Skrivbordet

Här är vårt skrivbord/pysselhörna som jag organiserat upp.



   

Här kommer jag spendera ganska mycket tid, speciellt nu i juletider. Vill inte avslöja allt för mycket vad jag kommer göra eftersom en del grejer ska bli till julklappar. Men efter jul lovar jag att lägga upp bilder på det jag gjort.
Håller dessutom på för fullt att färdigställa mitt pysselskåp. Målar och tapetserar. Kommer bli helt perfekt!

Sen är nog det enda som saknas till skrivbordet en stol och en papperskorg. Får ta en sväng till myrorna snart igen och se om jag hittar nån snygg stol som kan passa.

Vad tycker ni om pysselhörnan?

Magsjuka..?

I natt kunde jag inte sova. Och när jag till slut var på väg att somna får jag jättejätteont i magen och måste kräkas. Just nu känns det bättre, men hemma måste man va ändå pga smittorisken. Jag som just varit förkyld oxå. Räcker inte det?


Adventfix

Det är hektiska tider nu. Mycket som ska hinnas med. I helgen hade jag massor med saker som skulle göras, och jag har dessvärre inte ens hunnit med hälften. :-S

Igår var jag på stan o handlade julklappar och julpynt. Har ju inte särskilt mycket pynt här. Nästan allt är hos mamma o pappa nedpackat i nån låda nånstans. Tur att Myrorna och Röda korset finns så man kan fynda. Sen kan man alltid köpa en del saker på stan, men det blir dyrt i längden.

Efter stan åkte jag ut till Stäket hem till moster och morbror. Blev bjuden på otroligt god kycklinggryta. Kom hem sent och valde därför att dissa Vicke o Nicke och deras fest. (dissade dom fredagkväll oxå) Åkte istället hem och påbörjade städning och adventspynt.

Eftersom jag dissat grabbarna två gånger i helgen så mötte jag upp dom på stan idag istället. Käkade lunch och gick sen till Gamla stan på julmarknad. Men hua vilket väder det varit idag. Snöstorm och jättekallt! Höll på förfrysa tårna tror jag minsann.



Efter jag lämnat av grabbarna gick jag på stan en stund, och sen tog jag pendeln ut till Märsta för att möta upp mamma o pappa. Dom åker till Kap Verde imorgon och bor därför på hotell i natt. Åt en smarrig middag på deras hotell. Biffsteg, klyftpotatis och bea. Smaskens! Men mest mysigt var det såklart att få träffa mammsen o pappsen.



Kom hem sent idag igen. Har iaf fått lite gjort. Bytt gardiner i köket, vardagsrummet o sovrummet. Tagit fram ljusstakar, stjärnan och lite pynt här o var. Så nog är det lite julstämning nog. Kan fota sen och lägga upp lite bilder. Nu skulle det bara behöva städas lite osv... Hade hoppats på att jag skulle hinna ALLT klart innan Simme kommer hem. Hoppas han har träning imorn så han kommer hem sent så ska jag nog hinna allt. :P

Första advent

Nu har vår Buddha bytt om till sin juloutfit.



Och med det vill vi önska er alla en Glad första advent! :)

Nyfrissad



Tack Noelle!

syns ju kanske ingen större skillnad, eftersom jag bara ville klippa topparna. Men håret känns fräscht och snyggt så jag är nöjd. :)

Nu bär det av in till stan. Ciao!

Sjuk

Jahapp, så har man gått och blivit förkyld. Kände av halsen redan i lördags så jag beslöt därför att vara hemma och vila istället för att gå på fest. På söndagen kände jag ingenting, men sen likadant med halsen igår. Och idag är det halsont, snuva och lite feber som gäller. Typiskt att det var just på min öppningsdag, så jag blev ändå tvungen stiga upp halv 6 och åka till jobbet. Men så fort nästa personal dök upp kunde jag ta bussen hem och krypa ner i sängen igen.

Och oj vad jag har sovit. Vaknade inte förrän halv 2!!! Och då var det full snöstorm utanför mitt fönster. Lite otäckt när man ser dom stora tallarna stå och vaja utanför ens fönster. Hoppas dom har rejäla rötter.

Simon var gullig som kom hem med julmust och micromat till mig innan han själv skulle iväg på After work. Julmust är kanske det bästa som finns!

Däremot känner jag mig redan rastlös och hoppas att denna förkylning går över snabbt som bara den.

Tjing!

Äntligen!

Äntligen har vi hittat en färg till vårt köksbord som vi känner oss nöjda med. "Bara" på tredje försöket. Snart har vi nog ett fint kök.



Men nu är frågan, vad ska vi ha för färg på våra Arne Jacobsen-stolar? Just nu är dom ljusgrå och verkligen i behov av att putsas och målas.



Ska dom oxå få vara bruna? Eller kanske orange? Färgerna i köket är mest vitt, brunt och limegrönt. Men om vi skulle ha t.ex limegröna stolar tror jag det skulle bli för mycket. Så antingen att bryta av i nån helt annan färg eller att dom får bli bruna. Så vad tror ni? Bruna eller orange? Eller kanske vita?

Harry Potter

Ikväll blir det bio med Ronita!


Träningspepp

För att peppa mig själv med träningen har jag nu beslutat att om jag tränar ett visst antal pass i månaden så får jag belöna mig själv genom att köpa ett nytt träningsplagg.

Det här är min senaste belöning:



En Röhnisch blev det. Undrar vad nästa blir?

Sen är det fortfarande stegräknaren som gäller. Kan ju dessutom omvandla alla mina träningspass till steg genom denna smarta sida stegraknare.se, och sen loggar jag in mina steg här: stegklubben.se, där jag kan se statistik och även ha träningskompisar. Smart och kul!

Granat som ljuslykta



Den här hittade jag på skjutfältet för många år sedan. En granat av något slag. Nu har den förvandlats till ljuslykta. Vad tycks?

Farsdag

Idag är det pappas dag och jag kan tyvärr inte vara där och gratta. Så jag har istället skickat ett paket på posten.



här är kortet jag gjorde.

Hoppas du får en underbar dag pappsen!

Storm

Kaos i Stockholm! Det är SNÖSTORM! till och med klass 2-varning. Man måste gå dubbelvikt när man är ute och se upp för fallande träd och grenar. (har redan sett ett träd som ligger på cykelvägen här utanför och det ligger stora grenar lite varstans) Flygen är inställda och jag kan bara tänka mig hur det ser ut i trafiken. På flera ställen i staden har elen slutat fungera. Så ja, KAOS är vad det är.



dålig bild, men det här är iaf utanför mitt fönster och högarna är stora grenar. Så det gäller att hålla ögonen öppna.

Lycklig



Jag känner mig lycklig just nu. Och det är väl inte helt fy skam tycker jag.

Kärlek träning pyssel promenader vänner hemmafix familj julmusik osv..

Är ni lyckliga?

Pyssel

Just nu är det bara pyssel och hemmafix i min hjärna.

Har under denna vecka:
-STORSTÄDAT (rensat, sorterat och organiserat)
-Varit på färgaffärn och blandat den bruna färgen till bordet mörkare, så nu ska det förhoppningsvis snart stå ett snyggt brunt matbord i vårt kök
-Shoppat en hel del pysselgrejer på Panduro.
-Varit på pysselmässan i Älvsjö och spenderat på tok för mycket pengar, men det var såklart värt det.
-Fyndat ett skåp på Myrorna där jag kan förvara mina pysselgrejer, för endast 20 kr.

Jag har det jag gör med andra ord.



Här är skåpet. Just nu är det blått och fult. Men efter lite färg och tapet tror jag det kommer bli jättesnyggt!


RSS 2.0