Ny bloggdesign



Ja som ni ser har min blogg bytt skepnad över natten. Jag var inte ens först att märka det. Kan bero på att någon vart inne på min blogg o ändrat design. Och jag vet vem det är. Schyrre syrrelyrran! :D Nu slipper jag äntligen mitt leopardtema.

Idag har jag tagit årets första dopp. På arbetstid dessutom och det gillas starkt! Vi har varit med kidsen på Södergarn o badat hela dagen nämligen. Och då kan ju inte jag motstå ett dopp. Så nu är det gjort, skönt var det oxå. För nån badkruka det är jag då minsann inte.

I afton har jag varit inne i stan o sagt goodbye till två par skor. Ett par för att dom va trasiga o dom lagar tydligen inte skor på Skopunkten. Och så ett annat par för dom behöver jag faktiskt inte. Fick tillbaka pengarna o tänkte kika efter några andra pjucks. Men nej, inga såna fanns. :-S Måste ha ett par nya sandaler, hur ska det annars gå i sommar?

På fredag får jag semester o det ska bli så jäkla skönt. Då blir det direkt till Skellefteå. Stadsfesten för fulla muggar! Ska bli grymt skoj!

Det var allt för mig idag. Nu ska jag gå o packa o städa. Tjing Pling!

Örebro

I Örebroooe sägs det att dom pratar gnälligt. Det la aldrig jag märke till för jag pratade ju mest med Julia och hon är ju definitivt inte därifrån. :P

Tänkte att jag skulle bjussa på några fler bilder.



En sommarfin Julia mötte upp mig vid bussen. På vägen därifrån möttes vi upp av konstig konst. Bland annat fingret vid slottet.

Vi gick o åt sallad på ett mysigt ställe där man fick peka ut vilka saker man ville ha med. Smart och gott! Mycket mat fick man oxå, för mycket enligt mig. Och det jättedumma med det där stället var att det flög omkring en massa korpar och duvor som ville åt ens mat. Äckligt!

Efter det gick vi till KP. Och förklaringen till att vi kallar den KP kommer här. Det var ett gäng fyllisar en bit bort. Och en utav dom gick iväg bakom ett träd. Jag trodde först han skulle pissa, men sen när han sätter sig ner o börjar plocka me grejer sa jag till Julia "Du, jag tror han ska knarka" Och mycket riktigt, han tar av sig sitt skärp o lindar det runt armen och injicerar. Sen tror jag han snortade oxå, men det va lite svårt att se. Varken jag eller Julia hade någonsin bevittnat nåt sånt där.. Faktiskt riktigt obehagligt.
Och därav kommer namnet KP = Knarkparken.
Men förutom det så var det en riktigt bra park, för den hade duschar. Huuur smart som helst!


Julia har ett underbart köksfönster

Vi tyckte det var så skönt att ligga i solen så vi gick inte därifrån förrän kl 6 på aftonen. Och efter det var vi rejält sega. Särskilt efter ett glas vin o lite snacks. Tog ett bra tag innan vi orkade göra oss i ordning för att gå ut på stan o hitta oss en matbit. Vid halv 10 snåret kom vi oss iväg. Men vi hade svårt att hitta ett bra ställe som fortfarande serverade mat och som man kunde sitta utomhus på. Vi irrade runt från ställe till ställe. Det slutade med att vi satt oss på O'learys och maten dök väl upp si sådär kring 11 kanske. Bra val iofs för dom har ju riktigt gott käk. Mötte även upp 2 av Julias vänner.


Maya, Julia, slott o luftballong


Mayas mat, Julias mat, Julias vänner

Sen gick vi vidare till ett uteställe. Det kryllade av 18 åringar, men men.. vad gör man. Vi fick iaf dansa av oss lite o ta en god drink. Sen blev det hemgång. Vi skulle ju ändå upp tiiidigt för att sola.







Vi lyckades ju inte direkt stiga upp så tidigt som vi hade tänkt oss. Men halv 12 låg vi åter igen i parken och glassade i solen. Kan säga som så jag brände mig rätt rejält den dagen. Men det vare värt!

Tack Julia för en underbar helg! Hoppas du kommer hem nåt i sommar!

KP

Åh vilken rolig dag det här har varit. Jag o Jullan har hunnit med massor. :D







Nu ska vi sova så vi kan stiga upp tidigt imorgonbitti och gå till KP och soooola!!!

Grillfest hos Karin

Har ganska precis kommit hem från en jättetrevlig grillfest hemma hos Karin. Välordnat och suuuupergott! Även kul att träffa en massa nya människor. :)




Grillmästare/värdinnan Karin


Kanske bjuder på fler bilder sen...

Nu är det bäst jag går och lägger mig så jag orkar upp imorgon. Ska åka buss i 3 timmar till Örebro för att hälsa på Julia. Och det ska bli så skoj! :D
Gissar att jag just så pass hinner somna innan S ringer. Men det gör inget, för jag har en sån Simmelängtan. :) Men men, bara en vecka till semestern nu. Och då lär vi ses mer eller mindre non stop i 4 veckor. Vilken lyx!

Pressartider

Nu är det pressartider mina vänner. Pressa på jobbet, pressa efter jobbet. Detta kan medföra att man bränner sig. Och det har jag nästan gjort nu. Så om vädret fortsätter så här länge till kommer jag sluta som kräfta. Mitt jobb är bland det bästa man kan ha sommartid. All annan tid under året är ju mindre skoj, men sommaren is the shit!

Och nu är det bara 8 dagar till semester. Hoppas på MYCKET sol då för isåfall ska jag bara sola sola sola hela min semester. Ska bli brunare än aldrig förr.


Soldyrkaren


Lillkillen som har det skönt i skuggan

Snart helg ju. Då blir det först lite grillpartaj hemma hos Karin. Och sen på lördag sticker jag till Örebro för att hälsa på Julia. Sol, bad (?) och fest med goda vänner, kan det bli bättre? :D

Och nästa helg åker jag till Skell och då är det festival så ända in i baljan.. Måste bara grubbla på ett sätt att ta mig från flyget. Finns inte många som är villiga att skjutsa kl 9 en fredagkväll då det dessutom är festival. Ida har iofs erbjudit sig, men det kändes ju lite taskigt mot henne att hon ska måsta köra från Byske till flyget, skjutsa mig till stan och sen åka tillbaks till Byske igen.. Hmm knepigt...

Och jo, det va ingen större fara me Simmelimme. Tur det. :D

Skadad fotbollskille

Idag, alldeles nyss för att va exakt hade Skellefteå ff träningsmatch mot Djurgården. i 89:e minuten låter det så här:

"Simon Eriksson ligger nere på gräset, skadad. Lindas ordentligt runt knä och lår. Färdigspelat för honom."

Stackars gubben. Inte kunnat spela på flera matcher pga skador och förkylningar och så nu pang bom skadad. Men jag har ingen aning om hur skadad. Får väl veta sen.. Hur som helst, TRIST!

För övrigt vann Djurgården med 4-0. Det är oxå riktigt trist!



Den här bilden tog jag på min kvällspromenad. Står mitt på Lidingöbron och fotar. med mobilen till och med. :)

OOOORM!!!

Oj oj hörrni.. Nu har jag varit ruskigt nära att trampa på en orm. Om än den inte va stor så var det ju ändå en orm och jag blev livrädd. Jag har väntat på att denna dag ska komma då jag står öga mot öga med en orm och nu var dagen tydligen kommen. Då är det nog inte länge kvar innan björnen dyker upp.. (ni kan ju inte missat min fobi för björnar)

Det roliga i mitt lilla ormdrama idag är att jag nu under min promenad ringt till mamma för att fråga vad jag riktigt skulle ta mig till om det skulle dyka upp en orm. Hon svarade "inte trampa på den". En stund senare pratar jag med henne igen och DÅ händer det, ormen ligger där o slingrar sig och jag hoppar verkligen till och liksom skuttar därifrån och måste stanna av och fundera över vad som riktigt skett. Men sen blev jag tvungen vända om för att fota den lille rackarn. På håll!!!



Jag vet, den är skitliten och ja det var visst en kopparödla enligt pappa. Men ändå, en ödla utan ben är för mig en orm. Och hur ska jag kunna veta skillnaden på ormar om jag nästan aldrig sett dom?

Tror att nånstans kände jag på mig att det skulle krylla med ormar där jag gick. Jag tror faktiskt att det kryllar av dom över hela ön. Kanske får hålla mig till asfalterade vägar hädan efter o inte va så mkt ute i skogen och promenera. Men å andra sidan, hur kul är det? :-S

Det här är andra gången i mitt liv jag ser en orm förutom på djurparker och sånt. Förra ormen var för nån månad sen på dagis då en pappa kom och visade barnen en liten orm han hittat, oxå en kopparödla tror jag. Men då kändes det inte som att det riktigt gildes för det var ju inte jag som hittat den.
Men nu har jag ju det så då kan jag bocka av det på min lista av saker som hänt mig genom livet. (har ingen sån lista än, men kanske borde skaffa en)

Äsch nu får det va nog med babblet. Tror jag hamnat i chock! Gonatt på er!

Grattis!

Idag fyller den bästa år. Grattis älskling! :D Men några presenter får du inte förrän nästa gång vi ses, det vill säga om två veckor ungefär. Nej inte ens det förresten. :)



Ha en underbar dag!

Midsommarhelgen

Nu syrran ska du (och alla andra) få veta aaaallt om Lanternanpremiären och midsommarhelgen! För nu har jag precis kommit hem till Stockholm och har tid att sätta mig ner framför datorn och göra en stooor uppdatering.

Vi tar allt från början:

TORSDAG:

Simme hämtade mig från flyget. Hann nätt o jämt hem till honom o lämna packningen o byta om innan det var dags att dra vidare till Byske. Mötte upp Lina på en fest hemma hos Maria o Björn. Satt där ett tag och sen var det dags att bege sig till Lanternan. Och där var det drag minsann. Rekordmycket folk! Gick inte att dansa nästan pga alla människor. Var nån snubbe som föll över mig på dansgolvet och då blev jag lite arg och sa några inte så snälla ord till han och sen lämnade jag dansgolvet. Men kul var det ändå för man fick ju träffa alla härliga sommarmänniskor igen! :D



Ja ni ser ju hur knökat med folk det är på dansgolvet







Men faktiskt så kände jag och Lina att det fick räcka när klockan var kring halv 2. Så vi gick ut därifrån helt enkelt.

(Pia, synd att du inte kunde vara med i år. Jag förstår att du haft lite hemlängtan. Men det är ju inte varje år man får vara i New York heller.. Och nu kommer du ju snart hem å då kan vi gå ut på Lanternan, om än det inte är premiären så lär det bli kul ändå!)

FREDAG:

Jag och Simon sov i båten den natten. Mysigt värre.



Sen blev det frukost/lunch hemma hos mamma o pappa.

Lite senare bar det av till Kusmark för att hälsa på mormor o morfar. Alltid så fint där om somrarna. Mormor blev såå glad över att få visa upp Simon sitt sommarställe.



Efter Kusmark svängde vi kosan mot Boviken för att hälsa på Simons syster, Eric o Neil. Blev ett hastigt besök pga att vissa skulle hinna till stan o se fotbollen.

Blev bråttom till Ica Maxi, rekordsnabbt handlande av maten inför kvällen, skynda sig hem till Simme och slå på tv:n. Fredde dök upp och så var även deras öldrickande igång. Efter fotbollen satte jag mig bakom ratten och körde oss tre mot Kroksjön. Och jag som inte kört bil sen i julas (?) såg renar på vägen.

- Oj, grabbar titta det är renar där framme.
- Maya nej det är postlådor.
- Aha ojdå, sa jag och körde vidare.

Väl framme började vi fixa käket. Fredde skötte grillen. Jag gjorde en god sallad. Och Simon fixade efterrätten, vilket både jag o Fredde blev väldigt impade över. ;-P

Efter 21 tiden dök Liza upp och vi kunde äntligen sätta oss o käka. Mmmmmmm så gott det var!!



Vi kände oss lite tvungna att ta vara på den vackra himlen o skyndade ut för att ta "några" bilder.











Sen var det dags för den efterlängtade efterrätten med varma bär och vit choklad i ugnen med glass till. Mmmums!

Sen satte ölspelet igång som har blivit standard när man umgås med Liza o Fredrik.
Liza tog spelet till en ny nivå så tävlingsinriktad hon är. När det var dags för henne att bestämma regler bestämde hon först att Fredrik inte fick använda sig av vokaler när han pratade, vilket inte är det lättaste. Sen fick han dessutom vända sin stol bort från oss andra och blev tvungen sitta på knä. Bara det att Fredrik kan inte sitta på knä så det blev en hel del skratt från oss andra.
Som hämnd fick Liza inte prata i huvertaget och så fick hon sitta på händerna så hon inte skulle kunna skriva lappar heller. Lagomt schyssta dom är mot varandra när det gäller tävling. ;P



Här ser ni stackars Fredde och vi andra som ser hyfsat skadeglada ut. Speciellt Liza.
Tur vi inte tog oss en tredje vända av ölspelet. Det hade spårat och till slut hade vi nog slagits allihopa eller deckat under bordet.

LÖRDAG:

Frukostdags!





 

Badsugna? Njaa alltså det var lite fööör kallt i vattnet. :-S



Sen åkte vi hem och direkt ut på gräsmattan. Danne å Cissi kom förbi en sväng. Och sen även Anders.
Vid 5 tiden åkte vi ut till Bärsan och käkade middag.

Det var bara Neil som fastnade framför kameran. (och jag å Simme)





Men han börjar va svår att fånga på bild för han har lite svårt att sitta still. Och snabb börjar han va dessutom.

Senare på kvällen blev det film med Danne å Cissi. Inte förrän nu har vi sett Twilight, och vi blev faktiskt lite besvikna efter att ha hört om hur bra den skulle va.. Men var den verkligen sååå bra? njae..

SÖNDAG:

Mötte upp Vickan å Nicke på Ainas och köpte glass. Gick ner till älven o satte oss en stund.



Sen var det slut på min Skellefteåvistelse för denna gång. Bara att åka hem till Stockholm igen. Men nu är det bara två veckors jobb och sen kommer jag va i Skell hela juli. :D Kommer dit lagom till festivalen.

Sommarpresent



Idag har vi haft midsommarfirande på dagis med dans runt stången o allt vad det innebär. Har fått lite sommarpresenter. En jättefin blomma som verkligen doftar gott. Ett paket med lite gott o blandat i, lite kaffe, the osv. Av chefen har jag fått ett presentkort från akademibokhandeln.

Behövde inte jobba så länge idag, vi hade ju så få barn och jag hade ju ändå öppnat. Så jag gick hem klockan 12. Blir perfekt för nu hinner jag kolla igenom packningen lite och göra mig fin inför Lanternan.

Berättade för barnen idag att jag ska flyga flygplan ikväll för att hälsa på min familj för dom bor ju så långt borta på ett ställe som heter Norrland
Då började barnens hjärnor arbeta och frågorna smattrade fram

- Vilket språk pratar man i Norrland?
- Varför bor dom så långt bort?
- Varför bor fröknar?


Vissa barn har verkligen svårt att förstå att vi fröknar inte bor på dagis.

KlantMaja

Jag är sjukt klantig nu för tiden. Jag snubblar, jag bränner mig i ugnen, jag klämmer mig, jag får blåmärken, jag får skrubbsår, jag bryter naglar.. osv. Varför då?? Man märker ju på barn som växer att dom ofta ramlar och så för att dom inte vant sig vid att dom blivit längre.. Men helt seriöst, jag tror (tyvärr) jag vuxit klart.

Däremot är det sjukt kul att jag får använda uttrycket klantMaja på mitt eget namn. Det händer inte så ofta. :-P

Nu ska jag packa. Imorn bär det av norrut. Lanternan, midsommar, you name it! Men vad ska jag riktigt ha med mig? :-S

Gröna Lund

Idag har jag, Karin, Sofie och två av Sofies kompisar varit på Gröna Lund. Och jag säger bara det, att Insane var verkligen heeelt insane!!! Den och Katapulten var kvällens värsta åk vill! Hann "tyvärr" inte med Fritt fall, så det får bli nästa gång då.





EXTREEEME! (fast ändå inte så extrem enligt mig)



INSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANE!

Bowling

Va kul vi hade i fredags. Alla dom "unga" från jobbet var med. Förutom Michaela för hon var bortrest. Kvällen började med tacos hemma hos mig. Tyvärr virrade Joel bort sig i nån timme innan han hittade hit, så vi fick äta utom honom. Vid 11 bar det vidare till bowlingen och här kommer bilder från det.



  



  

  

  

Olika sätt att bowla. Men att bowla med fel hand, eller baklänges är inte att rekomendera.


Lagbild! :D


Jag, Karin o Joel åkte in till stan sen för att möta upp Soffan och Co på Oxid.

En totallyckad kväll förutom min stackars högra hand som både fick brännskada från ugnen, blev klämd mellan bowlingklot, och bröt av den längsta nageln jättemycket.

Och nåt som inte heller va så skoj var hur bakis jag var igår. Fick springa fram och tillbaks mellan toan och soffan hela dagen. Inte så kul. Och stackars lilla mammsen som kommit på besök. Jag kan ju inte ha varit så rolig att umgås med. Idag mår jag iallafall prima så vi får se vad vi ska hitta på jag och mammsen. :D

Lanternan inom kort

Om prick en vecka drar det igång igen. :D

Här kommer lite bilder från Lanternan under dom gångna åren. Se och njut!






Vi ses på Lanternan nästa torsdag, eller hur? ;)

Äckelsniglar

En av dom många nackdelar med regn..



Dom här slibbiga rackarna dyker upp. Dom är många. Dom finns i alla storlekar och varianter. Dom är överallt!
Och det äckligaste är när man råkat trampa sönder en och det låter krasch och slask och det blir äckligt under skorna. Och just därför är jag extra noga med att försöka att undvika dom, men det är inte lätt för som sagt dom är överallt! :-S

Dom enda som gillar sniglar är barnen. Dom blir helt exalterade så fort dom hittar en. "Titta titta Maya, en snigel". Mm, jättekul....verkligen.

Lovely Lina

Jag kan inte smälta hur snälla kompisar jag har.

Konversation med Lina:

L: Har du köpt förköp till Lanternan?

M: Nä, har du?

L: Japp och jag köpte en till dig med :)


Hur underbart snäll får man va? För dom där biljetterna lär redan va slutsålda. Det fanns bara 200 st nämligen och annars måste man stå och köa i oändlig tid vid entrén och inte ens va säker på att hinna få itag på nån..


(förra årets Lanternan, en favorit i repris)

Lina, du är LOVELY! Nästa torsdag gäller det! Men i år blir det nog tyvärr ingen vinbrännboll, om det inte är nån annan än jag och Pia som vill styra upp det. För Pia är ju i New York så hon kan inte fixa (som för övrigt känns jättekonstigt att hon inte kommer vara med). Och mitt flyg landar inte förrän 20 så det blir stressigt nog för min del. Jag anländer gärna direkt till en befintlig fest tack! Tar gärna emot förslag! :D

Blev helt plötsligt sååå pepp! Tänk så snabbt det kan vända. Lina gjorde definitivt min dag. Och jag tror faktiskt jag kan leva på det här resten av dagarna innan semestern till och med. Så pepp och glad blev jag!

Semester snart...?

Jag är inte så pepp på den här arbetsveckan. Bara pepp på helgen. På fredag blir det en liten fest här för oss "unga" på jobbet. Lite käk, lite alkohol, lite vin, lite utgång kanske. Tror det kommer bli riktigt trevligt.
Sen på lördag så kommer älskade mammsen hit. Hoppas på fint väder så vi kan ha picknickar o vara ute mycket. Men det sägs ju att det ska bli regn. :-S

Nu räknar jag verkligen ner dagarna till semester. 24 dagar kvar. Snälla, låt det gå fort!

Långängens gård

Igår kväll efter jag vinkat av Therese tog jag det bara lugnt. Hade tur som kunde lyssna på Bruce Springsteens konsert från balkongen.. Om än man kanske inte direkt hörde vad han sjöng. Det var lite som när man är en bit ifrån ett festivalområde och kan lyssna på håll. Dvs SOMRIGT! Härlig känsla tycker jag och jag började genast längta till Stadsfesten i sommar.

Sen satt jag uppe jättelänge och funderade på min framtid, vad det ska bli av mig osv.. :P Det gamla vanliga som ofta kretsar runt i mitt huvud. Jag har mina drömmar och en vacker dag ska jag nå fram.

Idag har jag inte varit på dagis. Istället har vi varit hemma hos Lotta och skrivit kvalitetsredovisning. Inte sådär jättekul. Men det gick väldigt snabbt för vi var så effektiva. Blev klara kring 11. Och då åkte vi, jag, Lotta o Nasrin ut till Långängens gård för en smarrig lunch. Åh vilket vackert ställe, och vilken god mat!



Långängens gård



Lotta o Nasrin



Kyckling med coscos o sallad



På andra sidan vägen fanns det en massa får

Efter lunchen åkte vi in till centrum o kikade lite i affärer. Sen gick vi till cafét Tindra och fikade. Jag åt en jättegod hallonpaj.

Vilken underbart härlig arbetsdag! ;) Hoppas det gått bra för våra vikarier.

Therese på besök

Åh vilken jättetrevlig helg jag haft! Therese har varit här och det har varit toppen!





Det blev kycklingsallad till middag som jag förberett redan innan jag åkte in till stan för att möta upp henne.
Sen blev det lite melon, ananas och chips på kvällen och så såg vi Girls just want to have fun. Den filmen vi så många gånger sett när vi var små. Och tänka sig, den är fortfarande lika bra!



Idag har vi varit inne i stan. Therese köpte en vansinnigt vacker klänning som hon ska ha på sin systers bröllop i sommar. Otroligt fin!
Jag köpte ingenting, förutom lite mat o lite glass förstås. :)

Tack för en trevlig helg! Vi ses i sommar!

Tvätt-trubbel

Alltså jag och tvättstugor. Det har ju varit ett antal blogginlägg om när jag ska tvätta. Och nu har jag lyckats med det omöjliga (eller tydligen inte) igen. Den här gången har det med centrifugen (igen) att göra.

Kolla vad som hände med mina trosor:


Dom där två hålen fanns inte förut.

Centrifugen började låta jättekonstigt så jag stannade och öppnade luckan och möts av ett par jättetrasiga trosor. Undrar vad som hänt om jag INTE stannat den. Hade det funnits någon tvätt alls kvar då?

Nu fick jag lära mig att det kanske inte är så smart trots allt att fylla centrifugen proppfull pga lathet för att man inte orkar centrifugera alltför många gånger.

Sen ska jag sluta sitta på den där bänken under tiden jag väntar. För annars får man pyttesmå stickor i handen som knappt går att få loss.

Jag kanske ska sluta tvätta helt enkelt. Kanske anlita en tvätterska. :-P

Veckan som gått

Hade ju sagt att jag skulle lägga upp fler bilden från Linnea o Eriks inflyttningsfest förra lördagen, så då är det väl bäst jag gör det då.



Grundade med lite vin o jordgubbar hemma



Jag och Ronita på väg till festen. Går den lååånga raksträckan från tunnelbanan



Värdparet (som inte är ett par på riktigt)



Vi körde ett litet "förgrundstema" på kameran ett tag. Här är Lina med en vackra blommor som förgrund.



Cammi o jag



Här hälsas och pratas det från höger o vänster och kors o tvärs.



Soldyrkarna Emma o Cam



Befolkat



Redo för utgång

....Men nånstans på väg in till stan tappade vi bort varann. Eller gruppen delade på sig rättare sagt. Och jag snurrade vidare mot Svampen för att möta upp Soffan å Nillis. Gick ut på Cafét men enligt mig var det lite för mycket folk och jag hade sådääär kul.



Sen måste jag ju lägga ut nån bild från då mamma var här. Sjukt trevligt förresten. Och vilken lyx att kunna smyga sig in på hotellet o få bo där gratis en natt. Och ännu bättre, att lyckas smyga sig in till frukosten!



Här är världens bästa mamma!



Nästa kväll möttes vi upp för att käka middag. Supergott o supertrevligt. Nästa helg kommer mamma ner o hälsar på igen. Men då ska hon även bo hos mig nån natt. Vilken tur att hon måste ner till Sthlm o jobba då o då så att vi kan ses. :D



Ikväll har jag bara bara tagit det lugnt o det har varit så skönt.

Imorgon kommer Therese Lilja på besök. En barndomsvän till mig. Eller rättare sagt barndomsbästis. Ja OJ vilka bästisar vi var förut. Hon bor numera i Kalmar o studerar.
Hon dyker upp vid kring 20 tiden imorgon. Då blir det käk och sen kanske nån film eller nåt. Sen på söndag ska vi in till stan o kika lite. Ska hur som helst bli supertrevligt! :)

Känner att det börjar vara dags att gå i säng. Är sååå trött efter denna vecka. Tänkte att jag skulle läsa lite, men lär väl som vanligt somna ifrån boken. På tal om böcker så har jag en bok att hämta ut på posten som mamma skickat mig. :D Och på tal om posten så har jag fått både brev och vykort denna vecka från kära systeryster. Nu väntar jag bara på att pappa ska skicka mig nåt så har jag fått post från hela familjen. Men det lär nog inte hända. Och om det trots allt skulle hända skulle det nog isf vara lite spikar och skruvar som ett tecken på att jag kan fixa saker själv här hemma. :P haha

Godnatt nu alla vänner där ute! Sov så gott!

I looove my new shoes







Hade sett ut ett par andra igår som jag kände att jag behövde lite betänketid över. Dom va aningens dyra och aningens höga.
Idag gick jag in på Skopunkten för att checka läget och vad hittar jag.. jo det jag sökt. Så det var inte så mycket att fundera över om än det inte var tänkt att bli så. Men 600 kr för 3 par istället för 1099 för ett par.. Okej då, kan jag väl leva med.. ;)

Vad tycker ni om mina nya fynd? (Jag vet, alla är snarlika varandra...)

Kärlek

Det är ETT OCH ETT HALV ÅR-dagen idag, kan ni fatta vad tiden går fort? Och hälften av tiden har vi bott på distans, men det har ändå funkat. Vi är ett bra team som övervinner allt!



Det är så här man firar när man har förhållande på distans. Man skickar en bild till varann å säger Grattis! :P

Sergel Plaza

Min mamma är i stan pga jobb så hon får bo på hotell. Och tänka sig, i natt får jag det med. :D Killen i receptionen sa "Om någon frågar, säg att hon är och hälsar på" Vilken tur jag har. Blir svårare med frukosten imorgon bitti. Hoppas jag lyckas, för vad är bättre än en hotellfrukost?

Gick bra hos doktorn idag. Fick en massa kortison så nu hoppas jag det ska bli bättre.

Imorgon afton blir det käk och shopping med mammsen.

My eyes are killing me

Fick bli tvungen att stanna hemma idag. Min förkylning/allergi vägrar försvinna. Den har varit med mig i 3 veckor. Och nu har jag fått ögoninflammation och då ska man inte va på dagis. Lotta avrådde mig att komma. Så nu ska jag gå till doktorn och få nå bra piller hade jag tänkt.

Inte så rolig hemfärd igår hörrni. Jag är en av dom MÅNGA som satt fast i trafiken pga strömavbrott. Det som skulle tagit mig ca 1,5 timme hem (som högst) tog istället 4 timmar. Först sitta still i ett pendeltåg utanför Märsta nånstans i en halvtimme kanske. Sen gå till en busshållsplats o vänta på ersättningsbussen som inte dök upp förrän en halvtimme. Sen åka kringelkrokevägar med bussen in till Centralen som tog jääättelänge. Och därifrån fick jag ta taxi. Hemma 2 på natten. KUL!

Och det dumma är att jag stod och valde mellan flygbuss eller vanlig buss + pendeltåg. Jag valde alternativet som var gratis. Blev lite snål för att jag betalat tåg till Västerås, gått på ff's fotbollsmatch som kostade 100 (fast att jag egentligen skulle fått gå in gratis, men dom va korkade i huvudet) Så jag hade ju redan lagt ut 214 kr och tänkte att då blir det ju bra om jag åtminstone åker hem gratis.

Men hur som helst så var det värt varenda öre och minut. Fick ju träffa älsklingen i faktiskt flera timmar, bättre än väntat. Åkte med laget till Arlanda efter matchen. Rätt kul att åka i deras buss faktiskt. Även fast dom förlorade rätt stort, 4-0. :/ För när låten "We are all the winners" spelades på radion så sjöng allihopa glatt med ändå, även om dom såg det mer som ett hån att radion spelade den låten precis just då.



En trött och inte så glad  Simme efter en tråkig förlust



På arlanda med lite gladare miner

SL

Nyss kommit hem. Arg på SL. Tröttast i världen. Sova NU!!!

RSS 2.0