. Kan inte riktigt bestämma mig. Har som längtat lite efter att få va för mig själv och bara ta det lugnt. Brukar va rätt skönt på fredagar.
Ett tredje förslag är att gå hem till Lotta och kolla Let's dance med henne. Inte lätt att välja.

Imorgon skulle vi egentligen ha fest jag och några andra som jobbat med mig tidigare, eftersom Loui och Jocke sticker till Thailand. Men det blev inställt för alla kunde inte. Och istället blir det bio med Ronita o Challe. Vi ska se Snabba Cash.

Ser iallafall fram emot den här helgen.. Eller det gör man ju iofs alltid.



Tog med den här bilden för att jag ser så glad ut. Fast egentligen va jag inte så jätteglad. För i själv verket hade jag dundermycket kramp i tån.

Dagen pest

Det här har inte varit någon vidare bra dag. Ingenting går min väg just nu.

Och det hela började egentligen igårkväll. Skulle klippa tånaglarna - tappade nagelsaxen i toan. Just typiskt och lite onödigt.
Gick och la mig. Somnade. Vaknade - för sent!! 5 minuter på mig att göra mig klar, springa till bussen. Hade dessutom fått ett inte alltför pepp sms som gjorde så att dagen kändes som att den skulle fortsätta i samma riktning som den började. Visste inte alls hur jobbsituationen skulle se ut idag. Om jag ens hade någon att jobba med.

Väl på jobbet ska jag tvätta händerna OCH tappar ner telefonen i handfatet medan jag häller vatten på den. Gick bra trots allt, peppar peppar.

Jobbsituationen löste sig. Nasrin var tillbaka och vi hade dessutom en vikarie som var toppen, thank God!
Dagen kändes lite bättre.

Jobbade klart, åkte hem med inställningen - tvätta, städa, fixa, dona osv. Skulle bara sätta mig ner vid datorn och kolla upp lite grejer inför min framtid som jag varit så peppad över. Och det skulle jag inte ha gjort. För snabbt vände det igen, ända ner till botten. Och sen satt jag bara där i soffan i FYRA timmar. Och ingenting kändes bra. Jag var arg och ledsen på mig själv och kände mig stressad inför framtiden. Jag som trodde jag hade allt planerat, nu hade jag inte det. Eller jo planerna finns kvar, dom måste bara senareläggas NÅGOT ÅR! Allt blev pest och 10 gånger jobbigare!

Tur jag har ett stycke peppande mamma och ett stycke peppande pojkvän. Nu känns det bra. Har lite nya krafter. Men känns fortfarande aningen snörpet och tänker fortsätta göra ingenting idag.

Nya tag imorgon. i can do it! i can fix! Ingenting är omöjligt osv....


Ika i rutan



Jag har ju den här bilden som profilbild på facebook. Och idag fick jag en kommentar av Nicke M att han kom att tänka på Ika i rutan (som var ett barnprogram för längesen ifall ni inte minns) när han såg den bilden. Det fick mig direkt att gå på Youtube och kolla. Och haha, jag minns faktiskt en hel del. Jag vet att jag brukade gå omkring och härma henne.

Ika i rutan va ju bara bäst! Så nu tänkte jag dela med mig lite av henne till er.



Vad känner ni? Ploppar det upp några minnen från barndomen?

Tulpanens dag



I fredags var det Tulpanens dag. Då fick jag dessa fina tulpaner av några kollegor som tack för festen vi anordnat. Det tycker jag var himla gulligt av dom. Vilken härlig färgklick i mitt kök. Tullisar är himla fina!

Dagens citat från dagis:

"Jag är kär i min skugga, för den följer alltid efter mig"

Med andra ord, han måste tycka rätt bra om sig själv.

Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig. för jag har ett inte alltför roligt arbetspass imorgon. 7-19. öppnar dagis och så har vi möte på kvällen. Yippie! :-S fast äsch blir säkert bra...

Helg

GLITTER & GLAMOUR

I fredags hade vi personalfest med temat Glitter o Glamour med mig och Lotta som värdinnor.



Här ska jordgubbschampagnen fram!



Det blev en väldigt trevlig kväll. Däremot slog fredagströttheten över för många av oss och det blev inte allt för sent. Jag tycker det var ett bra initiativ av mig och Lotta att fixa fest. Händer ju aldrig så det var verkligen dags om man säger så...

På lördagen steg jag upp halv 10 och kl 11 satte sig jag och Lina på tåget till Brevik och tog oss en promenad därifrån till Gåshaga. Ibland kan det kännas skönt att ta tåget eller bussen en bit när man ska ut och promenera så man slipper den tråkiga biten i början, den man ändå alltid går.

Tanken var att vi skulle hitta ett hus som ligger ute på hemnet för 23 miljoner. Men vi hittade det aldrig, hittade bara en massa andra lyxvillor. Ganska kul att kolla på.





På kvällen såg vi Robinson och sen "My sisters keeper". Jag har länge velat se den filmen så nu är det gjort. Och oj vad vi grät.

Ikväll ska jag på bio med Lina och Ronita. Vi ska se The Imaginarium of Dr Parnassus. Tror den kommer vara grym. Eller det bör den vara för både Heath Ledger, Johnny Depp och Jude Law är med och då kan det ju inte bli annat än bra. Det är Heath's sista film. Han dog under inspelningarna och sägs bli ersatt av dom två ovan nämnda.

Men innan bion är det städning som står på schemat, så det är väl bara att sätta igång.

Frostig promenad



Kom precis hem från en uppfriskande prommis med Karin. Vi har inte setts sen oktober så vi hade verkligen mycket att prata om. Hon har varit ute o rest och kom hem vid jul. Smått avis! :P Hade inte alls varit fel att resa bort under den mörkaste perioden på året.

Fortfarande så underbart vackert utomhus. Nästan så man vill stanna utomhus.



Imorgon ser jag fram emot personalfest. Äntligen! Har aldrig hänt sen jag började jobba på Nallen, och just därför såg jag och Lotta till att det skulle ske. Och imorgon blir det alltså av med temat Glitter och Glamour. Kommer bli jättekul får jag hoppas.

Jo förresten, om ett barn säger "du luktar som en lussebulle", ska man ta det positivt då? :P Jag tror det är lite positivt för dom flesta ungar gillar ju lussebullar. roligt var det iallafall.

Grattis mamma!

Idag fyller min fina mamma 55 år och jag vill passa på att önska henne en förträffligt bra födelsedag! Tyvärr kan jag inte komma hem till henne och fira för jag är ju här och hon är ju där, som vanligt. Men jag har hört det ryktas om att hon tänker bjuda på smörgåstårta. Mmm, tänk om man hade kunnat få smaka en bit. Och tänk om man hade kunnat ge mammsen en stor kram idag. Tur vi ses i mars då pappa fyller 60 och hela familjen kommer och hälsar på.

Grattis älskade mamma!


Frost

Idag tog jag o Lina en långpromenad och tittade runt på alla fina hus som finns här omkring. Vissa är helt galna!
Sen när vi kom tillbaka passade vi på att leka i snön litegrann. Och hur kul är inte det? :D













Det är verkligen vackert ute idag! Frost!

Vassa Eggen

Igår firade vi Ronita som fyllt 26 år med både skumpa och tårta!




Camilla, Nina, Jeoffrey, Ronita o Challe

Vi styrde kosan vidare mot Vassa Eggen.


Kim, Challe, Jeoffrey och Nina



Grannen i bordet bredvid körde på höger-vänsterstrumpor, fast enligt honom var det julstrumpor. Yeah right säger jag för jag är helt övertygad om att han inte kan höger och vänster. ;P


Linnea, Camme, jag, Kim, Challe o Emma

Det började rycka lite väl mycket i våra dansnerver och vi kunde inte sitta still. Tyvärr fanns det inget dansgolv så vi skapade ett eget.


Camilla, Linnea, Ronita o Challe


Camilla, jag, Linnea, Ronita, Challe och Emma

Vassa Eggen stängde kl 2 och några av dom andra skulle vidare till Berns. Mina fötter ville hem så jag lydde dom och det var nog lika bra för jag var ordentligt trött.

Idag vaknade jag vid 10, pigg som en mört. Och det är nog tack vare att jag inte gick till Berns. Annars hade jag nog varit ordentligt seg idag. Men istället för att vara seg har jag städat o donat i hemmet. Känns bra! Hela den här helgen har känts grym! Har känt mig så peppad på livet och allt vad det har att ge. Fast det är jag ju i vanliga fall oxå, men lite extra mycket den här helgen tror jag faktiskt. haha!

Och dessutom kommer ju Lina hem ikväll. Va kul! :D


Åh vackra vinter!













Åh vad det var härligt att ta en promenad idag. Och kallt!! Fast klär man sig så gör det ju inget. Fick inviga mina nya täckbyxor idag. Visste väl att dom skulle komma till användning.

Lidingö är allt bra vackert ibland. Till och med utsikten bort mot Värtahamnen som är rätt tråkig i vanliga fall. Älskar när solen skiner!

Nu blir det att slänga ihop lite käk, ta en dusch, göra sig fin o sen dra vidare hem till Ronita på födelsedagsparty. Sen bär det vidare till Vassa Eggen. Underligt namn på ett uteställe kan man tycka. :P Ska bli skoj det här! Är riktigt pepp!

Äntligen helg!



Min blomma blev ledsen på mig när jag var borta över jul och jag tror aldrig nånsin den kommer bli särskilt glad igen. Jag o blommor alltså.. :-S

Ikväll är det tvätt och Let's dance som står på schemat. Gud vad jag längtat efter det, Let's dance alltså. I vanliga fall hade jag kollat innan exakt vilka deltagarna är, men den här gången har jag inte tänkt göra det så det blir lite av en överraskning när det väl börjar.

Vad skönt att få göra bort tvätten ikväll så jag kan ta helg på riktigt imorgon o festa o ha kul! :D
Hoppas alla ni andra kommer få en härlig helg!

Tjock-TV

Åååh nej nu har jag suttit uppe för länge. Jag som var på väg i säng redan kl.22. Vad hände? Jo jag blev tipsad av att det var en Michael Jacksson-konsert på Svt1. Och den var ju bra givetvis. För er som inte sett This is it förresten, se den!

Hur som helst. Det jag egentligen skulle säga var att nu när jag skulle slå av tv:n började jag se mig om efter tv-dosan. Grejen är bara den att jag haaar ju ingen tv-dosa.. Då märkts det att jag nog varit borta för länge..

Borta bra, men hemma bäst? Eller? Tv-dosa eller icket tv-dosa? Äsch dags att sova tror jag bestämt. Snurrhöna!

Jobb imorn, tvätt på kvällen. Fest på lördag. Middag hos Lotta på söndag. Det va allt från mig. Ciao!



Ps. Jag har en tjock-TV! Till och med en tjockare och äldre än den på bilden. Väntar på att en smal-TV ska flytta in :)

Början av året, slutet på ledigheten

Oj vad rätt jag hade. Självklart kunde inte vaktis göra något åt denna kyla. Hans mätare visade normal temp. Men om han kanske skulle tagit av sig sin jacka o verkligen KÄNNA på riktigt, så skulle även han fatta att det va kallt här. Så nu får jag leva med denna kyla. Funderar allvarligt på att börja kika runt efter ett nytt place, men lär väl aldrig hitta nåt. Om man inte vill hyra ett pyttelitet rum i nåns lägenhet för många tusen i månaden. Nej tack! Jag får börja ha ytterkläderna inomhus helt enkelt..

Nu till nåt annat, nämligen fortsättningen på julledigheten. Hann ju bara till nyårsafton sist, så här kommer resten. Eller början på det nya året det vill säga.

På årets första dag kunde vi äntligen samlas alla 3, jag Lina o Theresia. (och så Theo då) Och så gjorde vi oss varsin suuuupersmarrig plankstek. Mmm så otroligt gott! Varför gör man inte det oftare?
Var trevligt att kunna sitta ner alla tre o prata om allt som hänt sen sist vi sågs, vilket var längesen.



På årets andra dag åkte jag o Pia ut till Gamla Falmark för att hälsa på Linn, Fredrik o Svante. Alltid kul att komma dit för att se om det hänt något nytt i deras fina hus, fast än jag kanske mest kom dit för lilla Svantes skull denna gång. Ja för OJ vilket litet charmtroll! Han var lite ledsen just när vi kom dit, men när han såg oss sken han upp som en sol.





När vi hade gosat med Svante klart plockade vi med oss Linnsan och drog vidare på ost och vin-kväll (utan ost för min del förstås) hemma hos Julia. Hon hade även gjort en supersmarrig köttfärspaj.



Sen la min kamera av, vilket nog var lika bra. Vi gick nämligen ut, först på Calles för att lyssna på Kicki som var trubadur för kvällen. Och sen drog vi vidare på Statt verkligen in i dimman!

Söndagen blev med andra ord en seg dag. Jag o Simon var hemma hos mamma o pappa och åt middag. Efter det åkte jag ut till Ursviken för att hälsa denna söta lilla tös till världen.



Lilla Malva. Jättesöt. Ca 2 veckor gammal.

Så härligt att träffa Vickan o Nicke också. Var så längesen. Vickan är verkligen en av dom jag saknar nu när jag bor här. Dom börjar tycka det är dags att jag ska flytta hem, fast jag tycker inte riktigt det. Inte än :)

Efter det besöket åkte jag bara hem till Simon. Packade min väska klart o passade på att mysa med honom för sista gången på...jag vet inte hur länge? Men får hoppas att det inte dröjer allt för länge till vi ses igen.

Morgonen därpå lyfte flyget mot Stockholm. Kom hem till en kall, stor och väldigt tom lägenhet. Kände mig inte alltför pepp på att återgå till vardag och jobb. Och det är jag fortfarande inte. Tänk att för mindre än en vecka sen var jag där.. där alla mina nära o kära är. Och nu är jag här...

Fast äsch det blir nog bra, Lina kommer ju tillbaka på söndag. Ska bli kul!

TACK ALLA FINA MÄNNISKOR SOM FÖRGYLLT MIN JUL!

15 grader inomhus!!!

Sitter och väntar på vaktmästaren. Det är så rysligt kallt i den här lägenheten så jag bad han komma o ta sig en titt. VARFÖR hamnar jag alltid i kalla lägenheter? Det är nämligen inte första gången jag behövt klaga på kylan. I hela tre tidigare lägenheter har jag behövt göra det och vad har dom gjort åt saken? INGENTING! Så nånting säger mig att det kommer vara likadant i denna. Att han kommer dumförklara mig och säga att det inte alls är kallt. Men då har han FEL! För det är askallt!

Igår mätte termometern 15 grader. Visserligen stod den i fönstret, men ändå!!! Och om nätterna sover jag i mjukisbyxor, sockar, tofflor, tjocktröja, fleecemorgonrock och täcke. Och då tycker man ju att man ska börja svettas under natten, men nää det gör jag inte. Så antingen är det mig det är fel på eller så är det lägenheten. Och om jag inte får nåt gjort så måste jag flytta! Och det lär ju inte heller va nåt alternativ, för det finns ju aldrig några lediga lägenheter.

Jaja, hoppas hoppas han kan fixa lite värme åt mig. Och hoppas han kommer SNART för jag har inte tid att sitta o vänta hur länge som helst. Måste ju tillbaka till jobbet.


Mellandagarna och nyårsfirande

Ojdå, jag har visst en hel del bloggande framför mig. Är väl bäst att börja där jag slutade sist. So here we go!



På annandagen blev det godmiddag med tjejerna hemma hos Cissi. Och då menar jag verkligen goomiddag. Ris, kyckling fylld med soltorkade tomater och fetaost och sallad till det. Och till efterrätt hade Liza gjort hemmagjord hallonglass. Mmm!

Söndagen tog jag en sväng på stan med Simon. Var till mormor o morfar på fika och gav dom julklappar. På vägen hem såg det ut så här:



SNÖKAOS med andra ord. Helt galet mycket snö och jag gillar det massor! Trots att det innebar att jag blev tvungen köpa nya vinterskor och täckbyxor o vinterjacka.

Så här såg bilarna ut:





Dom syntes inte ens. Jag kan inte minnas att det kommit så här mycket snö någonsin under hela mitt liv. Ganska så häftigt om jag får säga det själv!



På kvällen var jag och hälsade på denna lilla gosse. Söta lilla Theo!



Egentligen var det tänkt att jag, Theresia o Lina skulle träffas o käka plankstek men pga snökaoset kunde inte Lina ta sig så vi bytte ut henne och planksteken mot Joanna och spagetti o köttfärssås. Och det funkade ju oxå. Lite senare kom Amanda o Martin förbi. Var år o dar sen jag såg henne så det var ju kul.

Dagen efter det var jag o klippte mig hos Cissi. På kvällen va jag på hockey.. tills jag höll på frysa och hungra ihjäl. Och dagen där efter var jag o syrran i fotostudion och fotade loss. Det var hur kul som helst. Och jag tror det faktiskt får lov att bli ett eget inlägg om det lite senare för det är så himla många bilder och jag orkar inte välja o vraka just nu.

Sen var det dags att fira nyår... Redan? oj så fort året gått.



Vi var hos Simons syster det här året och det var verkligen hur trevligt som helst.
Suuupergod mat!

Förrätt gjord av Emma o Fredrik: skaldjursoppa och vitlöksbröd
Huvudrätt gjord av Helena o Eric: Potatisbakelser, entrecôte med rödvinssås och sparris
Efterrätt gjord av mig o Simon: Vaniljglasstårta med varma bär

Helhetsintrycket var perfekt!

Neil höll igång som vanligt. :)





Och dom andra grabbarna kollade hockeyn.



Förstår egentligen inte hur det kommer sig att det ska måsta va hockey varenda nyårsafton, det förstör faktiskt!
Tur jag hade tjejerna och Neil. :)

Rätt vad det var slog klockan midnatt och det nya året var här. Ut och skåla och smälla raketer!








Och här kommer årets bild. Tanken var att Helena skulle ta ett fint kort på mig o Simon. Men sen kom en liten Neil o skulle krypa mellan mina ben. Fast det märkte vi inte förrän efter bilden togs. Hur som helst, gullig bild.



Resten av kvällen spelade vi sällskapsspel. Neil höll sig vaken till kl 1. Taxin kom strax efter 3.

Roligaste nyåret på länge!

Och vet ni, nu orkar jag inte blogga mer för idag. Så jag tar resten sen. Ni skulle ändå inte orka läsa allt.

RSS 2.0