Glad påsk!

Det blev en minst sagt kort arbetsvecka. Onsdag och torsdag. Och idag slutade jag dessutom hyfsat tidigt och vi hade bara 5 barn på min avdelning. Ganska mysigt att det kan få vara så ibland.

Idag har det varit kanonvarmt ute. Kl 5 idag såg jag på termometern att det var 17 grader så jag undrar egentligen hur varmt det var mitt på dagen. Ett som är säkert var att man kunde vara ute i t-shirt och trots det blev det svettigt. En riktig sommarvärme!
Det känns verkligen som att sommaren snart är här, för det kryllar av vårtecken. Blommor, knoppar som börjat slå ut på träden, sniglar, maskar, myror, spindlar, fjärilar, humlor och myggor. Det är så härligt!

Imorgon tar jag flyget norröver och jag hoppas på fint vårväder hela helgen. Schemat är späckat som vanligt eftersom jag vill hinna träffa alla nära o kära. Jag tror att det kommer bli en väldigt rolig helg!

GLAD PÅSK ALLESAMMANS!Magsjuk

Eftersom det blev en två dagars fest förra helgen, blev den här helgen extremt lugn. I fredags gick jag och Simon ut och käkade på Kouzina, en grekisk restaurang. Jag åt bifteki och Simon åt Souvlaki. Riktigt gott!

I lördags var det seriepremiär för Andrea Doria (Simons lag) och det blev vinst med 5-3.
På kvällen gjorde jag absolut ingenting, bara tog det lugnt och tur var väl det för på natten började jag må riktigt illa. Blev en minst sagt otrevlig söndag med magsjuka och 38 graders feber.

Idag har jag varken feber eller kräks, men känner att kroppen är tom på både energi och mat. Kommer vara hemma imorgon med, så det blir en minst sagt kort jobbvecka denna vecka. Onsdag, torsdag sen bär det av med kvasten till "Blåkulla" där det vankas god påskmat, uteaktiviteter och fest med familj och vänner. Finns det kvar is och snö så man kan köra skoter?


Elfvik

Underbar dag ute på Elfvik med barnen igår. Massor med fina mysiga djur och till det strålande sol, varmaste dagen i år.Och nu blev det helt plötsligt helg, men så trevligt!

StockholmsflickorIda och Cissi, snart bor vi alla tre i Stockholm! Underbart! Vad ska vi förgylla dagarna med?

Lilla hotellbaren

Först och främst måste jag berätta vad som hände igår när jag kom hem från jobbet och skulle byta från jeans till mjukisbyxor. Stod nämligen i köket och var i min egna lilla värld. Sen vände jag blicken mot fönstret och där utanför står två BYGGARBETARE i nån slags hiss. Dom fick sig en nakenchock och jag skrek och sprang ut ur köket. Vilket avslut på jobbarveckan för dom. haha. Det är inte direkt att man väntar sig att nån ska stå utanför ens fönster när man bor på andra våningen. Hjälp så rädd jag blev!På kvällen följde jag med Ronita och några andra till Lilla hotellbaren för att fira Liz som fyllde år. Det blev en mycket trevlig kväll.

Idag vaknade jag upp med all världens energi och vet inte riktigt vad jag ska göra av med den. Tror det kommer resultera i en väldigt lång promenad eller nåt i den stilen.

I helgen ska vi titta på två lägenheter, hoppas hoppas nån av dom är nåt att ha.

Köpte två såna här kuddar igår. Säg ärligt vad ni tycker om dom. Tänker mig att jag vill ha dom i den mörkbruna dubbelsängen (som vi inte har än) och så ett snyggt överkast och så kanske några fler prydnadskuddar.


Se upp för träd!

Aldrig i livet att jag skulle ha hittat motivation till att bege mig ut på långpromenad i denna galna storm om det inte var för Idas och min stegtävling. Försöker samla steg som bara den, för den här veckan ska jag banne mig VINNA!

Men alltså vilken storm! Hann gå ungefär 500 meter innan detta hinder dök upp.

Det var inte ett litet träd heller. Rakt över cykelvägen. Såg till att hålla utkik resten av promenaden. Och under den 1,5 timmen jag var ute så klarade jag mig fint. Men fy vilket trist väder!


RSS 2.0