Thank God its friday!

Tycker det är helt sjuuukt att det redan är fredag. Igår (torsdag) tyckte jag det kändes som tisdag. Då blir man hyfsat glad när man upptäcker att det är torsdag, dag innan fredag, fredag = helg!

Ikväll slappar jag bara och det är så skööönt. Har köpt hem lite fredagsgodis och tagit mig ett glas rött. Fast det här vinet va inte ett dugg lika gott som det jag och Linda drack i måndags på China teatern. Det var kanske det godaste vin jag någonsin druckit. :)
Var även på en liten prommis med Bosse ute vid klipporna här utanför. Bosse va jätteduktig på att gå i koppel idag. Men han ville gärna in under buskarna och det ville inte jag. Blir så knepigt att få ut han igen. Tror han uppskattade vår lilla tur idag iallafall. Ska ta ut han oftare.



Bosse i fönstret där han sitter för jämnan.. Där var jag nyinflyttad och hade fortfarande Anna-Lisas gardiner och inga blommor i krukorna. Har bytt gardiner nu och har åtminstone en blomma. Ska köpa 2 till snart.
Utsikten är helt okej. Slipper grannar mitt emot som kan spana in. Istället är det klippor, träd och buskar. Längre ner ligger havet (om jag ställer mig på en stol så kan jag se skymten av det) och så ser man dom stora Finlandsfärjorna (iallafall taket på dom.) Och Globen kan jag oxå se från mitt fönster. Hade nog haft ännu bättre utsikt om jag bott högre upp i detta 12-våningars (!!!) hus. Jag bor bara en trappa upp.

Ser fram emot imorron, då ska det partas vill jag lova. Undrar vad jag ska ha på mig.. Får nog låta skor bestämma kläder. För jag vill ha nåt par av mina nya. (har köpt 3 par (!!!) skor sen jag kom hit och det har bara gått 3 veckor)

Kommentarer
Postat av: Pia

Jag känner igen utsikten och fönstret och bosse från teckningen du ritat till mig. Muy bien! :)



Jag tycker nog att du ska lägga upp bilder på dina tre nya skor :)



puss

2008-09-19 @ 20:58:02
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Ida

Hoppas du får riktigt skoj ikväll :)

2008-09-20 @ 12:05:24
URL: http://idmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0