Besök på farkosten

Nu är dom äntligen här! Familjen alltså.

Jag och syrran sitter i soffan och chillar med varsin dator. Pappa har intagit fotöljen för vila, efter en hel dag framför ratten. Och mamma sitter i fotöljen bredvid med en söt liten klump vid namn Bosse i knät. 


Igår bakade jag en året-runtkaka. Enkel och väldigt god!


Gjorde en god kycklingsallad med fikonbaguette och vitlöksdip till. Supergott!


Gravid??!! :-P


Efter middagsmys.


Och lite chill

Men nu mina vänner, SÖMN! Öpnnar imorgon, vilket innebär att bussen går halv 7. Oerhört opeppande, men skönt att sluta tidigt. :)

Inte lätt att vara prinsessa

Idag är det semmeldagen och JA jag har ätit en semla. Och den var okej, men semlor kan bli lite för mycket ibland tycker jag. Hade tänkt baka semlor med kidsen idag till och med men det uteblev för det fanns inte ingredienser till det så vi bakade scones istället.

Ikväll efter jobbet hade vi APT. Seg och lång dag med andra ord. När jag kom hem befann sig Linda å Rille här. Dom ska hämta alla sakerna men sover över här inatt för att vara pigga att åka vidare norrut imorgon bitti. Nu känns det verkligen tomt här i lägenheten. Eko eko eko...

Sen är det väl ingen som missat kronprinsessans och Daniels förlovning idag? Själv stod jag självklart utanför slottet för att försöka få mig en glimt av det goda. Skämt och sido. Har däremot sett en bit av presskonferrensen. Var dom tvungna att läsa innantill? Det tycker jag va lite töntigt.



Sen kan jag inte annat än säga att deras framtida barn lär få en sju helsikes haka. Vid närmare eftertanke, Viktoria och Daniel ser likadana ut!

Förresten så var jag helt förtrollad av kungahuset när jag var liten. Hade en massa kort på dom och tyckte alla klänningar var så vackra och drömde väl säkert om att själv få vara prinsessa. Som vilket barn som helst gör. Men alltså, det kan ju inte vara en helt lätt uppgift. Och man kan ju inte direkt säga upp sig heller. :-S

Måndag igen... suck!

Förra måndagen var jag på ett oförståeligt bra humör och redan då började jag peppa inför helgen och la in drinkar i blogginlägget. På en måndag liksom??! Då är nåt knas.

Idag är det måndag igen och jag har som tur var kommit ur förtrollningen och är återigen måndagsgrinig. Har varit trött, på smått dåligt humör och haft väldigt dåligt tålamod. Precis som en måndag ska vara. Och inte gör det det hela bättre med att det är just "den" tiden på månaden heller. :-S
Och så "det där" dessutom... ja jag säger då det.

Så helt enkelt, det har varit en kass måndag men hoppas veckan går mot ljusare tider. Ser verkligen fram emot torsdag då mamma, pappa å Pia kommer hit.



Idag känner jag mig lite som en gäspande gris. Men nu ska grisen nöffa vidare med ett till avsnitt ur SATC. Har säkert sett 10 st idag. Börjat om från början. Det är bara sååå bra! och beroendeframkallande!

Camillas födelsedagsfest!

Igår fyllde Camilla 24 år och bjöd på fest. Alla på festen kommer från Skellefteå (förutom en tror jag) så det kändes i princip som att vi var i Skellefteå igår. Var riktigt skoj hela kvällen. Totallyckat!


Födelsedagsbarnet

 Camilla, Linnea o jag

 Nina, Li, Karin, Julia o Ronita

 Sara som samma dag varit hårmodell, fått en supersnygg frilla och blivit fotad av självaste Bingo.

 "tappat bort namnet" och Linnea

 Glasögonormarna

 Nina o Li

 Marie

 Julia o Karin

 Kim

 Folk

 Erica och Clara

 Kim och....


 på väg in till stan

 Äntligen hemgång.

Sådärja nu har nog ALLA fått sig en stund i rampljuset. Om än dom inte vet om det. :P

Kvällen var lång men trevlig. Kom hem efter 5 nångång. Eller hem och hem. Sov över hos Camilla för att slippa åka hem ensam. Och det var bra för då hade jag nån att bakishänga med idag. Ronita kom och gjorde oss sällskap och vi köpte pizza och såg sex and the city hela dagen. Kunde inte blitt bättre. :D

Hur tänkte dom här?

Det här med cyklar alltså. Satt precis och tänkte på såna. Och jag kan bara helt enkelt inte förstå varför pojk och damcyklar ser olika ut? Förstår inte alls grejen med pojkcyklar..med den där jäkla stången. Damcyklar är ju tusen gånger smidigare att ta sig upp på.

 

Det var bara en liten fundering jag hade. Kanske finns någon annan som har ett svar på detta?

Hur tänkte dom här?

"Vi har ett fönster med något så när utsikt. Jag vet, vi planterar stora enbuskar framför så vi blockerar utsikten totalt, ja så himla smart!"



Dumma jäklar! Det måste ju finnas nån tanke bakom. Undrar bara vilken...

Smygtog bilden på väg hem från jobbet. Hoppas bara det inte är nåt av kidsen eller personalen som bor där och som råkar snubbla in på min blogg. Det vore ju lite pinsamt. Men samtidigt, då kanske dom hajar hur osmart det va att plantera träd just där.


Suring!

Nu kan INGEN säga att jag aldrig smakat suring.



Ni kan ju döma av minen vad jag tyckte. :-P Fast nä okej då, så farligt var det inte. Smakade mest salt tycker jag. Men jag tycker ändå mitt kött med klyftpotatis var bäst. Inte ens Bosse ville ha, men det är ju inte så konstigt för han äter ju inte fisk. Han ville inte ens ut på balkongen idag för det luktade suring.

Så här är det: Varje gång Stina kommer till Sverige så ska hon ha surströmming. Och så även denna gång. Stina och Linda åt suring och jag å Rille åt kött. Mycket trevligt!


Surströmmingsälskaren 1


Surströmmingsälskaren nr 2


Provsmakaren nr 2

Härligt med besök! Men imorgon är dom borta igen. Stina åker tillbaka till Gran Canaria redan 5 inatt. Och Linda och Rille åker någon gång under dagen.

Och sen på kvällen då VET ni vad som händer. Fest aaait?! :D Peppad som aldrig förr. 3 nyktra helger, nu är det min tur!

Snart helg på riktigt!

Tack för den härliga responsen i kommentarsfältet! Kul ni gillar mitt kakel. Ibland får jag såna här fixar-ryck.

Hittade mer sånt där klisterpapper idag, men det var fel. Det var halvmatt och inte högblankt svart. Så det går ju inte. Ska leta vidare mer imorgon om jag finner tid. Vi har nämligen stängt dagis imorgon eftersom vi har utvecklingsdag. Känns lite drygt, men samtidigt inte. Hoppas vi får god mat.

Dryg dag idag. Jobbade från 8 till 18. Skulle egentligen slutat kl 4, men vi hade ett möte halv 6 så jag stannade kvar till dess. Dagen har kryyypt fram. Trist! Däremot kul att Lotta är tillbaka från Thailand.

Ser däremot fram mot helgen. Imorgon kommer Linda å Stina tillbaka från Mexico. Dom lär ju va hyfsat pepparkaka. :-S Och jag, vit som snö. Ska hålla mig borta.
Rille kommer även imorgon för han ska hjälpa Linda flytta alla hennes saker tillbaka till norr. Och så undrar jag om inte danskarna kommer oxå. Isåfall ska vi alltså rymmas 6 personer att sova här. :-S shiiit hur ska det gå?
Skulle gissa på att det kommer bli Linda å Rille som får inta sängen, jag å Stina på soffan å danskarna på golvet.

På lördag ska jag på födelsedagsfest. Camilla som ska bli 24. Camilla gick jag samma klass som när jag gick estetisk dans. Många ur den klassen som numera bor i Sthlm. Kul tycker jag. Är riktigt peppad på fest. Minns typ inte senast. :D (Och då är det inte för att jag var för full, det jag menar är att det var längesen sist jag festade :-P )

Avslutar med en bild på en hockeyhunk.



Min Simpa har bytt ut fotbollspelandet till hockey för en dag. Looking goood! ;)

Och jo PS. den där filten jag nämnde i ett inlägg som jag inte visste om den skulle överleva tvätten eller ej. Kan gladeligen meddela att den överlevde. Så nu slipper jag köpa en ny till Linda. :P Sicken tur!

Vatten över huvudet?

Det här med blått kakel känner jag att det inte riktigt är min grej alltså. Och speciellt inte när det är beiga inslag och beige fog som gör att det bara ser äckligt och smutsigt ut. Hela grejen med blått är rätt förbi tycker jag.
Allt detta kände jag redan innan jag flyttade in här på "Farkosten", men trodde nog aldrig att jag skulle orka göra nåt åt det.

Men mina vänner, nu är det igång. Kaklet har ikväll blivit svart. Se och njut:

FÖRE:


Boring blue


EFTER:


Läckert svart


Så här har jag gått till väga:

Som ni kanske förstår har jag ju inte kaklat om. Nej då skulle jag fasiken bli imponerad av mig själv. Det är klisterpapper jag använt mig av. På jobbet har vi stora pappersrullar där det är klister på ena sidan så man ska kunna dekorera väggar eller vad man nu känner för. Och vi har faktiskt satt vitt sånt där papper på kaklet där istället för det bruna fula.
Har länge gått och funderat över om jag med borde klistra över sånt jag med. Så idag frågade jag Margareta var man kan beställa sånt. Och då tyckte hon att jag faktiskt skulle TA från jobbet och om nån skulle ifrågasätta detta så fick dom komma till henne. Och eftersom Margareta är äldst av oss alla och vet bäst i huset så är det ingen som skulle våga lyfta ett finger om detta. Så då TOG jag helt enkelt en rulle. Fick bli svart. Hade först tänkt ta vit, men det fanns nästan inget kvar och dessutom hade fogen verkligen sett äcklig ut bredvid det vita blanka.

Det va ett väldans knep och knåp med detta. Mäta, klippa ut rutor, ta bort klisterpapperet, och sätta allt någorsålunda rakt. Inte det lättaste. Och tid tog det, men jag gillar ju sånt här så det var bara roligt.
Dessvärre är det en stor bit kvar som fortfarande är blå. Papperet tog slut. Ska kolla på jobbet om det finns mer o i annat fall får jag ge mig ut och leta.

Nu är det bara dom där blå tapeterna som måste göras något åt. Och det finns ju lite vit färg nere i källarn men jag vet inte hur mycket det är.. Och frågan är, vill jag ha vita väggar i köket? Nån som har något bra förslag?

Sen vill jag ju såklart veta vad ni tycker om omvandlingen hittills?


Och här kommer svaren!

Nu har ni fått vänta lite väl länge på svaren av Umeåquizet. Här kommer dom. Både min och Idas version. Jag klippte in alla frågor och foton igen. Svaren ligger under, med fet text.
Läs och njut!


1.  Ida hade ett rött jordgubbsugrör, men nu undrar jag, vad föreställde Mayas?



Svar:

Ida:
Mayas föreställde såklart en GRIS

Maya:
Rätt!


2. Var är vi? Vem är fullast, Ido eller Mayo? Vem fick sig inte in pga sin unga ålder och fick krypa förbi vakten och vem fick sig inte in för att hon var för full men lyckades till slut få hjälp med att snacka sig in? Vad hände sen.. och vem är M.M.?

 

Ida:
Vi är på News och jag har smitit in pga min ringa ålder, sedan lyckades vi på nåt vis få in en alldeles för full Maya också ;) M.M var en mystisk man som Ida tillbringade natten hos. Han bodde i en otroligt snygg lght någonstans i Umeå city ;)

Maya:
Håller med. Men kan tillägga att Ida var minst lika full som jag. Och vi kallade M.M så pga att ingen av oss kunde minnas hans namn dagen efter. Han var för övrigt Idas drömkille. Men det var nog mest för hans lägenhet.


3. Vart är vi på väg? Varför gick vi istället för att ta bussen? Och varför plumsar jag i snö baklänges?
 


Svar :

Ida:
Den här var lite klurig, jag undrar om vi skulle till Berghem på Simons korridorsfest?? Kan det stämma? Vi har redan åkt buss och nu var det dags för lite snöplums? Är jag ute och cyklar? OM det är den kvällen så kan jag bidra med lite extrafakta att vi spelade in en musikvideo till CaraMia på busshållplatsen, idos och mayos kan konsten att hålla humöret uppe när ingen buss dyker upp!

Maya: Att vi skulle på fest på Berghem stämmer bra. Jag fick för mig att vi missat bussen och GICK hela vägen. Men det st'mmer vi hade nog bara missat en buss och fick vänta aslänge till nästa och gick sista biten.



4. Vad är det för något som Ida försöker äta upp? Och vad gjorde vi för att rädda den lilla varelsen?



Svar:

Ida:
Det är en mycket fattig krukväxt som höll på att dö i korridoren, vi gav den självklart rödvin så den skulle klara sig några dagar till :)

Maya: Stämmer bra det. Men kan tyvärr meddela att det redan var kört för blomman.


5. Avloppsrensning är nåt som måste göras. Men vem var det som grät och snorade för att hon tyckte det var så äckligt?



Svar:

Ida:
OKejokej, jag var lite känslig.......

Maya:
Jo hon var extremt känslig. ida snorade och grät medan hon skulle rensa avloppet och jag var snäll och snöt hennes näsa och torkade tårar. :-P


6. Korkad kork eller korkade vinöppnerskor?



Svar:

Ida:
Hehhe jag är beredd att säga både och, men kanske det kan ha haft lite att göra med öppnerskan M ;)

Maya:
Helt och hållet korkens fel ;)


7. Till vem var brevet? Och vem skrev det?



Svar:

Ida:
Hahha brevet var till Erik i Amandas korre och brevskrivaren var moi!

Maya:
Erik fick länge gå och fundera vem avsändaren var. Till slut kom det fram. Vi kände knappt Erik innan


8. Sång var viktigt för dom 2 kombosarna. Vad tror vi denna sång kan vara?



Svar:

Ida:
Jag känner en booot, hon heter Anna, Anna heter hon.....

Maya:
Jag hade gissat på Cara Mia, men det kan lika gärna va Boten Anna. Svårt att veta. 1-1 till oss på den.


9. Ofta att man får såna siffror på sina garderobsbrickor? Eller snarare, ofta man skulle lägga märke till det? Men frågan är, var gick vi ut?



Svar:

Ida:
Det var en av våra blöta kvällar på X3M ;P

Maya: Klart det var X3M.


10. Och slutligen, var hamnade pastan?



Svar:

Ida:
Hohohoohoo, det var minsann grabbarna grus som
behövde lite pasta!

Maya:
Grabbarna Grus it was. Hoppas dom inte läser detta för vi har fortfarande inte erkänt att det var vi. Jag tror inte ens vi är misstänkta. Efter vårt lilla bus var det ingen av mig, Ida eller Amanda som vågade prata med dom. Tog några dagar innan Viktor ringde mig och frågade om jag visste nåt om detta. Näääää ljög jag och dum som han va gick han på det. Men om någon utav Berghemstrollen läser detta så lär vi vara illa ute nu. Tur jag flytt staden. Det är Ida och Amanda som får ta smällen. Hah!
Om jag och Ida någon gång skulle säga att vi är på "Spagettihumör" så vet ni att något liknande kan inträffa. ;)

Så nu fick ni alla svaren. Svårt att utse en vinnare. Vi båda verkar ju ha rätt så stor koll iaf.

Och nu slutligen, Umeå is the shiiit! ;)


Sämsta tvätterskan!

Jag borde anlita en som tvättar mina kläder. För jag verkar minsann ha glömt bort hur man gör.

Förra gången jag tvättade så krympte jag min stooora lååånga stickade kofta så mycket att den numera når just så pass till rumpan, tidigare har den räckt nästan ner till knäna och ärmarna är numera trekvart. Den är iofs fortfarande användbar men av helt annan modell.

Jag lyckades även förstöra ett par av mina jeans. Fick tipset av syrran att tvätta jeansen i 60 grader så dom skulle krympa lite eftersom alla mina jeans (där överdrev jag, har ju bara 2 st. lät som jag hade jättemånga par) är så stora. Det hon glömde nämna var att det kanske inte är särskilt smart att tvätta stretchjeans som egentligen ska tvättas i 30 grader. Så hur skulle jag kunna veta det. Resultatet blev FUL färg och allmänt konstigt.

Och så då nu ikväll har jag lyckats igen.. kanske iallafall. Skulle tvätta en filt som jag spillt choklad på. Hittade ingen tvättlapp så jag tar mig en chansning på 60 grader. Dumt Maysan.. Rådfrågade mammsen nämnligen och hon trodde inte det var nån bra idé.

Så ja, nu väntar vi med spänning på resultat. Kan även tillägga att det inte är min filt. Det är Lindas. Om det varit min hade det ju inte spelat nån roll. Men men, får väl köpa en ny åt Linda sen då.

Återkommer med resultat lite senare.

Och jo en till sak. Man lär av sina misstag


=D

Så var måndagen avklarad, snart helg eller hur? :D

Det är väl lika bra att börja ladda?


Återigen..Måns!


Bilden kommer från Bea "skvallertant" Birkeldhs blogg

Ahahah han gjorde det!!!
Jag gillar dom som håller vad dom lovar!

Oj 3 inlägg på rad. Så går det om man har tråkigt. :P

Vägarna förbi...

Det bästa med Stockholm är att många har vägarna förbi.



I torsdags fick jag äran att följa Viktor P till Arlanda för att fira att hans jobb den dagen gått så bra över en bit mat. Blev ett väldigt kort men trevligt möte.



Samma dag åkte jag ut till Sundbyberg för att träffa Manne och Jack. Dom har vägarna förbi Stockholm varje dag eftersom dom bor där. Och ändå har jag bara hälsat på dom 2 gånger. Skandal!



 

Igår var det Linas tur att ha vägarna förbi. Min älskade vän, som nu har flyttat från Byske till Uppsala och börjat plugga. Vilket är perfekt för då kan vi ses oftare. En trevlig dag på stan fick det bli. Lina fyndade en hel del. Jag har shoppingförbud och köpte därför ingenting, förutom mat då. för äta bör man annars dör man...

 

Yummie yummie icecream! köpt i Gallerian på nedersta plan

På fredag anländer Linda, Stina och Stinas 2 danskar(?) Då har dom varit klart i Mexico. Även Rille kommer ner för att hjälpa Linda med flytten. Hur ska alla rymmas egentligen?

Helgen efter det kommer mamma, pappa och Pia. Ska bli mysigt!

Och helgen efter det kommer Ida och Linnea. Då ska vi gå och se Bounce. Ett o annat party lär det oxå bli! :D

Men trots alla dessa besök, så känner jag ändå lite hemlängtan idag. Kan nog vara för att jag bara sitter hemma och tråkar, gruvar mig för städningen (som iofs inte är mycket men det gäller bara att börja nångång..) Och en ännu större anledning är nog att alla hemma gör så roliga saker idag.
Simon är ute och åker långfärdsskridskor. Min familj (alla utom jag) sitter just nu hemma i Båtvik och äter en god lunch med hemmalagade köttbullar medan dom tittar ut genom fönstret och ser metervis med snö.

Huvva så orättvist! Och snart är det vår, kan man vara någon annanstans än ute på isen utanför Båtvik/Byske under våren? Åka skoter, grilla, sola, pimpla.. Nej just nu känns det inte som att det finns något annat än det man kan göra. Måste åka hem åtminstone EN helg och då finns det ingen annanstans än ute på isen jag kommer vara. Punkt slut.

Tror jag måste ta en promenad. men min stegräknare har slut batteri, gud så drygt. Känns på nåt sätt meningslöst att vara ute och gå när man inte kan räkna med stegen i stegräknartävlingen.. Kanske får promenera förbi en affär där dom har batterier. Tråkigt!

Måns Måns Måns

Måns Semmelröv! Det känns som att han vunnit redan. Han har varit klart bäst av alla låtar som hittills varit. Han har stor chans att vinna i Globen med tror jag. Jag hejar på Måns, även fast jag inte hört alla bidrag ännu.
Jag röstade till och med flera gånger. haha jag som aldrig brukar rösta på sånt där. Och ja ni hörde ju vad Petra sa, röstrekord! Det måste ha varit min förtjänst, eller Måns rättare sagt.


Som en dans på rosor fredag den 13:e

Idag har min dag gått som en dans på rosor. Bokstavligt talat.

Titta vad som anlände till mitt jobb idag!



Tre röda rosor! Från min prins.

Gissa om jag blev paff!

Men det är inte för att det är alla hjärtans dag imorgon. så här stod det bland annat på kortet "Eftersom du tycker alla hjärtans dag är så konstig så passar jag på att skicka några blommor idag istället."

Han har uppfattat mycket den där Simon.. För det stämmer, jag tycker att alla hjärtans dag är lite överdriven och bara för att butikerna ska tjäna en massa pengar. Och just att man säger att man ska fira alla hjärtans dag, låter konstigt tycker jag. Man ska kunna visa kärlek och omtanke vilken dag som helst. Och just därför fick jag rosor idag!



Bosse tycker oxå det var spännande!

Nu ska jag traska in till Torsvik och handla lite snacks, sen ska jag bara njuta den resterande kvällen av fredag den 13:e

Umeåquiz

Ibland saknar jag Umeå och min kombo IDA! Just därför har jag kikat igenom lite gamla Umeåbilder och gjort ett quiz till dig Ida! Alla andra får såklart oxå gissa sig fram. Bara roligt att få många olika knasiga gissningar! :D

1.  Ida hade ett rött jordgubbsugrör, men nu undrar jag, vad föreställde Mayas?




2. Var är vi? Vem är fullast, Ido eller Mayo? Vem fick sig inte in pga sin unga ålder och fick krypa förbi vakten och vem fick sig inte in för att hon var för full men lyckades till slut få hjälp med att snacka sig in? Vad hände sen.. och vem är M.M.?

 


3. Vart är vi på väg? Varför gick vi istället för att ta bussen? Och varför plumsar jag i snö baklänges?
 



4. Vad är det för något som Ida försöker äta upp? Och vad gjorde vi för att rädda den lilla varelsen?




5. Avloppsrensning är nåt som måste göras. Men vem var det som grät och snorade för att hon tyckte det var så äckligt?




6. Korkad kork eller korkade vinöppnerskor?




7. Till vem var brevet? Och vem skrev det?




8. Sång var viktigt för dom 2 kombosarna. Vad tror vi denna sång kan vara?




9. Ofta att man får såna siffror på sina garderobsbrickor? Eller snarare, ofta man skulle lägga märke till det? Men frågan är, var gick vi ut?




10. Och slutligen, var hamnade pastan?



LYCKA TILL!


Förkylningsträsket

Nej men så trevligt. Jag har återigen trillat ner i sjukdomsträsket. Denna gång är det en vanlig hederlig förkylning. Så oerhört långtråkigt det kan bli. Räcker det inte snart? Kan jag inte bara få hålla mig frisk? Grrr!

Så här många gånger har jag varit sjuk det senaste halvåret:

Okt (eller var det november) hade jag vinterkräksjuka
Dec: Strax innan Lucia, var jag förkyld och annandag jul fick jag den oerhört charmiga influensan
Jan: Vinterkräksjukan igen
Feb: Förkyld

Det är 5 gånger på 5 månader. Så går det om man jobbar på dagis antar jag..? Jag börjar bli lite trött på dessa sjukligheter faktiskt. Fast å andra sidan, kan ju vara glad att jag inte drabbas av värre sjukdomar.

Simon tror att jag blivit sjuk av längtan efter honom eftersom jag blev sjuk just efter han åkt hem. Ja det kanske är så det är.

Utmaning!

Jag har nu blivit utmanad av Ida
Utmaningen:

1. Gå in i mappen mina bilder
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.



Bilden föreställer ingen mindre än BOSSE, som just blivit väckt utav mig för jag tyckte han skulle busa lite. Vilket gjorde att han mest låg på golvet och slöade men då och då orkade sticka ut en klo för att fånga grejerna jag kastade omkring honom. Här på bilden ser ni hans julklapp han fick av Karin o Tommy. Tommy har själv gjort en råtta av ett litet rep. Fiffigt! Och den gillas enormt, åtminstone då man orkar busa. :-P

Jag utmanar: Linda Liza Emelie Sofia Tommi och Ferdik


Finfrämmen

Vilken härlig helg vi haft jag och Simme. Alltid mysigt att ha honom på besök.

Det tycker Bosse med!



Vi hade stylat Simmes hår lite om ni undrar.. :P

 

Det var i torsdagskväll han kom hit. Blev en lugn kväll.
På fredagen var jag på jobbet medan Simon var inne i stan. På kvällen gjorde vi en god kycklingsallad till middag och tittade på Lets dance.



På lördagen åkte vi in till stan på en shoppingrunda. Jag hittade dessa skönheter:



En brun top från Zara. (39 kr på rea) och ett par pumps från Din sko.



Nu får det verkligen vara SKO-STOPP ett bra tag för fröken Maya. Nu har jag nog allt jag behöver i skoväg. ;)

På kvällen hade vi planer på att gå ut och äta. Men vi var lite trötta i benen och valde att stanna hemma och göra en god middag istället. Och den blev då minst lika god som om vi hade ätit ute.
Dessutom kunde vi titta på Melodifestivalen samtidigt. Perfekt!



Ikväll har vi varit på bio och sett Australian. En helt okej film tycker jag. Men det bästa av biobesöket var nog den gulliga gubben som innan filmen hälsade alla välkomna och drog lite info om filmen. En sån sak glömmer man aldrig.



Imorgon bitti åker Simon hem och jag får återgå till ensamheten. :-P Fast nä det är klart, jag har ju Bosse. :)
Har haft en toppenhelg och ser redan fram emot nästa gång vi ses.

Graattis!

GRATTIS världens bästa Vickan, om än du blev tvungen påminna mig. :-p



Hoppas du får en underbar dag och att du firar rejält till helgen!! :D

Vilka fynd!

Idag har jag fyndat på Top Shop!

Ett par skor som jag föll pladask för. BARA 500 kr, hade kostat 1700.
Och en jacka för 200. Inget onödigt, bara nödvändigt. :P (Ööh vare inte jeans jag skulle köpa?!!)





Just looove those shoes! :D

Jag å Linda åkte in till stan direkt efter mitt jobb nämnligen. Shoppade som sagt och sen käkade vi på Helmers och väntade på Stina som kom tillbaka från Gran Canaria där hon är reseledare. Imorgon åker hon och Linda till Mexico för två veckors semester. Är hyfsat avis vill jag lova.



Men jag har ju tur som får hit Simon i helgen. Kommer bli sååå mysigt och jag längtar verkligen. Imorgonkväll kommer han och det känns helt ofattbart men underbart såklart!

Råttlort!!

Jag lyckades stiga upp imorse och få min tvättid. Och jeansen låg kvar...Puh! Så nu har jag tvättat och tvättat och tvättat. Lite för mycket kanske, för allt har inte torkat så nu hänger det här o var i lägenheten. Jag har verkligen tvättat mängder med kläder, sängkläder, handdukar. Även det som egentligen inte behövde tvättas, men ville ändå att allt skulle va nytvättat innan jag lägger in det i garderoberna. Känns fräscht!
Har en del kvar så det får nog bli att boka in ett till tvättid snart.

Men det är mycket i veckan. Kvällsföreläsning på tisdag. Stina och hennes 2 danskar ska bo här natten till torsdag. Sen åker dom och även Linda till Mexico på torsdagmorgon. På torsdag kväll kommer Simon hit och stannar till måndag. Så det blir en händelserik vecka och det gillas! Längtar mest till helgen såklart! :D

I afton ska jag som sagt åka ut till Arlanda för en middag med mammsen innan hon åker vidare till Göteborg och jobbar. Ska bli trevligt!
Hon ska ta med mina skridskor hit, för på onsdag ska jag och 2 av kidsen ut och åka. Kul kul! :D
Men nu när mamma letat fram dom ur förrådet så var det råttlortar i dom.. Uuuusch och huvva! Men det är väl inte så konstigt, dom har ju stått där i några år. Och om jag va råtta skulle jag oxå bosätta mig i en skridsko.

 

Dom är ju rätt söta trots allt. iallfall Rattatouille och Husmusen.

 

Jeansen sitter fast!

Hjälp! Mina jeans sitter fast i centrifugen nere i tvättstugan!! :-o

Hade totalt missat att det bara är till 20.00 man får tvätta på lördagar. Trodde det bara var söndagar. Jättekonstigt att det är så förresten, men vad att göra...?
Så där står alltså jag och stoppar i mina jeans i centrifugen, stänger locket för att sedan upptäcka att allt är avstängt. Gick inte göra nånting. Inte ens öppna locket. Så nu får dom ligga där och ruttna över natten. Är det ett tecken på att jag verkligen behöver ett par nya jeans? Skulle kanske trots allt varit på stan idag ändå. :-/

Tur att tvätttiden imorgonbitti var ledig. Det enda knepiga är att Linda har tvättbokarnyckeln på sin nyckelknippa och hon befinner sig i Ljungby i helgen. Men jag stoppade in en lapp istället för bokningsgrejen, så jag hoppas verkligen ingen tar min tid. Det skulle kännas surt. För jag har mer att tvätta. Tvättar i princip ALLT!

Så om jag nu har tur får jag allt tvättat imorgon. Sen ska jag fortsätta packa upp alla saker. Och på eftermiddagen ska jag bege mig till Arlanda för en middag med mammsen. :) Kanske jag hinner en sväng på stan först o leta jeans?



Och eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att få den där jädrans tvättiden är det nog bäst att jag lägger mig nu. Annars kommer jag se ut som på bilden. Fast det kommer jag nog göra ändå! Jag är ju som ni kanske vet ingen vidare morgonmänniska!

RSS 2.0