Bounce



I helgen har jag haft besök av Lisa och i lördags var vi i Globen för att titta på Bounce's sista föreställning någonsin. Dom var sjukt grymma som vanligt.





Efter Bounce gick vi ut och käkade plankstek, Yummie! Tog oss ett glas rött och satt och pratade länge länge. Vi hade ju flera år att uppdatera varandra om. Efter käket gick vi hem till mig och tog några glas vitt och pratade ännu lite mer. SÅ kul att träffas igen! Blev en grym helg helt enkelt!

I söndags åkte hon hem. Och nu sitter jag hemma med en förkylning. Så trist, men vad gör man... :-S

Och just ja, nu var det ju väldigt längesen jag bloggade. Kan ju säga att jag nu lyckats bli sambo med Simon. Han tog sig hit med buss. Känns härligt! Men det är fortfarande ganska rörigt i lägenheten, vart ska allt rymmas? Kommer bli en hel del inhandling av nya möbler och förvaringslösningar. Sen kommer allt bli tip top! :D Jag är lycklig!


Sambo

Nähepp, då bidde man inte sambo igår då för det kom en liten vulkan i vägen. Men imorgon dyker han upp, med buss. Drygt för honom men tur att han tar sig hit ändå. Ska möta upp honom imorgonbitti och vara lite bärhjälp tänkte jag. Så det är väl bäst att gå och lägga sig nu då.



YIPPIE!! Imorn blir vi sambosar. Sista natten man får hela sängen för sig själv, haha!

Mycket som händer...

...vilket gör att det blir mycket att blogga om. Har flera saker att ta upp.

Först o främst kan jag säga att ni får vänta ett tag till på att få se mig i några glasögon för jag har inte hunnit välja ut några än. Här om dagen berättade jag för några av mina dagisbarn att jag ska få glasögon. Den första reaktionen jag fick var "Wow, ska du ha rosa?" Och en annan tyckte jag skulle ha döskallar på. Annars kan jag ju alltid välja likadana som syrrans första glasögon. Lila med Turtles på. Det skulle nog passa mig. hihi :P

Sen har jag ju förstås en del att blogga om från helgen då jag var i Skellefteå.

Fredag: Bowling med Pia, Matte, Simon och Jimmy. Simme vann, Matte tvåa och jag kom trea.

Lördag: Jag och syrran åkte till Båtvik. Jag kollade igenom mina kartonger för att veta vad jag ville ha ner till Stockholm. På kvällen blev det partaj. Fick träffa mina underbara vänner Vickan o Theresia. Theresia hade dessutom med sig Theo en liten stund vilket uppskattades såklart. Sen gick jag, Pia o Vickan ut på Station 8 för att dansa.



Söndag: Rätt seg dag till en början. Hälsade på mormor en stund. Sen åkte jag o Simme ut till Bergsbyn och åt middag med hans familj. Grillat för första gången i år.. Sååå gott! Fick träffa Neil. Han blir bara större och större och nu pratar han som bara den, han har börjat komma med en massa roliga uttryck. Som t.ex Tjenamors allihopa och en massa annat som man måste skratta åt för han är så söt.
På kvällen blev det film o mys.

Måndag: Jag skulle och klippa mig, men tyvärr hade Cissi blivit sjuk så det gick inte. Typiskt! Jag som skulle klippa kort och allt. Det kanske inte var meningen helt enkelt så jag får nog behålla mitt långa hår ett tag till, eller vad tycker ni?
Var och åt lunch hemma hos Theresia med henne och Vickan o deras småttingar. Theresia hade gjort en supergod kycklingsallad! Var så trevligt att få prata av sig lite o få gulla med Theo o Malva. Dom växer ju så det knakar.



Och ja, imorn är det torsdag och då händer nåt alldeles jättemäktigt. Jag ska bli SAMBO!!! Efter nästan två år med distansförhållande ska vi nu bo tillsammans. Simon flyttar ner imorgon och det ska bli såå himla kul! Känns verkligen jättespännande! ÄNTLIGEN!

Glasögonorm

Nu händer det grejer. Idag har jag varit hos en optiker och min syn var inte helt okej så jag kommer få skaffa glasögon. Jag har väntat på detta ögonblick i hela mitt liv. När jag var liten ville jag såååå gärna ha glasögon och tandställning. (fråga mig inte varför) Var så avis på pappa, mamma och Pia som fick ha glasögon. Och varje gång dom skulle ha nya så provade jag på mig själv.

Kan ju säga att jag inte riktigt känner lika stor längtan efter glasögon nu. (och absolut inte tandställning) Men det är fortfarande en rolig känsla att prova glasögon. Har provat en massa olika idag. Känns verkligen som ett svårt beslut. Men jag vet iaf att jag ska ha ett par trendiga och coola. Några med attityd!

Jag vill ha mina glasögon NU ju!





Påsklunch

Idag har jag varit i Stäket hos moster på påsklunch. Nästan alla var där: Moster Anita, morbror Milan, min kusin Alexandra med hennes 4 barn Noelle, Lennon, Nicole och lilla Daniella.
Det var supergott och jättetrevligt.



Här vilar Lennon och Danni maten. Danni vaktar sitt påskägg.



Alex och Rocco.



Tog den här bilden på vägen hem. Står på Lidingöbron. Så underbart fint väder det varit idag. 10 grader varmt och sol!

Annars så har det än så länge varit en lugn påsk. Har påbörjat den stora vårstädningen. Har som mål att slänga massor!

Imorgon kommer Vicke och Sebbe till stan så då blir det väl att hänga med dom. Det ryktas om fest, men hmm det vet jag inte om jag va så sugen på. Men ja, vi får se.

Förresten så kommer jag till Skellefteå nästa helg. Kommer ha rätt fullt upp, men jag tar gärna emot förslag på fler saker att göra :)

RSS 2.0