Granen

Nu är granen intagen för upptining. Ikväll ska den kläs. Men först blir det stan med mammsen o syrran för att inhandla dom sista klapparna.
en söt efterlängtad liten rackare tog sig en titt på granen

Sen kan jag ju berätta att det nog aldrig mer blir buss på hemresan. 12 timmar tog det. 18.00 till kl 6.00 imorse. Snacka om träsmak i röven, eller träröv som jag brukar kalla det.

Lilla julafton

Idag har jag och Simon haft lilla julafton tillsammans. Anledningen till att vi har det är att vi inte orkar släpa med allt till Skellefteå.


Varken julgran eller tomte hade vi, men Buddha och en lampa funkade nästan lika bra.Fick bl.a detta fina armband med fina berlocker på som Simon valt ut och som han vet att jag tycker om. T.ex Eiffeltornet, paket, skor, hjärtan och en liten väska. Gillar det starkt!

Just nu håller jag på packa resväskan. Imorgon bär det av med BUSS till Byske. 18.00 rullar den från Centralstation och 05.00 ska det vara framme i Byske. Känns i nuläget som att buss är ett ganska bra alternativ med tanke på hur många flyg som ställts in och hur långa förseningar det verkar vara med SJ. Däremot lär det väl säkert bli en del förseningar med bussen med, men förhoppningsvis inte alltför mycket.

Prövade just nyårsblåsan. Åtminstone tror jag det blir den jag ska ha, vilket iofs är på tiden eftersom prislappen sitter kvar sen 2 år tillbaka. Är väl dags att använda den klänningen nu känner jag.

För övrigt har min förkylning inte släppt. Hostar som aldrig förr, men ska iallafall till jobbet imorgon. Sista dagen, det ska jag väl klara av. Sen får jag vila (och hosta) på bussen den långa vägen hem.

Ja det var väl det då, för denna gång. Får se när det bloggas här näst. Förhoppningsvis innan julafton om jag finner någon tid.

Glöggfest 4/12

Med tanke på att jag bara suttit hemma dom senaste dagarna med förkylning borde jag ju kunnat blogga. Däremot har jag väl inte haft jättemycket att blogga om så därför tänker jag bjuda på några bilder från vår Glöggskiva vi hade den 4/12.Här är alla våra gäster i pepparkakeform.

  

  

  

En hellyckad kväll om jag får säga det själv och jag tror nog att gästerna tyckte likadant med tanke på att dom inte gick hem förrän kl 3 på natten. Så dom måste ju ha varit nöjda. Pepparkakorna som jag hade gjort var mest poppis, några tog till och med hem sina.

Riktigt rolig kväll! Det får vi göra om.

BokatMalaysia 2 veckor i februari bokat o klart


Adventskalender nr 2

Vilka underbara vänner man har! Tack Therese o Lina!

3 år

3 underbara år tillsammans!

Tänka sig att jag bara var 21 och Simon var 25 när vi började träffas. Helt galet! Och nu bor vi tillsammans och trivs som fiskar i vattnet.

Det firar vi med att baka pepparkakor.

 Bara en massa hjärtan. (och en gris)


Första luckan

Ingen har väl missat att det är idag man får öppna första luckan. Min mamma e allt bra fiffig som skickat mig denna fina chokladkalender med henne själv, nej förlåt menar förstås tomten på. God var chokladen oxå. Tur jag inte är som en viss Lina som äter upp alla chokladbitarna på en gång. Den som spar den har.Sen vill jag meddela att i Stockholm är det riktigt kyligt ute idag. -15 grader. Det ni!


RSS 2.0