Update

YES!! Jag lyckades kliva upp sådär supertidigt igårmorse. Inte lika tidigt som jag tänkt, men hyffsat ändå. Kl. 7 blev det. Fick bort diskberget, packade lådor och säckar i bilen, gjorde mig klar och stack iväg. Kom iväg kl 9. Och det va ju inte så bra. Skulle ju vara i Skellefteå kl 10. Kom till Nordanå vid halv 11, smög mig in och satte mig i trappen för att kolla på dansföreställningen. Synd att jag missade älvorna. Hade verkligen velat se den dansen.

Efter Nordanå åkte jag till leggan och packade in grejerna från bilen. Sen tog jag mig en promenad in till stan. Mötte upp Vickan o Denise för en trevlig lunch och lite shopping. Hittade äääntligen en bikini!! 500 jävla spänn för en bit tyg, det är galet. Men ska det va så ska det...
Resten av dagen gick åt till att bara ta det lugnt. Slumrade till i soffan vid 8-tiden. Kl. 11 ringde syrran o ville hälsa på. Blev en väldigt kort visit för jag ville sova.

Imorse steg jag upp vid 10 tiden o gick hem till Vickan för lite frukost. Efter det for vi på Ica Maxi o storhandlade.
Nu är jag i Båtvik. Har käkat middag me pappsen. Tänkte även kolla upp vad jag har här alltmest. Kläder o sånt.
Ikväll ska jag spackla i lägenheten. På torsdagmorgon är det tänkt att Matte ska tapetsera. Efter det är det väl bara att hämta hit möblerna o börja göra snyggt. Det roligaste. :)

Imorgonbitti kommer Vickan till mig. Min tur att bjuda på frukost. :) Sen ska vi ut och jogga/åka inlines eller ta en promenad. Sen hoppas jag verkligen det är soligt imorgon och inte lika blåsigt som idag. Jag vill sola och bli brun! :D

Det var allt för idag! Tack o hej!

Brännbollsyran

VILKEN HELG! Brännbollsyran, ja jag säger då det. Skulle kunna sammanfatta den med mkt folk, mkt fylla, väldigt lite sömn, skratt, glassplitter och engångsgrillar överallt, bakfylla, poliser, helikoptrar och en hel del andra galenskaper.
Helt galet att man ens får arrangera såna här fester. Men jag tror yran varit lugnare i år än tidigare år. Inte så mkt bråk och bränder.. så vitt jag vet iallafall.

Idag har jag packat ihop en hel del här i lägenheten. Tanken var att jag ska stiga upp senast kl 6 imorgonbitti, packa lite till, städa litegrann och ta bilen hem till Skellefteå så jag hinner i tid till dansföreställningen på Nordanå. Vill verkligen se den!

Ska hålla tummarna på att jag lyckas! :P
Nu ska jag gå och packa lite till. Sen SOOOVA! :) Nattinatt!

Från regn till solsken

SOMMARLOOOOOV! Nu har skolan slutat. Känns sorgligt men samtidigt bra. Fick intyg fika och kramar idag på skolan. Shit, känns skumt att jag inte kommer va där nå mer nu. Är det verkligen sommar nu? Jo det är tame fan det!! Så jäkla bra!
När jag vaknade upp imorse blev jag så besviken på det trista vädret. Det öste ner regn. :( Tror det kan ha nåt att göra med spindeln vi dödade igår.. Oops.
Men jag hade turen på min sida. Regnmolnen försvann, nu är det klarblå himmel och strålande sol.
Det perfekta vädret för brännbollsyran som är i helgen. Jag räknar med party hela helgen! Är grymt peppad!

Nu ska jag skynda mig in i duschen o sen göra mig klar. Sen blir det att dra till Berghemsgrabbarna och kolla på lite brännboll. Jag älskar den här dagen redan. Hoppas det håller i sig bara.

PARTY ON PARTYPEOPLE!!!!

1 dag kvar

Imorgon slutar jag skolan. Wohoo! Sommarlov!!! i jaa åtminstone en vecka. Fast nä det blir inte direkt mkt ledighet då heller. Kommer åka till Skellefteå i veckan o spackla lägenheten så den är klar att tapetseras. Sen är det väl tänkt att jag ska frakta alla grejer snart oxå. Och ja, den 4:e börjar jag ju jobba. Så näe, ingen ledighet här inte. Fast det gör faktiskt ingenting. Känns mest roligt inför flytt och jobb.
Men samtidigt lite trist att skolan verkligen lider mot sitt slut. Idag har jag städat ihop min ateljéplats. Hade hur mkt skrot som helst visade det sig. En hel sopsäck fylldes. Och självklart många saker jag inte hade hjärta att kasta.

Igår blev en träna/städar/packa-dag. Men på nåt konstigt litet vis ser det fortfarande lika stökigt ut. I och med att jag packade saker i lådor drog jag ut en massa saker från skåpen på golvet. Och det som tidigare låg på golvet ligger fortfarande kvar. Ojdå.. Får ta och göra nåt åt det.

Idag har mamma o pappa varit på besök. Kollat på utställningen och hämtat lite grejer från lägenheten. Vi var nyss o käkade på Taormina. Oh My God så jäkla gott! Jag är proppmätt! Nu har dom åkt, men det va roligt att få ha dom här en stund iallafall.

Njae va tror folket? Är det dax för en rejäl städning kanske? Jo det är nog det... *suck*


Body Combat

Hej världen!
Idag är jag riktigt riktigt trött. Har som inte orkat göra nåt alls. Men det har varit rätt skönt.
Snart ska jag och träna. Hur ska jag orka det då? Ja det är ju frågan. Är inte ett dugg pepp och det av 3 orsaker:

1. Trötthet
2. Fel instruktör
3. Smått less på programmet

Men men, blir säkert bättre när jag väl är där.

På torsdag kommer mamma o pappa på besök. Dom ska kolla in utställningen och sen ska vi ut o käka. Ska bli kul! :) Ska även passa på att skicka några lådor med dom hem, så nu gäller det väl att börja packa då.

Nu ska jag gå o byta om och bege mig till Iksu för att slåss lite! Watch out! Förresten. Blir det här mitt sista Body Combat-pass? Kommer jag vara i den här staden mkt längre till? Inte länge kvar till jag börjar jobba ju.. Vet inte exakt när jag flyttar på riktigt.. Hmm..

Och du Vickan - Såklart jag kommer träna och promenera me dig med i sommar och till hösten. Vi kan ju träna alla 3. ;P

Goodbye O.C!

Nu är min och Idas favoritserie slut för alltid. Just sett det allra sista avsnittet och jag trodde jag skulle flänna ihjäl mig. Nu får vi ta farväl av våra "kompisar" i O.C! Vi får helt enkelt börja leva våra egna liv.
Får väl se boxarna om och om igen. Blir nog aldrig less.


Glada nyheter på följd

Lättnadens lättnad! Nu är allt fixande över och det är dax att pusta ut. Jobbade som en tok dagen innan utställningen för att få allt klart. 10-22. 12 timmar med andra ord! Jag var så trött och slut när jag kom hem att jag knappt orkade lyfta ett lillfinger. På fredagmorgon vaknade jag lite senare än jag tänkt så det blev såklart stressigt. Hann inte städa här hemma som det var tänkt. Åkte till skolan och gjorde en final touch. Allt innan vernissagen var helt kaos. Alla virrade runt. Precis kl.13 var allt färdigt och vernissagen kunde börja. Det dök upp mkt folk och jag hörde från olika håll o kanter att mina grejer gillades. Ida, Amanda, hennes pappa och Inga-Lill var där. Även Viktor och Anton lite senare. Och sist men inte minst kom syrran o Matte dit, direkt från Skellefteå. Superkul!
Någon dag till veckan ska mamma o pappa komma o kolla. Och förhoppningsvis följer även Tommy o Karin med.
Fick blombud från mamma och pappa. Det var en av höjdpunkterna på dagen. Blev så glad över det. Och blommorna var så klart rosa och superfina! Tack snälla mamma o pappa! :)

Timmarna gick, jag hann få ont i fötter och ben och var riktigt trött. Regnet öste ner och klockan blev 4. Dax att åka hem för ännu lite stress. Klädombyten, smink, platta hår, slå in paket, få paket (av ida, ett jättefint fjärilshalsband och ett snyggt hårband. Tack gumman!) och bege sig till Fabriken för en trevlig middag med klassen. Grillat på menyn. Supergott fastän det inte fanns nåt kött. Efterrätten dukades upp och lärarna fick deras hängmattor vi köpt i present. Tänkte att dom kan behöva lite avkoppling efter detta år.
Kl. 22 öppnades lokalen för omgivningen. 300 på gästlistan, skulle tippa på att det var ca 200 som kom dit. Väldigt kul! Allting flöt på bra. Baren, dörrvaktandet, DJ:sarna. Däremot dök polisen upp såklart. Men bara för att cirkulera ett varv runt byggnaden och sedan bege sig iväg.
Jag vet inte hur länge festen höll på. Men jag var hemma och isäng halv 7 imorse iaf.

Idag är jag faktiskt förvånansvärt välmående. Efter lite skräpmat känns livet på topp, eller nåt åt det hållet.
Man kan väl inte må annat än bra när man får så goda nyheter som jag fått idag.

Nyhet nr 1: Fått ett kusinbarn idag. Jens o Mia fick en liten pojke. Så nu har alltså Lisa blivit storasyster. På tal om kusinbarn så döptes lilla Daniella igår. Hade varit kul att vara där. Längesen jag var i Sthlm. Borde nog ta mig en tripp dit i sommar. :)

Nyhet nr 2: Theresia och Daniel ska flytta. Vi blir grannar!!! Så underbart! Nu har jag ju snart alla mina älsklingar omkring mig. Både Tess, Vickan o Pia. Så himla bra! Bara Lina, Ida o Amanda som saknas. Men det kan va bra att Ida, Amanda och grabbsen bor i Umeå. Det ger mig anledning till att åka dit då och då. Och Lina bor ju iaf i Byske nu och inte i Hedemora.
Jag o Tessan har gjort upp en plan. Nu när vi flyttar båda 2 till Getis ska vi börja promenera och träna tillsammans. Om det går som vi vill och hoppas ska vi försöka ta en promenad varje dag innan jobbet börjar. Sen dra till Friskvårds och träna tillsammans några ggr i veckan. Jag ska rycka mig i kragen och försöka greja utmaningen utan så mkt fusk. Wish me luck för det lär behövas!

Pia - Det gör inget att ni åkte hem igår. Jag har full förståelse att du är trött och slut. Så du behöver inte ha dåligt samvete. Jag är otroligt glad att ni kom på vernissagen. Jag och Ida får planera in en utflyttningsfest i juni. Då är du mer än välkommen. Sen lär vi ju ses typ jämt när jag flyttat till huset brevid. Vi får peppa inför sommaren och se till att vi gör den till det bästa!

Nina - Jag har ju lovat dig bilder från vernissagen. Men lugn bara, dom kommer. Fast lite senare. :)

Toppenbra väder idag. Kanske borde man sluta sitta framför datorn och istället gå ut. Promenad någon?
För övrigt har jag sprit i håret, på gårdagens kläder och i skon. Tack för det Anton! :P (tror jag det var iaf.)


Sista rycket nu

Okej snart är aaallting klart inför morgondagen. Eh tror jag... Jag hoppas det iaf. Finns väl endel finjusteringar. Orkar jag fixa det ikväll eller ska jag ta det imornbitti. En del måste jag nog ordna imorgonbitti. Jobbigt, jag vill att allt bara ska va klart så man får åka hem. I Mumindalen är dom o grillar. Så kul! För dom ja! haha
Ska man orka svänga förbi där en stund innan läggdax? jo kanske. Just nu känner jag mig bara snurrig i skallen av all ånga av färgerna och lacknafta eller va fasen det är nån använt.

Äsch. Nu ska jag ge ett sista ryck. Sen blir det hemgång.

Ser så mkt fram emot imorgon. Först vernissage, sen käk me klassen och sen feeest! En jättefest kommer det att bli. Drygt 160 pers som anmält sig hittills. Oh My GOD! Kommer bli galet skoj!

Förresten så råkade jag tränga mig före en polisbil idag när jag skulle köra ut från Maxiparkeringen. Dom tutade på mig. Aja Baja Maya!


Så här känner jag mig just nu.

Working all day long

Få se nu, är det onsdag idag.. Nej det är det inte, det är torsdag. Har inte koll på nånting känns det som. Virrar bara omkring om dagarna och stressar. Glömmer bort saker och det enda som finns i min hjärna nu är att få jobbet klart. Kom på mig själv just innan jag skulle somna härom dagen att jag låg och tänkte att jag rollade en vägg vit. Då har nåt gått snett. Haha. Bor typ på skolan känns det som, men kommer nog inte kunna va här så länge till idag eftersom min färg håller på ta slut. Får köpa mer imorgon. Men trots allt detta är det förbaskat kul. Och om än det inte alltid går som jag tänkt, tar jag lärdom av det och gör det bättre till nästa gång.
Längtar överdrivet mkt till lördag då verkligen allt är klart. (förhoppningsvis) Men det måste ju va klart då. Kommer kännas som en lättnad när jag bara får sitta ner och ta det lugnt.

Jag har inte ens ron att ta det lugnt om kvällarna. Igår kikade jag förbi Vickes fest. Det var trevligt. Alla dom gick ut på puben och jag o Ida for hem. Men vi blev på ett sånt "spagettihumör" så vi blev tvungna ut på äventyr och göra lite bus. Hihi ibland rår man inte för vad som händer. Men skoj var det iaf.
Vid 2 tiden på natten ringer Amanda och tycker jag ska komma till henne och käka glass. Eftersom jag var nyfiken på hennes reaktion av vårt lilla bus for jag genast dit. Skippade glassen men det var ett sant nöje att se hennes min när hon skulle låsa upp dörren. Oslagbart!

Ursäkta om det här vart ett snurrigt inlägg, men det är så jag är just nu. SNURRIG! Så man kan inte vänta sig annat.
Och nu var min lilla rast som jag unnat mig själv slut. Back to work. Hallelujah!

Och jo en till sak.. Pia: jag kanske åker med dig på söndag till scthaaan.. Och då kan du hälsa Matte att jag fixar spacklet, så kan han tapetsera sen. :D





Passar på att lägga in en liten fjäril eftersom jag är inne i en liten fjärilsperiod. Den skulle bara ha varit rosa så hade det passat perfekt. Men nån sån fjäril hittade jag inte.

Totte 2 år

Idag fyllde TotteGull 2 år. Han börjar bli stor nu lillbrorsan...

image166

Annars har det varit en rätt slitsam dag. Varit på skolan och jobbat på hela dagen lång. Spacklat och grundmålat. Känns som jag kommer framåt vilket ju är väldigt positivt. Men jag har mycket kvar och förhoppningsvis är mitt lilla fjärilsrum klart till på lördag. Det MÅSTE det bli.
Jobbat på här hemma idag oxå. Tvättat, diskat och städat lite. Även varit till Danne o kollat till hans katter. Dom var söta och mådde bra. Tur det!
Ringde även Katta idag. Min sommarjobbschef. Och jo jajjemen, har jobb även denna sommar. Ska dessutom få börja tidigare. Redan den 4:e. Bra det, behöver pengarna. :D

Nu är det sleepytime. En lååång arbetsdag framför mig imorgon. Men nu är bara det roliga kvar.

Boring weather

Hur kommer detta sig? Jag har råkat sova bort heeela kvällen. Satt o läste min nya Topphälsa tidning, men upptäckte efter ett tag att jag somnat. Det var bara att kasta tidningen på golvet och kasta huvudet på kudden och fortsätta med sömnen. Blev bara lite väl länge. Ca 4 timmar. Och jag har bara en sak att skylla denna plötsliga sömn och det är REGNET! Man blir sååå trött av allt detta trista regnväder. Då finns det inte mkt annat att göra än att sova. Dessutom tror jag det kan ha behövts. Jag brukar ju ha en förmåga att inte sova nog mkt om nätterna. Eller för mkt! Hoppas bara jag kommer kunna somna inatt. Men som det känns just nu skulle jag kunna somna på stubben.

Kände mig väldigt rastlös idag på skolan. Fixargubbarna har inte byggt klart mitt rum än så det har inte funnits mkt att göra vilket gjorde mig fruktansvärt rastlös men framför allt stressad. För att ha nåt att göra hjälpte jag Helena att måla trapphuset vitt, vilket är ett evighetsprojekt. Men det kändes bra att ha nåt att göra iaf.
Hoppas rummet blir klart ganska fort imorgon så jag kan börja jobba och hinna färdigt innan lördag. Kommer ju bli en hel del stress förhoppningsvis även väldigt kul.

Nu ska jag och Idan se O.C, våra favoriter. :)


Namnsdag idag

Idag har jag namnsdag, gratta mig!!! Charlotte-dagen idag.
Fast det står ju Charlotta i almenackan, det är ju lite kasst. Maja finns inte heller numera. Fattar som inte varför..
Varför ska såna namn som t.ex Berthold finnas, men inte Maja. Vem heter Berthold lixom???

Åkte till Skelet igår. Åt en smarrig middag med mammsen o pappsen. Sen drog jag till mitt place och syrran kom förbi en liten stund innan jag skulle iväg till Vickan. Jag o Vickan satt mest o skvallrade hela kvällen. Vi har alltid mkt att snacka om. Vi uteslöt utgång, skippade partyplaggen, tog på oss mjukiskläder och begav oss till våran dinosaurielekpark istället. Mkt roligare än om vi hade gått ut tror jag för jag har hört att det va halvdött på stan.

Imorse vaknade jag toktidigt. Jag begriper inte varför det ska va så svårt att stiga upp på vardagarna men när det väl blir helg då studsar man upp ur sängen. Iofs skönt att slippa sova bort en hel dag. Men inte då man mår illa och skulle behöva lite sömn. Men är det omöjligt att somna om så är det. Gick till syrran istället. Hon hade minnsann inte stigit upp ännu.

Nu är jag i Båtvik. Har käkat lunch och snart är det dags att bege sig igen. Mot Umeå och Mumindalen! Blir grillat till middag ikväll, sen schlager och möjligtvis utgång. Ser fram emot denna kväll som jag gissar kommer bli trevlig. Kan det bli annat när man umgås med mumintrollen? :P



Åh snälla, kan vi inte flyga runt på små rosa moln ikväll? Vad säger ni om det?

Hundhimmlen

Idag har min lilla favorithund rest till hundhimlen.. Mormor o morfars lilla Bisse. En söt liten fjärilshund. Men hon var gammal. Nästan 15 år blev hon. Hon led och då var det dags att säga farväl.
Så numera då jag ska besöka mormor o morfar kommer det inte komma nån söt liten hund skuttande mot mig och vifta på svansen. Inte heller nån liten hund som ligger o sover i soffan tätt intill. Ingen vovve att gå ut på promenad med. Ingen vovve alls. Sorgligt! Hoppas du har det bra där du är nu lilla Bisse!



Till veckan kommer det vara stressigt på skolan. Sista veckan innan utställningen och allt ska ordnas. Så sent som idag kom jag på en grej som jag bara måste ha med. Och det är inte direkt nån liten grej. Så jag kommer väl mer eller mindre bo på skolan under den tiden. Men det är ju bara en vecka och en vecka går ju fort har jag börjat förstå. Tiden bara rusar fram. Redan fredag imorgon. Galet!

Vilken otroligt rolig dag

Ja den här dagen startade ju bra. Eller om vi kanske skulle ta och vara ärliga och säga att nej, det gjorde den inte. Extremt svårväckt idag. Jag vet inte om det kan ha nåt att göra med att jag kom hem vid halv 1 inatt. Hmm jo möjligtvis. Men det kan ju inte hjälpas när man blir bortbjuden på gofika. :)
När jag väl lyckats hasa mig ur sängen och skulle göra frukost, vad händer då? Jo jag tappar den heta gröttallriken i golvet. Sådärja, porslin och gröt över hela köket. Va bara att börja om från början då. Nu måste jag på Ikea och köpa en ny skål. Oj, så synd. Ikea som är så tråkigt. ;P hihi
På skolan gick det inte heller så värst bra idag. Idétorka, så det blev inte så mkt gjort. :/ Börjar kännas lite stressigt inför utställningen. Bara 10 dagar kvar nu. :-o

Oj vad hungrig jag är. Vilken tur att min mat är snart klar. Efter jag ätit är det bara att skynda sig att snygga till här hemma. Kommer en tjej o kollar på lägenheten halv 5. Hoppas hon vill ha den, orkar inte med fler besök. :-S
Ikväll ska jag även en sväng till Danne o hämta nyckeln o cykeln så jag kan kolla till katterna. Efter det hem och då blir det movienight. Kill Bill 2. :)

Förresten åker jag nog en sväng till Skellefteå i helgen. Ska hämta hit bilen hade jag tänkt. Så då hinner jag nog med lite festligheter på fredagen med Vickan mest troligt.

Nu MAT! Tjing!

Kattvakt

Från och med imorgon kommer jag mest troligt vara kattvakt i 2 veckor. Daniel Norgren kommer vara i Skellefteå och jobba och under den tiden kan ju inte stackars katterna vara alldeles själva. Klart man ställer upp. Men jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Eftersom Ida inte är något stort kattfan kan dom inte bo hemma hos oss. Får nog bli så att jag lånar en cykel av Danne och cyklar dit varje dag. Det blir ju bra, får motion på samma gång. Det är ju faktiskt en bit att ta sig.
Jag är nog världens snällaste vän som ställer upp. Frågan är bara om jag kommer kunna leva utan en egen katt hädan efter. Kanske jag borde skaffa mig en liten. Dom är ju så fina.


Grillparty i korren

I lördags tog jag o Ida bussen ner till stan. Jag var där i ca 15 minuter minuter. 5 minuter till Stadium för att kolla på alla saker jag gärna skulle velat ha, men inte har pengar till. Med den inställningen är det ju inte särskilt roligt att gå på stan. Gick till den "gröna affären" och sökte "tröst" eller rättare sagt botemedel för törst och efter det tog jag bussen hem.

Blev en snabb visit på stan, men vad gör man inte för att hinna få fint hemma när man får besök.
Vid 2 tiden dök Theresia och Daniel upp. Ett trevligt besök. Kört bil ända från Skellefteå.



På kvällen tog jag mitt pick o pack och vandrade till Stipendiegränd. Möttes av ett glatt gäng tjejer och killar.
Grillen startades och köttet lades på. Grillat är verkligen bland det godaste man kan äta. Och för att inte tala om efterrätten. Det hade ni gjort bra grabbar! Hajkbananer. 
Tack vare Ola och Spalding är min kappa numera dränkt i öl och tack vare mig och min oförmåga att hålla i en cider är Amandas byxor dränkt i cider. Hur kunde detta komma sig?



Tyvärr var det väldigt kyligt ute så vi tog oss friheten att gå in för ytterligare aktiviteter. Antingen kan man smyga runt i korridoren med låtsaspistoler. Eller oxå kan man spela fotboll och dessutom lyckas vara totalt osmidig så man klämmer handen rejält i dörren. Nu för tiden är min hand röd, gul och blå.



image153

image152

En inte alltför smickrande bild på mig, Mandy o Vicke. Den enda som ser normal ut är nog Amanda. :)

image154

Vicke o Tuss

Här kommer en serie på Amandas oerhört smarta sätt att få sig en sittplats i soffan:



image160

Till slut lyckades hon

Här kommer en annan serie bilder, denna gång på kombosarna

   

Ida bara babblade o babblade i telefon och ja vad ska jag göra under tiden? Ta kort såklart. Nåt måste man roa sig med.

Ja det var den helgen. Nu är det måndag igen. Har varit på combaten och slagits, grymt rolig träning idag. Både nytt o gammalt. Det var tur för jag börjar va less på det nya programmet. 
Tiden går fort, med största sannolikhet är det väl fredag och helg snart igen. Och vad som händer då återstår att se.
Innan jag går o lägger mig vill jag tipsa om en låt. Laakso - Italys Helsinki. Peter Jöback är lätt gay! Men det visste vi ju redan.
Nattinatt!

Partypics

Några bilder från helgen innan valborgs. Nickes födelsedagsfest:

  

Och så Veras födelsedagsfest:


    

Och bakisdagen med Mandy i lekparken:

   

Amanda är några centimeter längre än mig.

Movienight

Ikväll har jag och Ida sett 2 filmer som börjar på B. Borat och Bond! Den senaste Bond såklart, med snyggjäveln Daniel Craig. Borat är ju inte riktigt lika het, men i närheten.... NOOOOOT!

borat.jpg 

Dagens fråga: Vem har snyggast badkläder? Jag diggar mest Borats oerhört sexiga skor och sockar.

Imorgon får jag besök. Theresia o Daniel kommer hit en sväng på dagen. Ska bli trevligt. :)
Ska försöka hinna en sväng på stan imorgon oxå. Men jag kan ju det här med att stressa så det ska nog gå bra. Det svåra är väl att stiga upp på morgonen. Skulle gå så mkt lättare om jag gick o la mig nångång, men det är inte lika roligt.

Imorgon kväll var det planerat att grilla med lite folk. Jag o Mandy hittade en liten stig igår när vi var ute på promenad. Den ledde till en fin liten grillplats med utsikt över sjön. Men pga kyla blir det nog inget grillande. Iallafall inte där, men kanske vid korren med Amandas snygga grill som hon monterade ihop så fint i förrgår. Och så lite fest på det, kan det bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det. Så vad säger folket, ska vi peppa inför imorgon då?

Här kommer några favoriter från valborgs:

image111

Lockigt hår hade jag den kvällen

image112

Salladstjejorna Lina o Tess. Jag blev diskvalificerad vid salladsgörat eftersom jag åt av melonen

image113

Men jag hittade andra sysslor, så inte gjorde det mig nåt. :P

image114

Här grillas det

image115

Käket klart

image116

Och så födelsedagsbarnet då

image117

Myskillarna

Det var allt för denna gång. Sen vill jag bara skicka en liten hälsning till mina 3 barn, Vilson, Spalding och Nikey. Hoppas pappsen tar hand om er. :P

RSS 2.0