Festivalhelgen

Nu är den över. Fort gick det. Och jag är helt slut. Men det har varit extremt roligt.

Torsdagen:

Kan säga att det jag skrev i förra inlägget inte helt stämmer. Jag sa att jag INTE skulle ut på festivalområdet i torsdags, men det blev ändrade planer. Fick ett sms om jag ville joina Ida o Cissi och jag kunde inte stå emot. Mycket roligare än att vara hemma och städa.
Men det blev bara en kortare runda. Var väldigt väldigt kallt och mest "gammlern".





Fredagen:

Prinsess/födelsedagsparty
för Jessica o Nina. Väldigt mkt rosa och lila. Va en riktigt rolig idé. Hade jättekul.



Födelsedagsflickorna och deras superfina prinsessslottstårta.



Prinsessvärdinnorna hade gjort jättefint



Mycket lekar. Där håller jag på flytta russin från skål till skål. Inte min bästa gren om man säger så.



Princess Sparkle - vårat lag. Kom iaf på en snygg andra-plats :)



Allihopa (förutom Pia)



Vinnarlaget



Min fina frisyr som Pia gjorde.



Pia, Emma Ballong och Jessica



Pia Ballongmage



På väg till festivalen. Och sen fotades det inget mer den kvällen.



Lördagen:

Var såååå otroligt seg den dagen. Verkligen jättejättebakis. Lyckades kravla mig upp ur sängen vid 4, drog på Frasses för att få i mig nå käk (var väldigt nära att jag lämnat en liten kräkhög där inne, men jag lyckades hålla mig) Efter lite mat kändes det lite bättre och jag kunde ta mig lite ork för att röja lägenheten inför den kommande festen. (Varför städar man INNAN festen, tro mig nu är det ett bombnedslag, men det får jag ta hand om imorn)
Folket dök upp vid 7 tiden och jag hade väldigt trevligt även denna helg. Var däremot väldigt segt på drickarfronten. Var så o-sugen som man bara kan tänka sig. Men jag lyckades shotta litegrann och nån cider och drink slank ner.



Pia Partypingla, fin i turkost


Gungpatrullen, Linnea, Jessica och Joanna.



Liza, Vickan och Nicke



Idos



Dimmsan



Fredde, Nicke och Jessica



Sista drickat innan vi intredde festivalområdet.



Fredde



Vick o Denn posar



Sen var det slut på det roliga. Farbror Blå beordrade oss att hälla ut spriten. Liza började tokdricka men gav till slut med sig. Fredde och Nicke gömde sig bakom en bil och jag kände att jag var bara tvungen ha med polisen på bild. Han var ju faktiskt riktigt trevlig.



Äntligen inne på området. Fredde och Liza checkar in vad som finns att köpa. Men vi valde att använda pengarna till alkohol istället



Hittade Cissi inne i vimlet..



Och Simme..



Micke å Maggie



Och ett random band...



Och typ resten av kvällen satt vi uppe på scenen och chillade. Såg inget "riktigt" band och inte mkt annat heller. Men så länge man har roligt är det väl dumt att gå därifrån...

Sen gick vi och åt langos, hade lite popcornkrig (råkade kasta ett popcornskal i Anders öga och han fick lite ont)
Sen gick jag, Simme å Anders vidare mot efterfest hos Liza å Fredde.



På vägen passade dom på att plocka upp en "present" till Liza å Fredde. Dom blev jätteglada. :-S



På väg hem från Liza å Fredde kände jag för att plocka lite blommor. Nu står dom på mitt köksbord och blomstrar :)

När jag kom hem satt en lapp på dörren där det stod:

Varför hade du förfest utan att meddela oss? Det var lite otrevligt =)
/Vi som gick förbi och såg du och din katt i fönstret

Nu är jag ruggigt nyfiken på vem som kan ha skrivit det. Om Ni som skrev lappen läser det här så kan du ju alltid avslöja, så kan jag bjuda med er på nästa fest om ni har tur.

På tal om katten så lyckades han rymma si sådär 5 gånger under kvällens gång. En gång var han just ifärd med att attackera en igelkotte. Tur jag hann stoppa han. :)



Summan av kardemumman: En toppenfestival.

Fredag:
För mycket alkohol, för lite band (hörde bara lite av Europe, men såg dom knappt) Inga karuseller :( Men förutom det, en toppenkväll. Roligast var förfesten :D

Lördag: Trist att va så bakis. Såg knappt nåt band den kvällen heller. Inga karuseller. Roligt sällskap, god mat. Snäppet roligare än fredagen (på området iaf)

Idag har jag inte vart ett dugg bakis. Jag, Simme och Bosse har legat ute och solat. Fast Bosse lyckades på nåt vänster ta sig ur kopplet och rymma (igen) då fick han inte va ute längre...

Ikväll har jag varit hos P&M och sett film och käkat chirre å dirre.
Men nu ska jag hem och sova. Natt natt.

Jävla skitväder!!!



När ska regnet ta slut egentligen? Hur mkt vatten kan det finnas där uppe? och varför är Gudarna så arga på mig? Har jag gjort dom nåt ont kanske? Neeej det har jag inte. Jag vill ha sol och värme, så jag blir pigg o glad. För som det känns nu kan jag lika gärna sova bort dagarna. Blä!!!

Snart jobb. Till halv 8. Sen ska jag INTE fara på festivalen för att det REGNAR och för att det kostar 150 SPÄNN bara för att gå in ikväll då enbart tälten o karusellerna har öppet. Känns slösigt med pengar. Då är det bättre att stanna hemma och ladda för fredag o lördag. På fredag ska ju jag springa runt som en liten prinsessa i klänning (ska på prinsessparty nämnligen) och då vill jag ju helst slippa frysa ihjäl!

snäääääälla nån, låt det va fint väder i helgen!


I've seen it

Jag har sett den, jag har sett den!! Jag har äääntligen sett SEX AND THE CITY-filmen.
Och den va bara såååå bra.

Jag vill bo som dom, jag vill shoppa som dom, jag vill VA som dom!!! I NEW YORK!



Till er alla som inte sett den, SE den! Klart värt det. Skulle lätt kunna se den många gånger till. Skulle inte heller va helt fel att se hela serien från början till slut. Och det skulle väl ta si så där 10 år eller så.. Lika länge som serien existerat.

Ikväll har jag varit ute och käkat med Annelie och Erika, det vill säga mina arbetskompisar. Vi skulle på Tatung, men det fick bli Olearys istället för vi hade visst inte bokat bord. Och nog blev vi mätta o belåtna nog. Mer än nödvändigt kanske. :) Det var supersmarrigt. Jag åt en kycklinggryta (min favvo på Olles) och dom andra åt Fajita Pita. Till efterrätt tog jag friterad glass, men orkade knappt hälften för jag var redan så mätt.
Blev en lång stund på Olles. Från halv 8 till halv 12 och det var jättetrevligt. Vi var däremot inte beredda på att det skulle va fotbollsmatch. Hade jag totalt glömt bort. Och det blev rätt högljutt i och med att det både fanns tyskar och turkar där inne.

Nu kanske jag borde sova, för jag ska ju trots allt orka jobba imorn. Så, natti natti!


S.A.T.C.

Igår var det ingen vanlig dag, nej det var Simons födelsedag! GRATTIS gubben! :D



Födelsedagsmiddag blev det i Bergsbyn och daimtårta till efterrätt.
Även Helena och Neil va där för att gratta och Neil hade på sig sina nya brallor han fått av mig och Simme. Fräna va?



Idag ska jag och Pia på bio och se SEX AND THE CITY.
Åååh, så vi gått och väntat och längtat. Nu är den äntligen här och vi ska se den!! Wiiiiie!! Har inte hört nåt negativt om den (förutom att det var nån skribent som tyckte att det var lite väl mkt lyxshopping, och enligt mig är inte det negativt. Har man pengar så har man.)

Midsommar

Här kommer bilder från den extremt roliga midsommarhelgen. Let's begin with LANTERNANPREMIÄREN! Vi spelade vinbrännboll och sen hängde vi hos Pernilla innan vi gick ner på Lanternan.





Tyvärr finns det inte några bilder från Lanternan. Men det var hur som helst superkul. Bra musik och massor med folk! Nu är sommaren igång for real!!!

MIdsommarafton

På dagen hade vi dansuppvisning på Torgfesten i Byske. Gick kanonbra trots att det REGNADE!



Vi blev Pennys idoler dessutom.



På kvällen blev det fest i Kroksjön i Freddes stuga.Grillat, kubb och andra lekar.


 








 Kolla minerna.











Jättetrevlig kväll! Verkligen! Och jag har dessutom tagit årets första dopp! Det va inte ens kallt i vattnet. (tror jag åtminstone, kan ha varit alkoholens förtjänst)

Idag har jag och Simme varit o hälsat på den här lilla guldklimpen. Neil


LANTERNAN!!! äntligen

Ikväll gäller det. Det vi alla gått och väntat på. LANTERNAN too niiiiight!!
Där ska det dansas och det ska pratas och det ska skrattas och kanske att en och annan drink slinker ner.

Inte att förglömma vinbrännbollen som går av stapeln innan. :)

Men vädret då? Det ser lite lurt ut. Väldigt växlande tycker jag. Ena stunden regnar och åskar det, andra stunden spricker himmlen upp och solen sticker fram. Ute till havs ser det väldigt dimmigt ut. Det kan sluta hur som helst med andra ord. Men jag är lika peppad för det!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag fixa mitt fina fina hår. (nyklippt och nyslingad, sommarfint värre) Efter det ska jag ta på mig min nya fina klänning och mina underbara nya skor.

Sen är det bara att hålla tummarna för en toppenkväll!
Och att jag inte blir alltför bakis imorgon, för då ska det dansas på Torgfesten! (Snälla väderGuden, låt det vara bra väder då och idag) kom och titta då förresten. Klockan 14 ska vi dansa.

Hej då så länge. Vi ses på LANTERNAN!!

Inga hål...

....i mina tänder. Wohooo!! :D Inte den här gången heller. Men mitt tandkött va hyffsat irriterat. Fast det visste jag ju redan. Undrar om jag kanske skulle haft letat fram den där eltandborsten som jag aldrig använt. Vars tusan kan den ha tagit vägen?

Nu ska jag skynda mig hem till stan, för lite dans och sen blir det fotbollsderby!!! FF-Robban. Spännande spännande..

Ojoj bråttom bråttom..


O-bra dag!

Imorse vaknade jag av en liten Totte som stod och jamade och ville ut. Släpade mig ur sängen (eller nej den dundertunna madrassen) och släppte ut kissen. Tänkte släpa mig tillbaka till golvet, men just då insåg jag att just ja, jag skulle ju visa mamman soffan jag hade hittat och blev helt plötsligt jättepigg och jätteglad. (trots att klockan endast var 7 och jag hade sovit nada den natten)
När jag väl skulle visa min drömsoffa för det billiga priset insåg jag att det va ju bara klädseln. Ååååh, så lessen jag blev. Vill verkligen ha en soffa. Men vilken som helst duger inte och jag har inte råd med en svindyr.. Jäla skit! Får väl köpa nån om nåt år då...

Vilken skitdag det verkar bli. För jag ska till tandläkarn oxå.. Och hur kul är det på en skala? Lär få höra att jag har sjutusen hål och det kommer kosta skjortan.
Och dessutom i natt (har sovit hos mamma o pappa förresten) så fick jag 2 spindeljävlar på mig. En stor i ansiktet.. Usch så äckligt. Vågade knappt somna efter det, så jag låg vaken till si sådär 2-3 tiden..



Usch dom är så slemmigt äckliga!!

Men en sak är bra. Eller nej 2 förresten.
1: det är sol idag trots att dom lovat regn för resten av veckan.
2: Sverige vann igår.

Och dessutom gick dansföreställningarna i helgen superduperbra och va hur kul som helst. Trist att det är över. Men vi får ju iaf dansa igen på midsommar. Ska lägga in bilder sen från helgen, men har dom inte här.

Nu funderar jag seriöst på att gå och sova. Innan tandläkarbesöket... :-S
I afton har vi dans och sen kan det bli att se fotboll. FF-Robertfors.. Kan bli spännande. Trots att min stjärna inte spelar. För vissa är ju och kollar på fotbolls-EM, jäkla Simme! ;-p

Värsta bra hoppet!



Bästa hoppet hittills i sommar! Och jag har haft en BRA dag idag!


Åter igen björnar

Nu har jag drömt om en björn igen. Och älgar och renar. Varför drömmer jag jämt om dessa djur? Speciellt björnar..
Jag vet att en vacker dag kommer jag stå framför en rejäl BJÖRN och den kommer skrämma ihjäl mig och sen äta upp mig. Jag är livrädd för dom där jättarna. Men ändå lite sugen på att se en... fast på vääääldigt långt avstånd och jag skulle gärna kunna sitta i en bil eller dylikt när tillfället kommer.

Drömde förresten oxå i natt att jag å Bosse va och skulle åka tunnelbana i Stlhlm. Och i nästa dröm var jag på foppatoffeljakt med hela min familj. Men nej tack, jag vill inte ha nåra foppisar. Fast i drömmen ville jag ha rosa med grisar på.



För övrigt så är det bara dans jag har i skallen just nu. Dans dans dans. Till helgen gäller det och jag är såååå peppad!
Trots att jag haft mardrömmar om även det. :-S

RSS 2.0